⚽ 2024 Süper Kupa | Galatasaray 0-5 Beşiktaş | MS | 3 Ağustos | ATV

Bu mantalite ile devam etsin Okan

Biz cl'ye de kalamayız

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Parma ve bu maç çok büyük sıkıntı. Aldığımız 8 beklenilen oyunu vernezse play offlarda eleniriz. ligi zaten söylemeye gerek yok

Bu arada Sampiyonlar Ligi'ne kalamayiz. Gecen sene dandik takimlarla oynamamiza ragmen zor girdik. Sezon baslari Okan hocanin hep rezil.

Bu takımın bir tarafı kalkmış. Fena indirdiler. Okan hoca takımı resmen hazırlık maçına çıkarmış. Kupayı alırsın alamazsın ama bu kadar ACİZ olamazsın!

Ya arkadaş hiç mi hazırlanmadınız?
Hiç mi antrenman yapmadınızp?

Yunus kim ya?

Bu takıma sağ bek aldınız. Nerede?

Yuh size ya yuh. Bu takımın yürüyecek hali yok be.

Ezim ezim ezildi Okan efendi. Yenilmeyi bekliyordum ama durum beklentimden çok daha vahim. Bu yönetim ile kaos döngüsü başlamıştı zaten ama sahadaki görüntü net Okan beyin eseri. Neyse maçtan sonra biraz daha över bjk'yi, sevgi pıtırcığı olup gülücükler saçmaya devam eder.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu oley tezahüratları çok iyi oluyor hepinize. Yönetime, hocaya, takıma had bildirdiler. Haddini bilmezsen böyle çarparlar işte

Oyuncular kötü ama bireyeel performanstan bahsetmek de doğru gelmiyor bana. Oyuncularımızın kalitesi belli ama eksikler giderilmedi. İyi hazırlanmamış.

Şunun olacağını herkes biliyordu. Göstere göstere olması ne kadar acı ulan. Bu dursun malı ve sevgili hocamız anlayamadi sanırım

Bu takıma ortasaha da almayın lan. 10 tane ortasaha olsa herif hiçbirini oynatmaz nasıl olsa full forvet çıkarır.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
Köhn okana bakıp sövüyor. Ben olsam bu rezilliğe karşı çeker giderdim. Bu adama da yazık yani

bu takima her takim 3 atabilir. istisnasiz her takim. 2. lig topcularina 20 m vermeye de basladiysak bizden bi halt olmaz artik. bi takimda 4tane as oyuncu 2. hatta3. lig topcusu. keremi, kohn u geleni geceni yunusu getirdigin 20m luk orta sahan bile 2. lig topcusu.

SM-M526BR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt