⚽ 2024 Süper Kupa | Galatasaray 0-5 Beşiktaş | MS | 3 Ağustos | ATV

Bu maçı hangi sokuk kanal yayınlıyor

Muslera-Jelert-Nelsson-Sanchez-Kohn-Kaan-Torreira-Mertens-Ziyech-Zaha-Icardi

hayatımda bir kere acaba yeni gelen transferin ilk maçta 11de çıktıgını görebilecek miyim? jelert maça kadar 1 hafta takımla çalışmalar yapacak. bakalım bir kere istiyorum yeni gelen oyuncunun hemen maç oynadıgını ya.

hayatımda bir kere acaba yeni gelen transferin ilk maçta 11de çıktıgını görebilecek miyim? jelert maça kadar 1 hafta takımla çalışmalar yapacak. bakalım bir kere istiyorum yeni gelen oyuncunun hemen maç oynadıgını ya.
adam kamp yapmış, idmanlı oyuncu. bizimle bugün antrenmana çıkar. yarın parma maçında oynatılır. 1 hafta boyunca da takımla çalışır, taktik idmanını yapar.

bjk maçında sahada olur.

muslera
jalet - sances - bardak - kohn
kaan - toreyra
bay - mertens - zaha
icardi
bjkyi yarim saatte duman eder bu 11
umarim demirbay falan oynamaz

Sakatsiz belasiz kazanalim yeter bana. Super kupa hoş ama maglub olursak çok uzulecek degilim

herifler kadronun yarısını değiştirdi biz nerdeyse sezonu kapattığımızla başlayacaz. kazanamazsak büyük fiyasko olur.

Tüpraştaki maçta muçi denen arkadaş her aldığı topla dönüp metrelerce dribbling yapmıştı ve bizim orta saha müdahele edememişti. Bakalım bu maçta farklı bir şey izleyecek miyiz yoksa yine rahat geçilen orta sahamızın engelleyemediği rakibin, atak sonlandırmalarında kötü tercihler yapmasına veya musleranın insafına göre mi gol yemeden maça devam edebileceğiz.

İşte herkesin merak ettiği ezici kadro

Adsız.webp

Kaan-Torreira orta sahasıyla rakibi tarumar edeceğimiz açıktır.

Muslera
Jelert Nelsson Apo Köhn
Torreira Berkan
Ziyech Mertens Zaha
Icardi

Böyle baslayacagimizi düsünüyorum

İdeal kadro çıkacak deneme maçı değil bu daha hazır olan biziz kazanacağız

Hala kadro olarak bayagı üstünuz.Hocalari iyi değil.Üstün oyun göremezsem sıkınti büyük.

bjkyi türkiye kupasını aldığına pişman edeceğiz inş

Geri
Üst Alt