2024 Yılı Divan Kurulları Genel Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biz niye her olayı küçümsüyoruz ki gstv ne zarar ettiriyordu, amatör branşlar ne zarar ettiriyordu bunun sonu yok devam edip duruyor.
Abi sadece bir moderatörün gideri 100 bin liradır zaten, lisans parası, vergisi ıvırı zıvırı günde 20 daire divan üyesi düzenli izliyor diye en büyük gelir kalemi olan reklam vermiyor.

Birileri toplanıp bir şey istiyor diye sonrası planlanmamış şeyleri hayata almak sürdürülebilir değil zaten.
Galatasaray dergisi diye bir zırva vardı hala var mı bilmiyorum abi derginin basım maliyeti ve nakliye derginin satışından daha pahalıdır zaten. Amatör branşlar da gelir gider durumu tada ağlayan niye şu bu yok diyen adamlar daha 600 lira yıllık dernek ücretini vermemek için takla atıyor.
2 tanesi çıkıp ben sponsor olacağım desin, el atsın. Kendi kursun tüm gelirleri karşılasın gitsin. Kulübün ismini versin verin abi. Madem bu kadar bazı şeyler kolay elde ediliyor yada sürdürülüyor gidin kosgeb, ticaret bakanlığı, spor bakanlığı gidin hibe de veriyor. Kur sistemi başarılı ol kulüp adını yazsın elinizden tutan var mı? Yok.

Senede 600 lira veremeyen, boğazın ortasında 10 liraya şişecam su içen adamlar gelmiş eleştirmek için eleştiriyor.

Bakın ben mevcut başkanlık sisteminin çalışma sistemine karşıyım.
Tamamen ülke yönetimindeki başkanlık ve bakanlık yönetimi sistemini kulüplere entegre etmek gerekiyor. 5 senede bir seçim yapacaksın. Her branş için kendi ekibini kurarak yönetime talip olanlar da sırayla yönetecek. Her sene gelip hesap verecekler başarısız olanlar(bunu da bir ölçüm birimine bağlayarak tabiki) gerekiyorsa başkan tarafından ekipler değiştirilecek.
Her hafta başka branş sponsoru için kulüp başkanı zaman kaybetmeyecek.

Genel kurul üye sayısı da artmalı ve kulüp yönetiminde minimum 1000 kişi çalışmalı. Tam profesyonel yapıya geçmek gerekir.
Öyle 2 senede bir seçim yapalım sonra her branşta şampiyon olalım olamazsak gelip eleştirir itin götüne sokarız ile bir kulübü yönetemezsin, hangi birinizin aklındaki fantezi senaryosuna cevap versinler yada uygulasınlar.

Borç öde, sponsor bul, futbolda başarılı ol olamazsan 6 ay sonra şutlarız diye elinde kılıçla cellat gibi gezdiğiniz ortamda kim neden amatör branşları sallasın emek versin uğraşsın.
Ulan 10 senedir 4 koldan boğuşurken bir taneniz çıkıp bu saldırılar için kulübün hakkını savunmadı çünkü yönetimin işi değil mi marka kimin silkinde ki. Ama haspam iş içerdeki iş yapan oldu mu taza soyulmuş sulu salatalığa koşan embesiller hiç sekmeden çıkıyor.
Siz önce Galatasaray markasına sahip çıkın markanın büyümesi için toplam 10 bin üye çalışın, pardon onların da 6 bini 600 lira aidatı ödemiyordu.
Kimse kusura bakmasın da 50 sene önce hadi gel üye ol diye birileri aracılığıyla üye edilen ne idüğü belli olmayan herifler eleştirme hakkına sahip olmak için senelik 5 bin lira vermeli. Adam tribünde maç izlemeye gidiyor 30 bin lira para veriyor bunlar da onun bunun locasında 30 kişi toplanıp kahve gibi maç izliyor.

Başkanın dediği doğruysa store den müthiş para gelmiş ürün çeşitliliği koleksiyonluk ürünler olsa daha çok gelir getirir stad maketi şampiyonluk kupaları maketleri satılıyordu eskiden keşke gene satılsa

Başkanın dediği doğruysa store den müthiş para gelmiş ürün çeşitliliği koleksiyonluk ürünler olsa daha çok gelir getirir stad maketi şampiyonluk kupaları maketleri satılıyordu eskiden keşke gene satılsa
optimistliğine hayran kaldım
adamlar anahtarlık diye plastik arası kesilmiş icardi fotosu çıkardı :D figür diye aynısının büyük versiyonunu :D

çizgili forma iyi ciro yapmıştır ama ürün çeşitliliği açısından berbat halde store. Atkı almak istiyorsan ya CL grup atkısı var - ya da futbolcuların no ve ismi yazdığı. Başka opsiyon yok.

gsstore un kendi tshirtleri - 100-150 tl ye baskı yaptırabileceğin nitelikte.

kyujhgfsd.png

Elder mode : ON

şu ana kadar : "Birlikte 1905" Hareketine dair konular ve teşekkürler /konuşmacılar yer aldı.

bütçe üzerinden girildi konuya,
illaki bir yerde BB ye bağlı durumların bahsi açılır diye düşünüyorum.
Bu gün yönetimden bir açıklama olacağını sanmıyorum. Başkan ilk konuştuğunda yeni gelişmeler yada bilgilendirmeler yapıyordu. Mart ayında olur belirli açıklamalar. Zaten 2 gün önceki röportajında bahsetti başkan orada da belirtti BB'den çıkılacağını artık Mart- Nisan zamanında müjde olarak artık çıktık diye açıklayabilir. Tabi Kap'ta olur belki ilk açıklama orada açıklanması gerekiyorsa.

güzel konudan vurdu Kozak TFF bazında he

görüntü ve seste senkronize sıkıntısı var

Boey satılınca Hayri bey rahatlamış. Yüzü gülüyor bugün.

Divan başkanımız :"Hayri Bey olimpiyat ateşi gibi seçim ateşini yaktı..." (espiri bazlı)

Hayri Kozak : "Ben olmasam kimseyle kavga etmeyeceksiniz " (gülerek)

bu abi "kürekçi" değil mi

edit: aha o valla..eyvah

Hayri Kozak: "2022/23 sezonunda futbolda vergiler ve menajerlere ödenenler dahil 7 milyar 700 milyon TL harcamışız. Euro bazında 266.613.000 Euro harcamışız."

Bu Hayri bey Fenerliler gibi hep yanlis algi yapiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt