⚽ 2024 Süper Kupa | Galatasaray 0-5 Beşiktaş | MS | 3 Ağustos | ATV

koskoca galatasaray
5 gol yiyor yav
beş*ktaş'tan

bu rezaletin açıklaması olamaz
sorumluluk üzerine alınmasıyla 5-0 silinmez

çözüm belli
beş*ktaşlıdan kurtulmak
EFSANEYİ GETİRMEK

koskoca galatasaray
5 gol yiyor yav
beş*ktaş'tan

bu rezaletin açıklaması olamaz
sorumluluk üzerine alınmasıyla 5-0 silinmez

çözüm belli
beş*ktaşlıdan kurtulmak
EFSANEYİ GETİRMEK
Feramuz şu tek bildiğin tuşa basmak adına vallahi hazır kıta bekliyorsun.Hic vakit kaybetmiyorsun.Terim tuşunu artık emekliyemi ayirsan.Bikmadan uzatmadan aynı tuş.

Silkelenme adına iyi oldu

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ya oturuyorum düşünüyorum biz bu tinercilerinden nasıl 5 yedik. Aklim mantığım almiyor yemin ederim.

Ben bunu yeni gördüm, televizyon yayını olmadığı için bu kadar rahat konuşulmuş anladığım kadarıyla.

Ya oturuyorum düşünüyorum biz bu tinercilerinden nasıl 5 yedik. Aklim mantığım almiyor yemin ederim.

30. saniye Nelson golü yedirdi, kendi de takım da sarsıldı
Sonra bjk önde basarken Berkan top çıkaramıyordu, pasları da hep rakibe atıyordu, Köhn ileri oynamaya niyeti yoktu, Ziyech çalım denerken sürekli kaptırıyordu
İlk yarı ortasahayı zor geçiyprduk, geçince de hatalı pasla hemen kaptırıyorduk
Ya da defans arkası diye ofsayta pas atıyorduk

Sanki ilk yarı oyuna hükmediyormuşuz da ama gol atamıyormuşuz gibi bu üçünü de oyunda tutup 45’te çift forvete döndük
Böylece 2. golü yedik

60’ta Ziyech-Berkan çıkıp Demirbay girince çift forvete rağmen biraz oynamaya başladık
Zaten rakip hoca hemen Semihi çıkarıp Onana’yı alarak önlem aldı

75’te ise Toreira çıkarıp Zaha’yı oyuna alarak
2 golcü-3 kanat-1 ortasaha şeklinde ucube bir kadroya döndük ve ondan sonra film koptu
5-6’şar dakika arayla penaltı-kırmızı-4 ve 5 geldi

Çok merak ediyorum bunu bir kupa maçından önce kaç maçta, hadi onu geçtim kaç antrenmanda denemiştir acaba
Kulüp çiftliğe dönmüş bence, o an aklına eseni yapabiliyorsun

Sezon başı olmasıda etkiledi bence. Hazır değiliz, kafalar hala tatilde, doymuşluk falan vs.
0 konsantreyle çıktık maça. Nelsson o hatayı normalde hayatta yapmaz.

Bizde bjkye 6 attığımız sezon onlar hazır değildiler, eksikleri vardı ve o da bir kupa maçıydı (97 temmuz ayı).
Sezon başı olabiliyor böyle skorlar. bjk daha fazla istedi ve böyle abuk subuk bir skor çıktı.

Hata hem Okan hocada hem futbolcularda hem yönetimde. Sonuçta bir derbi maçı biraz konsantre olun. Bu taraftar böyle skorları hak etmiyor.

Geri
Üst Alt