2024 Yılı Divan Kurulları Genel Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adnan Polat Florya komisyonun başkanı başka bir görevi yönetimde, Sportif AŞ'de yok o yüzden Kemerbugaz'ı kendisine sormak saçma.

Nasıl saçma yav ? 10-15 tane çalışana verirsin 3 4 gün ek mesai parası , bir çok şeyi toparlarsın gerekirse. belki sana 2 ay kazandırırdı.

Adam diyorki milyon metrekare inşaat yaptım - 9 yaşımdan beri inşaattayım.

Kemerburgazda taşeron 1.5 aydır işleri bırakmış yürütmemiş ? 1 aloya bakar 4 5 ekip çağırmak oraya .

o zamanlar yok bu iş-bilir mod , ama florya için modelleri konuşuyor (ki florya komitesinin başında olması iyi- işi bilen adam en azından süreç olarak en azından- çünkü erden timur yok artık bu yönetimin olduğu süreçte, başkada güvenilir adam yok gibi)

ama yönetimin isteğine lehine söylemlerde bulunacağı aşikar.

Nasıl saçma yav ? 10-15 tane çalışana verirsin 3 4 gün ek mesai parası , bir çok şeyi toparlarsın gerekirse. belki sana 2 ay kazandırırdı.

Adam diyorki milyon metrekare inşaat yaptım - 9 yaşımdan beri inşaattayım.

Kemerburgazda taşeron 1.5 aydır işleri bırakmış yürütmemiş ? 1 aloya bakar 4 5 ekip çağırmak oraya .

o zamanlar yok bu iş-bilir mod , ama florya için modelleri konuşuyor (ki florya komitesinin başında olması iyi- işi bilen adam en azından süreç olarak en azından- çünkü erden timur yok artık bu yönetimin olduğu süreçte, başkada güvenilir adam yok gibi)

ama yönetimin isteği e lehine söylemlerde bulunacağı aşikar.
Bunu Adnan Polat'a sormak saçma adamın Sportif AŞ'de yönetici değil yada yönetimde değil sadece Florya komisyonu başkanı bunu soracağın kişi başkan o konudan sorumlu yönetici.

Bunu Adnan Polat'a sormak saçma adamın Sportif AŞ'de yönetici değil yada yönetimde değil sadece Florya komisyonu başkanı bunu soracağın kişi başkan o konudan sorumlu yönetici.
her seferinde camiamız büyük diyen adamlar bunlar - pozisyonları önemli değil.

çağırması gereken tabii ki yönetim/başkan ama yok piknik (HERKES vardı orda) - yok bilrmemne 50 kere orasıyla ilgili sohbet olmuştur

iş yapan adam çıkmamış. süreci sorgulayan çıkmamış.

bir şey lazım olur mı diye soran çıkmamış.

GS camiasının en büyük sıkıntısı budur - yönetim ya da sorumlu kişiler yalnız - diğer herkes konuşur ama taşın altına elini sokmaz.

+ şurda bile ufak zarflar var

Yönetim demiş ki "biz karışmayacağız , top komisyonda"
Komisyon başkanı "en aızndan sizden temsil olsun , bilgilensin ve koordine olsun"

%50-%50 e kitli gibi duruyor konuşmalar , çok acı.

%55-45 bile zorlanmalı .

50-50 yi kabullenmiş bir mantık - aşağı yukarı ihalede işi kime vereceği belli gibi bir şey benim açımdan.

her seferinde camiamız büyük diyen adamlar bunlar - pozisyonları önemli değil.

çağırması gereken tabii ki yönetim/başkan ama yok piknik (HERKES vardı orda) - yok bilrmemne 50 kere orasıyla ilgili sohbet olmuştur

iş yapan adam çıkmamış. süreci sorgulayan çıkmamış.

bir şey lazım olur mı diye soran çıkmamış.

GS camiasının en büyük sıkıntısı budur - yönetim ya da sorumlu kişiler yalnız - diğer herkes konuşur ama taşın altına elini sokmaz.
GS'de dışardan kimsenin yardım ettiğini pek görmedim ben. En basit Kemerburgaz'ın ilk farzı tamamlanmak üzere 2. farza bir tane GS'li çıkıp ben sponsor oluyorum yaparım demiyor.

Riva içinde böyle konuşuluyordı adnan başkan - unuttunmu nasıl mahfolduğunu?

GS'de dışardan kimsenin yardım ettiğini pek görmedim ben. En basit Kemerburgaz'ın ilk farzı tamamlanmak üzere 2. farza bir tane GS'li çıkıp ben sponsor oluyorum yaparım demiyor.
Yönetim büyük konuşmamasını bilecek işte o zaman - havaya güzelleme sıkmayacak, ezileceği söz etmeyecek.

Bağı koparmasa - Erden Timur allahbillir kaç aydır kenara itildiyse bunlarla ilgilenememiş - adamın en büyük istediği şey projelerle ilgilenmekti , sportife salladılar adamı.

o vardı - salladılar.

üye olarak yıllardır nerde sordun kuruşları sayın Polat peki ? kaç kere bir divanda bunun üzerine konuştun ?

70 milyon euroluk avans %50 anlaşmasının içindeyse skandal bir anlaşma olacak.

10 yıla anca tüm parayı alırız, 3-4 yıl hikaye.

Yazık oldu.

aha bak ne güzel "Daha ne istiyor diyor"

%50- %50 ye gücü yeten balıklama gireyim bu işe der...sıcak parası olan iş beceren herkes sıraya girer bu ekonomiye rağmen çünkü banko kazanacak.

70 milyon euroluk avans %50 anlaşmasının içindeyse skandal bir anlaşma olacak.

10 yıla anca tüm parayı alırız, 3-4 yıl hikaye.

Yazık oldu.
öyle değildi ama öyleymiş gibi konuşuyor gibi geldi banada..

300 desen - 70 : 230M kazanıyorsun dev gibi şeyden.

üzerine faizyükünden kurtaracak - 100M dan kurtaracak diye 330 güzellemesi mantıklı gelmiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt