Ali Burak Uz
Aslan Üye
- 28 Temmuz 2011
- 9.797
- 15.224
- 2.433
SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
optimistliğine hayran kaldımBaşkanın dediği doğruysa store den müthiş para gelmiş ürün çeşitliliği koleksiyonluk ürünler olsa daha çok gelir getirir stad maketi şampiyonluk kupaları maketleri satılıyordu eskiden keşke gene satılsa
bütçe üzerinden girildi konuya,Bu gün sanırım projeler, rakamsal konular falan konuşulmayacak herhalde.
Bu gün yönetimden bir açıklama olacağını sanmıyorum. Başkan ilk konuştuğunda yeni gelişmeler yada bilgilendirmeler yapıyordu. Mart ayında olur belirli açıklamalar. Zaten 2 gün önceki röportajında bahsetti başkan orada da belirtti BB'den çıkılacağını artık Mart- Nisan zamanında müjde olarak artık çıktık diye açıklayabilir. Tabi Kap'ta olur belki ilk açıklama orada açıklanması gerekiyorsa.bütçe üzerinden girildi konuya,
illaki bir yerde BB ye bağlı durumların bahsi açılır diye düşünüyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 233989
Elder mode : ON
şu ana kadar : "Birlikte 1905" Hareketine dair konular ve teşekkürler /konuşmacılar yer aldı.
bu evet malesef - 2 iq lu adam NEYYY 13 mü NEEEOOOOHAA 19 MİLYAR MI diye tivit hazırlıyor bile .Bu Hayri Kozak'ın uzun vadedeki yükümlülükleri anlık borç gibi dile getirmesi büyük manipülasyonların önünü açıyor.
Son açıklanan tabloda toplam yükümlülükler 8.8 milyar TL olarak açıklanmıştı bu arada diye hatırlıyorum.bu evet malesef - 2 iq lu adam NEYYY 13 mü NEEEOOOOHAA 19 MİLYAR MI diye tivit hazırlıyor bile .