⚽ 2024 Süper Kupa | Galatasaray 0-5 Beşiktaş | MS | 3 Ağustos | ATV

Rezalet mac. Okan hoca sezon başı sınıfta kaldı

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Okan hocam karşında dişli ortasaha olunca zortluyor. Bu Beşiktaş ilk 3’e giremez.

Şu takımın transfere ihtiyacı olan tek yeri var, orası da saha içinde değil.

Şimdi çık salak salak en çok kupa kazanan 2 takımın maçı diye açıklama yap senin ben beynini

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Galatasaray bir maça çıkıyor ucunda kupa varsa o maçı almak zorunda.Ne kupası olursa olsun bugün sizden gerçekten NEFRET EDİYORUM VE UTANIYORUM .

2 sezon sendromu devam.... Emeği geçen dursunu da... Git yanağını okşat çapsız herif...

Dakika 85. Orta sahada 1 oyuncu 5 hücumcu ile oynuyoruz, bir tane pozisyona giremedik

Galatasaray teknik direktör yetiştirme kurumu değil dediğimde hocayı savunanlar şimdi kamp yüzünden yorgunuz ondan yenildik diyor. Dünyanın tek hazırlık kampı yapan takımı biziz çünkü

11 hatalı, sistem hatalı, değişiklikler hatalı, transferler ortada yok, vasat oynayan oyuncu bile yok, ne yaptın OKAN HOCA ANLAT BİZDE BİLELİM.

Yok öyle yönetimin basın sözcülüğünü yapmak, konuşabilmen için önce ortaya birşey koynalısın, hazırlık maçlarından belliydi zaten, CL'den de elen tam olsun.

Sol taraf yok abi yokk..Kohnu koyune gönderin.Berbatoglu berbat.Zaha,kerem yok abi bu takimin kanadi bunlar degil yav.Kerem mi zaha mi diye tartisiyoruz.Ya birakin bunlarin ikiside lesss..Sol tarafi yenileyelim lutfn.Transfer tahtasi kapanmadan buralara takviye yapin.Cok sikinti yasayacaz diyorum cok.

2 sene çok sevindik biraz acıya ihtiyacımız var bu sene dibine kadar yaşayacağım o acıları muhtemelen.

2209116AG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt