Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Biz olsak bu guruba dusecektik haa
Biz olsak bu guruba dusecektik haa
Normal sartlarda da kek cekmisligimiz ve elenmisligimiz var rtsSerdar anlatamadim, normal sartlar altinda, genel olarak diyorum.
Bu sene konferans'a gitsek bile umut yok an itibariyle.
abi nasıl izleyebiliyorsunuz şu kura çekimini ya hiç mi moraliniz bozulmadı nasıl atlattınız bu psikolojiyi
eşiniz hem sizi aldatacak hem de pencereden evi dikizleyeceksiniz nasıl dayanıyorsunuz buna
kilit
Ayni puani toplarlarsa evetyeni formatı hiç beğenmedim.
elma ile armutlar toplanıp sıralama yapılacak.
şimdi celtic'in toplayacağı puanların değeri ile, psg'in aynı mı?
Aysun kayacı geldi aklimayeni formatı hiç beğenmedim.
Futbolu bir saplantı değil de spor olarak görürsen sorun olmaz sanki.abi nasıl izleyebiliyorsunuz şu kura çekimini ya hiç mi moraliniz bozulmadı nasıl atlattınız bu psikolojiyi
eşiniz hem sizi aldatacak hem de pencereden evi dikizleyeceksiniz nasıl dayanıyorsunuz buna
kilit

Göremiyorum üstadFutbolu bir saplantı değil de spor olarak görürsen sorun olmaz sanki.![]()
Anlamadım, farkli mi olması gerekiyordu?yeni formatı hiç beğenmedim.
Hayat devam ediyor zeytinim. Okan giderse bayramın olacak o gunabi nasıl izleyebiliyorsunuz şu kura çekimini ya hiç mi moraliniz bozulmadı nasıl atlattınız bu psikolojiyi
kilit
Ama o zamanlar forvetsizken Porto'ya karşı 2 Maç'ta ve Schalke deplasmanında etkili oynadık.Okan o Maçlar'da olsa Fark yerdi bu takımlardan 1'ineNormal sartlarda da kek cekmisligimiz ve elenmisligimiz var rts
Ekli dosyayı görüntüle 258984