Arif Çelik
Hocaların Hocası
- 18 Temmuz 2014
- 50.666
- 29.108
- 2.993
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adnan Polat Florya komisyonun başkanı başka bir görevi yönetimde, Sportif AŞ'de yok o yüzden Kemerbugaz'ı kendisine sormak saçma.
Bunu Adnan Polat'a sormak saçma adamın Sportif AŞ'de yönetici değil yada yönetimde değil sadece Florya komisyonu başkanı bunu soracağın kişi başkan o konudan sorumlu yönetici.Nasıl saçma yav ? 10-15 tane çalışana verirsin 3 4 gün ek mesai parası , bir çok şeyi toparlarsın gerekirse. belki sana 2 ay kazandırırdı.
Adam diyorki milyon metrekare inşaat yaptım - 9 yaşımdan beri inşaattayım.
Kemerburgazda taşeron 1.5 aydır işleri bırakmış yürütmemiş ? 1 aloya bakar 4 5 ekip çağırmak oraya .
o zamanlar yok bu iş-bilir mod , ama florya için modelleri konuşuyor (ki florya komitesinin başında olması iyi- işi bilen adam en azından süreç olarak en azından- çünkü erden timur yok artık bu yönetimin olduğu süreçte, başkada güvenilir adam yok gibi)
ama yönetimin isteği e lehine söylemlerde bulunacağı aşikar.
her seferinde camiamız büyük diyen adamlar bunlar - pozisyonları önemli değil.Bunu Adnan Polat'a sormak saçma adamın Sportif AŞ'de yönetici değil yada yönetimde değil sadece Florya komisyonu başkanı bunu soracağın kişi başkan o konudan sorumlu yönetici.
GS'de dışardan kimsenin yardım ettiğini pek görmedim ben. En basit Kemerburgaz'ın ilk farzı tamamlanmak üzere 2. farza bir tane GS'li çıkıp ben sponsor oluyorum yaparım demiyor.her seferinde camiamız büyük diyen adamlar bunlar - pozisyonları önemli değil.
çağırması gereken tabii ki yönetim/başkan ama yok piknik (HERKES vardı orda) - yok bilrmemne 50 kere orasıyla ilgili sohbet olmuştur
iş yapan adam çıkmamış. süreci sorgulayan çıkmamış.
bir şey lazım olur mı diye soran çıkmamış.
GS camiasının en büyük sıkıntısı budur - yönetim ya da sorumlu kişiler yalnız - diğer herkes konuşur ama taşın altına elini sokmaz.
Yönetim büyük konuşmamasını bilecek işte o zaman - havaya güzelleme sıkmayacak, ezileceği söz etmeyecek.GS'de dışardan kimsenin yardım ettiğini pek görmedim ben. En basit Kemerburgaz'ın ilk farzı tamamlanmak üzere 2. farza bir tane GS'li çıkıp ben sponsor oluyorum yaparım demiyor.
400 derken faiz yükünden kurtaracağı payı da katıyor vs vs . güzellemeli 400 yani.300 milyon dolar diyo şaka gibi. Hani 400ler 500ler konuşuluyodu?
öyle değildi ama öyleymiş gibi konuşuyor gibi geldi banada..70 milyon euroluk avans %50 anlaşmasının içindeyse skandal bir anlaşma olacak.
10 yıla anca tüm parayı alırız, 3-4 yıl hikaye.
Yazık oldu.
300 milyon derken en kötü durumu konuşuyorum diyor. Şu anda minimum bedellere en kötü durum gelirinden konuşuyor kendisi.400 derken faiz yükünden kurtaracağı payı da katıyor vs vs . güzellemeli 400 yani.
300 milyon derken en kötü durumu konuşuyorum diyor. Şu anda minimum bedellere en kötü durum gelirinden konuşuyor kendisi.