- 18 Kasım 2010
- 24.116
- 855
- 2.113
Konferans kurası mı bu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Öyle değil işte o kötü takımlardan oluşan grupta her takım kendi bacağından asılıyordu. Topladığı puanlar o grubu kapsıyordu, şimdi ise çöp kura çeken ile, zor kura çeken aynı puan tablosunda yerini alacak.Amma agladiniz yeni sisteme yav
Benim hosuma gitti acikcasi, her torbadan 2 takim gayet iyi, yoksa gruplarda baya cacik oluyordu, 1 torbadan baba diger torbalardan kötu takimlar gelebiliyordu
Bu sistemde 1 torbadan takim 2 tane 1 torba takimiyla karsilasiyor iste daha ne istiyorsunuz?
Olabilir, bunlar var sayimAma o zamanlar forvetsizken Porto'ya karşı 2 Maç'ta ve Schalke deplasmanında etkili oynadık.Okan o Maçlar'da olsa Fark yerdi bu takımlardan 1'ine![]()
Olsun yav, hep zenginler mi kazanacak? Birak birazda fakirler kazansinÖyle değil işte o kötü takımlardan oluşan grupta her takım kendi bacağından asılıyordu. Topladığı puanlar o grubu kapsıyordu, şimdi ise çöp kura çeken ile, zor kura çeken aynı puan tablosunda yerini alacak.
Şahini alsak mı üstad bana sariyor burada olmayincaBizim grup yank boysunkinden zor olursa şaşırmam
abi burada fikstür şansı bile çok önemli bir parametre. rövanşsız maçlar oynayacaksın.Ayni puani toplarlarsa evet
Zaniolo için intikam vakti
2 aylık boş muhabbet çıkardı bizeŞurada olmak vardı. Ne hesaplar yapar ne teoriler yazardık.
abi burada fikstür şansı bile çok önemli bir parametre. rövanşsız maçlar oynayacaksın.
bir takımın rakip zorluğu+fikstür yolu çok iyi denk gelir. diğer takımın ise tam tersi. ama topladıkları puanlar aynı lig içinde değerlenecek?
bana hiç uygun gelmedi bu durum. zaten muhtemelen bu sistemden belli bir süre sonra vazgeçilir bence.
Olsun yav, hep zenginler mi kazanacak? Birak birazda fakirler kazansin
Lan hangisi doğru avl atalanta oynuyor mu oynamıyor mu
Haklisin o sene ozellikle Sinan Gumus ve Eren Derdiyok ikilisi ile tum Avrupa en az ceyrek final oynamamizi bekliyordu. Defansta Serdar Aziz, orta sahada Donk, Belhanda.. Oyuna sonradan kurtarici olarak giren Omer Bayram'i da unutmamak lazim.Normal sartlarda da kek cekmisligimiz ve elenmisligimiz var rts
Ekli dosyayı görüntüle 258984