- 28 Temmuz 2019
- 46.754
- 47.900
- 3.633
İlk 3 maçtan 9 alamayan istifa etsin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bence kura çok iyi katılıyorum ama fikstür kötü denk geldi.Paok- RFS - Elfsborg maçlarıyla başlıyoruz. Hayvan gibi iyi kura iyi fikstür
Fikstür de kaymak gibi. Sezonun ilk yarısında ne kadar az krize girersek o kadar iyibence kura çok iyi katılıyorum ama fikstür kötü denk geldi.
aynı geçen seneki gibi, grubun en zayıf rakibi ile daha taşlar yerine oturmadan iç sahada başlamıştık.
şu an paramparça bir gündemin içinde, galibiyet alınması en yüksek 3 rakibimiz ile başlayacağız.
totnım maci evveli bay geciyoruz
iyi info
Bence çok iyi fikstür. Son hafta ölüm kalım maçlarında ölüyoruz. Erkenden fişi çekmek daha iyi. Alırsak sezonu kurtarırız, alamazsak Okan’ı yollarız. Win win kurabence kura çok iyi katılıyorum ama fikstür kötü denk geldi.
aynı geçen seneki gibi, grubun en zayıf rakibi ile daha taşlar yerine oturmadan iç sahada başlamıştık.
şu an paramparça bir gündemin içinde, galibiyet alınması en yüksek 3 rakibimiz ile başlayacağız.