Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
DeğilBu işin (Florya Projesi) yaratıcısı bu yönetim
kesinlikle - yeni mi aklına geldi hocam dedim o konuşurken.Süheyl Batum kendileri gidip çekince kalmadı biz çekincelerimiz olan konuları hallettik deyip yetki verdikten sonra şimdi gelip yine başka konuşması biraz komik olmuş.
Orada Dursun Özbek'te var diye anlatıldı sanırım hatta birlikte gittikleri söylenmişti.Değil
Belmas + Erden timur bu işlerin çıkış noktası - böyle anlatıldı 1. ağızdan ve yalanlayan olmadı.
Belmas başkanken Erden Timur gidiyor Floryaya böyle böyle değerlendirme yapalım vs diye - ordan ziraat bankasına falan gidiliyor ediliyor. ( ET 'nin anlatımına göre)Orada Dursun Özbek'te var diye anlatıldı sanırım hatta birlikte gittikleri söylenmişti.
Yetki kongresinde yetkiyi kendileri dahil çekincemiz kalmadı deyip verdikten sonra artık bir zahmet ihale şartnamesini ve ihaleyi beklemeleri gerekiyor eğer verilen yetkiye aykırı bir şey yaparlarsa tamam ama bir zahmet ihaleye kadar susmaları gerektiği de bir gerçek.kesinlikle - yeni mi aklına geldi hocam dedim o konuşurken.
iyi olan kısmı şu fenerin aziz yıldırım davası üzerinden tazminat kovlaması ve buna lehlerine hakim vs denk gelme işi kısmı iyiydi ama. Rezan'ın haluklara anlattığı şeyleri divanda konuşmuş oldu.
amatörce olan kısım o "tamam konuştuk ettikte 50nn üstünde olmayaakmış bakış açısını düşünmedik" demek "geçmiş olsun" cevabını haketmesi oldu.Yetki kongresinde yetkiyi kendileri dahil çekincemiz kalmadı deyip verdikten sonra artık bir zahmet ihale şartnamesini ve ihaleyi beklemeleri gerekiyor eğer verilen yetkiye aykırı bir şey yaparlarsa tamam ama bir zahmet ihaleye kadar susmaları gerektiği de bir gerçek.
Böyle sürekli laf atarak ihaleye zarar verirler ama bunun konuşulacağı yer yetki kongresiydi. Orada konuşuldu da sonra çekincemiz kalmadı dedikten sonra gene gelip buraya konuşamaz verilen yetkiye aykırı hareket edilmediği sürece.amatörce olan kısım o "tamam konuştuk ettikte 50nn üstünde olmayaakmış bakış açısını düşünmedik" demek "geçmiş olsun" cevabını haketmesi oldu.
genede dillendirmesi iyi oldu.
diyorum ya işte - işin sonunda 50-50 olursa soğuk su içerler el kaldırmaları üzerine.Böyle sürekli laf atarak ihaleye zarar verirler ama bunun konuşulacağı yer yetki kongresiydi. Orada konuşuldu da sonra çekincemiz kalmadı dedikten sonra gene gelip buraya konuşamaz verilen yetkiye aykırı hareket edilmediği sürece.
aylardır söylüyorum.Kusura bakmayında Galatasaray'ın parası derya deniz yemeyen kerizmiş. Bunu gördüm ben.
Hala %50-50 diyorlar. Şaka gibi. Bir de bunu savunanlar var. Adam ne mühendis ne mimar ne de bu işin içinde %50-50 oranını savunuyor. O daha da komik.
Ben başında beri 100 defa dedim. Bu oranlar yanlış. Maliyet hesabı yanlış. Satış fiyatı yanlış diye. Kaç yıllık mühendisim. Yıllarım bu işin içinde geçti. Fiyatları, satışı, maliyeti hepsini biliyorum adım gibi.
Recep'e başka bir nedenle özelden yazmıştım. Şimdi buradan yazayım. Arkadaşım Nivak Grupta Florya'da çalışıyor. 3-4 hafta önce beraberdik. Şu forumda söylenen rakamları telaffuz ettiğimde affedersiniz bir yeri ile güldü. Ne güzel sizi silecekler dedi.
Yahu adamlar m2'si 10.000 dolar üzerinde satış yapıyorlar. m2 maliyetleri 45/50 binlerde. Deli para kazandılar.
Oraya gökdelen yapmıyorsunuz. Tek katlı villa da yapmıyorsunuz. İnşaat işinde en optimum maliyeti olan 5-6 katlı apartmanlar olacak. En ucuz maliyet bu tarz binalarda.
Ama yok Adnan Polat dedi ya. Camianın güvenilir adamı. 100 yıllık inşaatçı.
Yahu Adnan Polat geçen ki genel kurul öncesi ET'u yalanlayıp Dursun'a doğru diyen adam. Röportajı Adnan Polat görevlendirildi diye açılan ilgili konuda var. Ben bulup netten paylaşmıştım. Bu adamlara güvenilmez.
Hafta başı Çeşme/Dalyan'da marinaya yakın bir yerde kat karşılığı anlaştım. 900 m2 arsa. 2 ayrı villa olacak. %55-45 oranı. %55 arsa sahibinin. Ben ciddi para kazanacağım %45 orana rağmen.
Florya Arkadaş. Orası Florya. Dalyan merkez nerede Florya nerede. Kıyaslama kabul etmez. Ben burada %45 alıp ciddi para kazanıyorsam orası müteahhit için %30-35 ler olmalı maksimum. Ama nerede. Milleti diye diye 50-50 oranına şartladılar. Bu nasıl ihale arkadaş. Girecek firmalar bu oranı biliyorlar. Şaka mısınız?
Dalga geçiyorlar millet ile.
Yahu orası bunlardan birinin şahsi arsası olsa hadi bu orana versinler bakalım. Babayı verirler. %1 in hesabını yaparlar. Ama Galatasaray'ın malı ne olacak ki. Ver gitsin. Biz yolumuza bakalım.
Ben orası kendi yerim gibi yorum yapıyorum. Doğruları yazmaya çalışıyorum. Üzülüyorum.
Florya'da gidecek. Aynı Riva gibi. Burası da gitsin rahat edecekler. Tek ada kalacak. Onu da zamanı gelince satarlar.
Yazıklar olsun. Şunları görüpte susana da yazıklar olsun izin verene de yazıklar olsun.
Bir şey diyeceğim twitter adresiniz varsa büyük hesaplara dm atarak bu konunun tartışılmasını, bu alanda iş yapan insanların da gaza gelerek twitter üzerinden görüşlerini paylaşması için bir ateş yakarsanız çok iyi olur. Bu konuyu güzel bir şekilde yazıya dökebilirseniz forumun twitter adresi üzerinden de belki adminler paylaşıp büyük sayfaların dikkatini çekebilir.Kusura bakmayında Galatasaray'ın parası derya deniz yemeyen kerizmiş. Bunu gördüm ben.
Hala %50-50 diyorlar. Şaka gibi. Bir de bunu savunanlar var. Adam ne mühendis ne mimar ne de bu işin içinde %50-50 oranını savunuyor. O daha da komik.
Ben başında beri 100 defa dedim. Bu oranlar yanlış. Maliyet hesabı yanlış. Satış fiyatı yanlış diye. Kaç yıllık mühendisim. Yıllarım bu işin içinde geçti. Fiyatları, satışı, maliyeti hepsini biliyorum adım gibi.
Recep'e başka bir nedenle özelden yazmıştım. Şimdi buradan yazayım. Arkadaşım Nivak Grupta Florya'da çalışıyor. 3-4 hafta önce beraberdik. Şu forumda söylenen rakamları telaffuz ettiğimde affedersiniz bir yeri ile güldü. Ne güzel sizi silecekler dedi.
Yahu adamlar m2'si 10.000 dolar üzerinde satış yapıyorlar. m2 maliyetleri 45/50 binlerde. Deli para kazandılar.
Oraya gökdelen yapmıyorsunuz. Tek katlı villa da yapmıyorsunuz. İnşaat işinde en optimum maliyeti olan 5-6 katlı apartmanlar olacak. En ucuz maliyet bu tarz binalarda.
Ama yok Adnan Polat dedi ya. Camianın güvenilir adamı. 100 yıllık inşaatçı.
Yahu Adnan Polat geçen ki genel kurul öncesi ET'u yalanlayıp Dursun'a doğru diyen adam. Röportajı Adnan Polat görevlendirildi diye açılan ilgili konuda var. Ben bulup netten paylaşmıştım. Bu adamlara güvenilmez.
Hafta başı Çeşme/Dalyan'da marinaya yakın bir yerde kat karşılığı anlaştım. 900 m2 arsa. 2 ayrı villa olacak. %55-45 oranı. %55 arsa sahibinin. Ben ciddi para kazanacağım %45 orana rağmen.
Florya Arkadaş. Orası Florya. Dalyan merkez nerede Florya nerede. Kıyaslama kabul etmez. Ben burada %45 alıp ciddi para kazanıyorsam orası müteahhit için %30-35 ler olmalı maksimum. Ama nerede. Milleti diye diye 50-50 oranına şartladılar. Bu nasıl ihale arkadaş. Girecek firmalar bu oranı biliyorlar. Şaka mısınız?
Dalga geçiyorlar millet ile.
Yahu orası bunlardan birinin şahsi arsası olsa hadi bu orana versinler bakalım. Babayı verirler. %1 in hesabını yaparlar. Ama Galatasaray'ın malı ne olacak ki. Ver gitsin. Biz yolumuza bakalım.
Ben orası kendi yerim gibi yorum yapıyorum. Doğruları yazmaya çalışıyorum. Üzülüyorum.
Florya'da gidecek. Aynı Riva gibi. Burası da gitsin rahat edecekler. Tek ada kalacak. Onu da zamanı gelince satarlar.
Yazıklar olsun. Şunları görüpte susana da yazıklar olsun izin verene de yazıklar olsun.
Bir şey diyeceğim twitter adresiniz varsa büyük hesaplara dm atarak bu konunun tartışılmasını, bu alanda iş yapan insanların da gaza gelerek twitter üzerinden görüşlerini paylaşması için bir ateş yakarsanız çok iyi olur. Bu konuyu güzel bir şekilde yazıya dökebilirseniz forumun twitter adresi üzerinden de belki adminler paylaşıp büyük sayfaların dikkatini çekebilir.
Bilseler de toplumsal bir hareket gerekiyor, bazısı konuya girmek istemiyor bazısı da artık nasıl bir karı varsa adnan gibi davranıyor. Toplumsal baskı gerekiyor gibi durmakta. Belki parça parça twitterde de konuşmuştur insanlar ama zayıf bir ateş gibi sönük kalmıştır. O nedenle bu konuların toplumsal bir konuya dönüşmesi için tam zamanı diye düşünüyorum.Ben elimden ne gelirse yaparım. Bizim mimar/mühendis çocuklar ile oturup gerekirse bir sunum, fizibilite raporu bile hazırlarız. Adminlere telefon numaramı veririm. Onların istemesi yeterli. Kaçınmam bu tarz şeylerden. Zaten şu anda Çeşme'de inşaat yasağı var. Vakitte var.
Yalnız sorun bu konuları ya da durumu zaten ilgili herkes biliyor. Ama hiç bir şey yapılmıyor. Şu konuları Adnan Polat bilmiyor mu? Ya da Dursun Özbek. Ya da yönetimdekiler. Dışarıdan Erden Timur, Fatih Altaylı.
Fatih Altaylı'nın programında ET her şeyi açıkça söyledi. Fatih Altaylı çıktı kongrede ne dedi. Ben başkana güveniyorum. Florya giderse başka yer alınır. Galatasaray'da yer bitmez dedi.
Bu oluşuma taraftar olarak biz ne yapabiliriz sorusunun cevabı önemli.