⚽ 2024 Süper Kupa | Galatasaray 0-5 Beşiktaş | MS | 3 Ağustos | ATV

Hız , dripling becerisi , fiziksel güç lazım bu takıma

Topu ileri taşıyabilmek çok zor geliyor sürekli muslera ya dönüyoruz

Takım yaşlı ve ağır

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Çıkdırmamak elde değil..Deliricem reis..Yahu benim senin gibi sıradan taraftar bunu görüyorsa bu takımı yönetenler bunu neden görmüyor.
Ulan ağırız ağır kağnı gibi ağırız.
Ağır olursun ama teknik olursun ne bileyim öne doğru top sürersin oda yok..
Batsuayi kim arkadaş top alacakda gidecekde pasörlük yapacakda olmaz arkadaş olmaz.İcardi batsuayi ikilisi uygun değil çift forvete.Uygun olsada orta saha yok bizde orta saha.Buda olsa bu seferde sahaya yayılış sistem falan rezalet.
Her takıma muazzam top oynama boşluk falan veriyoruz.Yetersiz takımlar gol atamıyor ama bjk gibi biraz eli ayağı düzgün adamlar gollleri atıyor.
Alın yahu iş orta sahada bitiyor.Allah rızası için zıpkın gibi iki orta saha alın yeter çapsız yöneticiler yeter.
Gına geldi şu kağnı gibi kerem gibi adamlardan berkan gibi yeteneksizlerden .
Doğru kadro kurulsa hani üçlü orta saha falan belki kerem gibi adamların defoları daha az görünecek idare edecek.Ama yok arkadaş bıktırdılar yemin ederim.
Nelson kağnı,apo kağnı,kaan kapnı,ziyech kağnı,kerem kağnı,zaha kağnı,icardi kağnı,batsuayi kağnı,mertens kağnı ,khön topçu değil birde sahaya yayılış kötü olunca böyle rezil oluyoruz.
Allah rızası için şu takımın atletizmini yukarıya çekin dedik..

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Musleradan nelsona
Abdulekrrimden musleraya
Musleradan köhne
Kaanda musleraya
Musleradan torreiraya

Bir ara boyle sekanslar vardi saclarimi yoldum ya

1722725862927.webp

Tüm türkiyenin açık kanaldan izlediği şu maçı bu şekilde bu tiner çocuklarına kaybettiniz ya

Ne diyim kahrolun lan benim kahrolduğum gibi kahrolun inşallah o çuvalla aldığınız paralar haram olsun benden yana

Alayını falakaya yatırıp dövmek farz başta da o nelsonnmudur nedir allahın danimarkalı kazması

Bunların kampa gitmesi falan fecaat bir iş ulan kampa giren takım böyle mi olur

Adam çıkmış maç sonu zaha ziyech saçmalıyor ya allahım kafayı yememek elde değil

Bjk'den 5 yiyen takım var, maç bitmeden stadyumdan tüyen başkan var, oyuncusuna bitmiş gitmiş maçtan sonra sallayan, değişikler ile her geriye düştüğü maçta daha da batıran hoca var, seremoniye çıkmayan depresyona girmiş bir süper starın var, kulübün hakkını savunacak, kötü günde gözükecek tek bir yöneticin yok.

Ben yavaştan iyi gün taraftarı moduna geçiyorum.

Bu maça çok üzüldüm ve yıprandım ama bugünü "Şereftir Seni Sevmek" bestesini dinleyerek kapatıyorum en kötü gün bugünse bugünde GALATASARAY 💛❤️

Uyuyamadım ya koduğumun takımı yüzünden. Ama bjk da bişey oynamadı skor cidden yanıltmasın. Stoperlerin saçmalaması, beklerin olmayışı, Muslera'nın bile kötü olması hepsi tek maça mı denk gelir ? Çıldırmamak elde değil.

İkinci 6-0 olacak bak gör senelerce 5-0 diye ütüleyecekler kafamızı. Zaten ellerinde bir şey yok onlara oyuncak veriyoruz.

Trabzon’a böyle kaybetsek onlar iki güler geçerdi..
Tsyd kupasında biz bunları 6-0 yenmistik yeni nesil bilmez. Bilen taraftar da dillendirmez. Boşver kendilerini avutsunlar.

ŞL play off işimiz çok zor bu oyunla

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Skor utanç verici ama bence daha utanç verici bir şey vardı. O da takımda gerçekten hiç kimsenin isyan etmemesi ve herkesteki çaresiz kabullenmişlik.

Geri
Üst Alt