⚽ 2024 Süper Kupa | Galatasaray 0-5 Beşiktaş | MS | 3 Ağustos | ATV

Hazırlık maçı ya orta sahayı boşalt ne abi bu rezilliği kabul mu edeceğiz her boka saran maçta orta sahada adam yok

Ee Okan hoca büyüklenmeyeceksin öyle..

Sen kargalardan 2 hafta sonra topladın takımı hazırlığa

Şampiyon takım kusursuz kadro diye diye geçirdin koca 2 ayı

Kendi sonunu hazırlıyorsun bu daha başlangıç

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

bir gram üzülmedim. bu yönetime ve bu hocaya müstehak, demek ki kadrodan memnunlar hala transfer yapmıyorlar. 1 tane adam geldi onu da sevgili hocamız hazır değil diye oynatmıyor çünkü yerine oynayanlar çok hazır. uefaya, konferansa giden adamlar kadrolarını hazırladılar haftalar öncesinden şl oynayan takım hala yedek kalacak adamlarla süper kupaya çıkıyor.

Oyunculari yerin dibine de bukadar sokmayin. Her zaman kupa kaldiracagiz galip gelecek degiliz. Elbet 3-0 maglup olmak yakismiyor. Toparlanacaktir takim.

çok belliydi ilk yarıdan, neyse 1 transfer yapıp bitirmezler umarım, bu takıma ısıran oyuncu şart. Hem solbek hem ortaya.
Hocada artık 4-3-3 e geçiş yapar umarım. Bu saçma iki forvete dönme oyunu da son olur inş.

Yunus'tan kurtarici olmasi beklemek en kibar tabiriyle safliktir. Okan hocada bu aliskanlik var. Skor gelmedi mi hangi hucum oyuncusu varsa oyuna aliyor. Gecen sene bir macta daha yapmisti. Unuttum maci simdi.

Okam hocam sular kaynıyor böyle hocalık olmaz. Yunus akgün 1 tane hazırlık maçı oynamadan kupa maçına çıkıyor. Böyle adalet olmaz. Sıçtın batırdın.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Okan hocayı severim bence devam etmeli ama taraftarla bağı bu maçla koptu geçmiş olsun
Geçtiğimiz fb maçında koptu esasında

Bu tuzu biberi oldu

Hiçbir büyük maçta teknik direktör dokunuşu yok

Orta sahanın önemini anlamadı 2 senedir

Böyle devam edecekse hemen gitsin açık söylüyorum

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt