⚽ 2024 Süper Kupa | Galatasaray 0-5 Beşiktaş | MS | 3 Ağustos | ATV

Berkan harici iyi oynayan yok, onda olmasa Gedson yürüyerek orta sahayı geçerdi. Her zaman söylüyorum Ziyech-Zaha'dan çikmak lazım. Asıl tehlike sarı kartlar, Berkan-Torera sarı kartı olduğu için mecbur çikacak. Mertens, Kerem, Ziyech de çıkmalı

Yav yesin de rahatlayın ya. Nelsson'un bireysel hatası olmasa 0-0 bitecekti devre. 2 takım arasında bariz kalite farkı var. Bazı oyuncular daha ham biraz ritim bulsunlar atarız.
Takım iyi oynamıyor ama bjkden bariz kaliteliyiz sahada her an bu gözüktü. Takım ritim bulunca yine herkesi ezeriz sorun yok zaten.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ziyeş neden kötü acaba sol bekten top çıkarmaya çalışıyor adam koşmadığı kadar koş deniyor.. köhn neden sol bekten defanstan keremle çıkmıyor..

Formanın kaliteye bak maşallah

IMG_7532.webp

Köhn yerine adam akıllı kendi seviyemize uygun sol bek lazım

Mertens yerine sara monte edip 8 noya fizik gücü yüksek tempolu , dripling yeteneği olan adam bulmamız lazım

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ziyech'i rakip kaleden 700 m uzakta değil de, rakip kaleye yakın olmasını sağlayacak bir sistemde oynatsak daha iyi olur gibi.

10 numara pozisyonunda 37 yaşındaki Mertens ile sezona başlamak...

Mertens çok kıymetli biri ama kaç maçı bu yaşla 90 dakika çıkarabilir...
14 tane yabancı kullanabiliyorsun ilk 11 haricinde 3 tane yedek yabancı hakkın var yönetime de hak veriyorum satılamayan futbolcular var ne yapsalardı mertensi mi gonderselerdi?

Fm oynar gibi yorumlamak kolay. Kronolojik olarak bakarsan Mertens sözleşme yenilendiğinde herkes çok mutlu olmuştu şimdi bu güne göre gömmeye gerek yok.

Geri
Üst Alt