⚽ 2024 Süper Kupa | Galatasaray 0-5 Beşiktaş | MS | 3 Ağustos | ATV

Olimpiyatları açtım. Çok üzgünüm. Bjk den 5 yemeyi kabullenemiyorum...

Sn hocam futbolculara yıkıyor sağolsun😄 sonra sorumlu benim dedi

Herkesin dilinde aynı cümle, hatalardan dersler alınmalı..
Bende aynı şeyi söylüyorum peki hoca neden bazı hatalarını ısrarla 2 yıldır devam ettiriyor da biz aynı cümleleri kuruyoruz

Yaz başından beri söylüyorum. Bu sene bu kadar birliktelikten yoksun olduğumuz için felakete doğru yol alacağız diye... Buyrun açılışı yaptık. Serbest düşüşe geçeriz artık...

Bundan sonra yönetimin hoca ve takımla birlikte bir toplantı yapmalı. Mesaj verilmeli. Yöneticiliğin olayı transfer değil asıl yöneticilik burada ortaya çıkacak. Herkes kendine gelecek gitmek isteyenler ortamı bozanlar gidecek gerekirse. Hocada bir kendine gelecek hazırlık maçında 5 yersin saçma şeyler denersin ama resmi bir maçta bunları yapamazsın, yapmamalısın. Gerekirse hocanın ekibine ekleme yaparsın.

bu konuyu görmek istemiyorum artık yeminle sinirim tepeme çıkıyor şu skora bak.

zaha icardiden bin kat daha iyi forvet oynar. hocam şu bırak artık şu icardi sevdasini. adam maçta 6 kere topla buluşmuş, 5 i santrada

Beşiktaş bize olimpiyat stadında şakşuka yaptı resmen.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4 0 bitseydi cok takmazdim yalan yok maçı veren okan derdik gecerdik ama 5 gol rezillik oldu bide bjkye karşı. Neyse
Sampiyon olursak unutulur hersey

Çöküşün başlangıcı gibi maç

Şu hale bak ya son iki sezonun şampiyonu yedeklerle çıksa şu sonuç kabul edilmezdi

Bu mu ulan sizin 5.yıldız hedefi koyduğunuz sezon başlangıcı

Maç sonu Ziyech’le Zaha’yı da sattı hoca, artık onlardan da bir hayır gelmez.
En büyük hatanın kendisinde olduğu rezalet bir maçtan sonra önce stadı bahane edip, sonra isim vererek otumcularını satarak çok yanlış yaptı.

Osmanlinin cokusu gibi coktuk
2 sene sampiyon olmus takim erden timuru gondererek sonunu hazirladi zaten

Bakin adim gibi eminim bu oyuncular erden timuru cok seviyordu okan buruk bunu kiskanmadiysa birsey bilmiyorum ama ispatlayamam hani diyoruz ya dursun erdenin one cikmasini hazmedemedi bence asil bunu hazmedemeyen okan buruk oldu
Erden timurdan sonra iki uc tane igreti aciklamasi oldu sampiyon takimiz biz burdayiz filan gibisinden

Eee Allahin sopasi yok bugun erden timurun ayagini kaydirirsin o geri gelir sen bir gidersin kimse sokmaz bir daha kapidan

Oyuncusunu satan HOCA istemiyorum net

Geri
Üst Alt