2024/25 Sezonu Şampiyonlar Ligi Kura Çekimi Yapıldı

Bizim taraftar ŞL de bizim için kek takım diye bir şey olmadığını anlayamadı hâlâ

Young Boys un kurasina üzülüyorlar

Hiçbir şeyden ders almıyoruz

Milleti kek takım olarak görmeye devam edelim

Yüreğinden yaralııııı bizim hikayemiz :(

Dursuuuunnnnnnnnnnnnnnn…….

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Haklisin o sene ozellikle Sinan Gumus ve Eren Derdiyok ikilisi ile tum Avrupa en az ceyrek final oynamamizi bekliyordu. Defansta Serdar Aziz, orta sahada Donk, Belhanda.. Oyuna sonradan kurtarici olarak giren Omer Bayram'i da unutmamak lazim.

Butun bu futbolcular bizim normal sartlarimiz. Iyi forumlar.
Profil foton daki hocanla basarilar

Lan hangisi doğru avl atalanta oynuyor mu oynamıyor mu

Ben sistemi hiç anlamamışım herkesin fistürü apayrı lan

Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

A takımı B ve C takımlarıyla oynayacak diye, B ve C de birbiriyle oynayacak anlamına gelmiyor. Young Boys, Aston Villa'yla ve Atalanta'yla oynayacak ama AV ve Atalanta birbiriyle oynamayacak...

Eskiden grupları aşağı yukarı ezberleyebiliyorduk da şimdi insan kendi takımının fikstürünü bile aklında tutmakta zorlanır.

Güzel ve dengeli kuralar bence. Özellikle Real Madrid-Liverpool, City-PSG, Bayern-PSG, Milan-Real Madrid, Barcelona-Bayern maçlarını merakla bekliyorum. Eski sistemden daha zevkli olacak bence. 4.Torba takımlarına bakınca şu kadromuzla oraya gidememek çok üzücü oldu. Nasip artık.

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

format güzel gibi beğendim, ilk sezonda yer almalıydık çok yazık oldu

Maçtan beri hala sinirim yatışmadı. Kendimi gerçek bir taraftar gibi hissettiğim ilk maç içerdeki Bilbao maçıydı, lig maçlarından ziyade CL maçlarını izleyerek taraftar olmuştum. Şu organizasyonun kurası bile 10 fener galibiyetine bedeldir benim için. Daha Ağustos ayından sezon kapattırdın bize hoca, yazıklar olsun.

Vallaha gitmediğimiz daha oldu boş verin, bizi orda çevirir çevirir becerirlerdi.

bu sene öyle ya da böyle ligde şamp olmak lazım. şu turnuvaya katılamamak çok koydu ya. hele ki eleyebileceğin bir takım varken karşında.

bu sene tüm ayrışmaları bir kenara bırakıp ne var ne yok lige odaklanmalıyız.

Geri
Üst Alt