2024 Yılı Divan Kurulları Genel Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yalan söyleyene ne denir

Yalancı denmez mi

'Kemerburgaza yeni sezonda geçmiş olacağız' ( geçen sezon açıklaması )

Erden Timur fotoğrafları ve icraatları ile seçim öncesi şov yapıp , 'umuyorum bizimle devam edecek' tarzı açıklamalarla milleti yanıltmak suretiyle yalan söylemek

Bugün Florya, Riva açıklamana 15 dk tahammül edemedim , eveleyip geveliyorsun ; ''GS burayı nasıl yapacak bilgili olanlardan yardım istiyoruz'' felan diyorsun

Yalanı en iyi sen bilmez misin Özbek

Zamanında tüm taraftarı yıldız transfer ümitleriyle oyalayıp durdun, kulübe fatura kestin, yeğenini, kardeşini işe alıp Galatasaray'ı aile şirketi yaptın

Taraftarın sevgilisi olan Erden Timur'a tahammül bile edemedin , kıskanıp kuyusunun kasılmasına , arkasından iş çevrilmesine müsaade ettin

Evet, sen yalancı bir adamsın Dursun Özbek

kapanıl konuşmasında "floryada ne yapılcaktı patates mi ekcektik"

insanlar sana pay / satış doğru dğeil diyor - konut projesine direkt hayır demiyorki.

adam çok çok çok net soru soruyor.

satın aldığın yerde nasıl ipotek var ... çok haklı soru bence bu

hatta ekliyor BB den çıkıyorsak - borçtan çıkıyorsak - neden Kredi yetkisi isteniyor diyor...

bunun üzerine sinir patlaması geçirilmesi komedi...

2 yıl şampiyon başkana neler deniliyor
Ha siz Fatih terime şampiyon olurken bile laf ediyorsunuz orası ayrı

Demek istediğim hiçbir şey yapmamış zarar yapıyormuş gibi davranmaları
yok o kadar da değil - yönetimde bi halta yaramayan adamlar var...fazlaca var bana göre hatta..

ama hiçbir şey yapmadı da denmez tabiiki.

projeler üzeridnen bir garip hava oluştu kulüp üzerinde - dursuna tepki ondan...

şampiyonlukla sportif başarıyla alaksı yok

Florya yeterince büyük

Pastayı pay etmek suretiyle yetki bir şekilde alınır gibi görünmekte

yarın yetki kongresi için burda mıyız yoksa ayrı konu gelecek mi ?

Bunlara bir taraftan saygım var bir taraftan nefretim var. Tuhaf bir durum.

Saygım var çünkü aziz gibi tüpçü gibi fırıldak ali gibi ne idüğü belirsiz tipler iktidarı bir şekilde ele geçirip senelerce babasının çiftliği gibi kulüp yönetemiyorlar, başarısız olanın ipini hemen çekiyorlar.

Nefretim var çünkü Erden Timur gibi başarılarıyla sivrilen, öne çıkan karakterlere karşı da alerjileri var ve onların da hemen ipini çekiyorlar. Yani başarıyı da cezasız bırakmıyorlar maalesef. Hemen bizans oyunları başlıyor. Kulübün en büyük problemi de bu bence.

Amma ve lakin Erden Timur mevzusundan dolayı tüm hislerim artık nefrete dönmüş durumdadır. Allah hepinizi bildiği gibi yapsın.

şimdi göreceğiz sırf muhabbet olsun diye atanmış bir yönetici diye mal mal konuşanlar seçilmişlerin sıçması konusunda çıkıp iki kelam edecekler mi yoksa ağızları dolu mu olacak göreceğiz

13.30 da ekran başında olalım.

Divan Kurulumuzun Ağustos ayı Olağan Toplantısı, 14 Ağustos 2024 Çarşamba günü saat 13.30’da Ali Sami Yen Spor Kompleksi RAMS Park Özhan Canaydın Konferans Salonu’nda yapılacaktır.

Katılımınızı rica eder, iyi ve sağlıklı günler dileriz.

Saygılarımızla,

A. Aykutalp Derkan
Galatasaray Spor Kulübü
Divan Kurulu Başkanı

GÜNDEM:

1. Haziran ayına ait toplantı tutanağının takdimi ve oya sunulması,
  2. Divan Başkanlığına gelen evrakın okunması,
  3. Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulunun önümüzdeki dönem çalışmalarıyla ilgili bilgi sunuşu,
  4. Kulübümüzü ilgilendiren önemli ve güncel konular hakkında katılımcılara söz verilmesi,
  5. Kapanış.

AHA MÜKEMMEL

moduma bürünmeliyim

*duman efektleri*

kyujhgfsd.webp

hazırız.

- Komisyon yeni kurulde 2 ayda kemerburgaz - florya süreçleri ne oldu
- taraflarla neden bağlar gerildi , iletişim neden kötü
- 4 tane sportif başkan vekili 2 ay sonra neden daha dün atandı yaz bşaı bu işler hallolmalıyken
- transferdeki belirsizlik , takımdaki sıkıntı

bakalım kimler haklı eleştiriler yapacak - gözlüklü Ayhan ağabey umarım küsmeyip gelir laf eder gene. muhalefetin çok malzemesi var belirtmesi gereken.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt