2024 Yılı Divan Kurulları Genel Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dursun başkan sürekli konuşma ayarlatmışsın "birlik beraberlik - 2 sene şampiyon " dedirtmek için.

2 aydır içmediğiniz şarap kalmadı - 1 taneniz Kupaya paraşüt taktınız demiyor mesela...

yıllar geçti hala Teşekkür ediyorsun albyarak ya

şimdi mi aklına geldi bu Batum hocam yav...

60-40 a da gelirler sen hiç merak etme ...

dursun başkan sürekli konuşma ayarlatmışsın "birlik beraberlik - 2 sene şampiyon " dedirtmek için.

2 aydır içmediğiniz şarap kalmadı - 1 taneniz Kupaya paraşüt taktınız demiyor mesela...

yıllar geçti hala Teşekkür ediyorsun albyarak ya
Albayrak önemli falan deniyordu ben de herhalde kulübe uçak alma hayalim var diyordu, onu yapacak sandım. :asd:

Son düzenleme:
Süeyl batum iyiydi

şimdi hemen karşı cevap gelecek başkandan

aha Riva'dan bahsediyor. merak ediyorlarsa gelsinler görsünler diyor. Kimse bilmiyor neler yapıldığını orda adam akıllı - işi verende sensin dursun başkan , adamlar haklı serzenişlerinde , sırf onlar değil tüm taraftar ktielsi seni sorumlu tutuyor "kurtuluş riva" derken bugün "Diriliş: Florya" filmini izlediklerini

Ne oldu başkan - GS divanında 1 kişi konuştu diye firmalar mı kaçacak ??

"Bizi seçtiniz" diyorsun .... ama komisyonda "biz yokuz komisyonda " diyorsun.

"biz yarattık" diyorsun ...çıkış noktası Belmas + Erden Timur.

her detayına takılınır durum böyleyken..zırt pırt yauv hauv aman dememen lazım. "Artık karışmayın , bir yola girilecek" diye konuşma yapmana gerekyok.

Geldi "yalancı" linci yiğen Aydın ağabey.

Aykutalp başkanımıza hayranım yani ağır başlı kaliteli gerçek gs li adam tek cümleyle itin götune soktu sikecileri

Özmızrak tonu bazensinir ediyor ama usul konusunda müthiş anlatıyor adam gözden kaçanları.
başkanın Riva'yı konuşmayın zarar veriyorsunuz demesi üzeine çıkması çok komik oldu şimdi :D

Adam mükemmel tek tek sordu.

ve sonucu Riva'da kırdırdığın para haricinde 1 lira bile alamadın.

şimdi gelip "kapım açık" demez umarım başkan.

ulan metin öztürk helal olsun

4 saattir PUT gibi oturuyorsun - böyle bir sabır görmedim ben.

başkana az da olsa argoyla karışık sövünce suç ama 10 kere üst üste hırsız yazınca yaptırımı olmuyo mu

Başkan denilen herife dikkat ediyormusunuz ,sportif eleştirileri hiç kaale almıyor veya tff veya fenerle ilgili eleştirilere
Ama florya Riva gibi konularda anında yanıt veriyor bu bile niyetini belli ediyor

Dursun Özbek: "Bu işin (Florya Projesi) yaratıcısı bu yönetim, bize güvendiniz seçtiniz bırakın ihaleyi yapalım. Bunun hakkında neden bu kadar çok konuşuyoruz ki? Her şeyi şeffaf hale getirmişiz. Şeffaflığın daniskası yapılıyor. Bazı sözler ihaleyi rahatsız eder arkadaşlar."

Süeyl batum iyiydi

şimdi hemen karşı cevap gelecek başkandan

aha Riva'dan bahsediyor. merak ediyorlarsa gelsinler görsünler diyor. Kimse bilmiyor neler yapıldığını orda adam akıllı - işi verende sensin dursun başkan , adamlar haklı serzenişlerinde , sırf onlar değil tüm taraftar ktielsi seni sorumlu tutuyor "kurtuluş riva" derken bugün "Diriliş: Florya" filmini izlediklerini
Süheyl Batum kendileri gidip çekince kalmadı biz çekincelerimiz olan konuları hallettik deyip yetki verdikten sonra şimdi gelip yine başka konuşması biraz komik olmuş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt