Ahmet Okan
Büyük Kaptan
- 9 Mayıs 2015
- 26.787
- 13.767
- 1.498
Zaha diyorum sezon kampının en formda ismiydi neden kesiyorsun adamı yahu neden
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Takım iyi oynamıyor ama bjkden bariz kaliteliyiz sahada her an bu gözüktü. Takım ritim bulunca yine herkesi ezeriz sorun yok zaten.Yav yesin de rahatlayın ya. Nelsson'un bireysel hatası olmasa 0-0 bitecekti devre. 2 takım arasında bariz kalite farkı var. Bazı oyuncular daha ham biraz ritim bulsunlar atarız.
Kereme kiyamazZaha diyorum sezon kampının en formda ismiydi neden kesiyorsun adamı yahu neden
Gecen sezon 2. Devre 19da 18Bu takımın adam olması için önce okan buruk kendine gelmeli. Geçen sezon ikinci yarıdan beri yok çünkü
14 tane yabancı kullanabiliyorsun ilk 11 haricinde 3 tane yedek yabancı hakkın var yönetime de hak veriyorum satılamayan futbolcular var ne yapsalardı mertensi mi gonderselerdi?10 numara pozisyonunda 37 yaşındaki Mertens ile sezona başlamak...
Mertens çok kıymetli biri ama kaç maçı bu yaşla 90 dakika çıkarabilir...
Trollük yapmayalım.Takimdan gonderilmesi gereken tam liste
Okan buruk
Kerem A.
Ziyech
Berkan
Soru sorayım 2 derbide patır patır sıçan Konyaspor deplasmanında cezalı olan en kötü futbolcu kim...Son iki derbi bok gibiyiz bok