2024 Yılı Divan Kurulları Genel Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
acıma fatih ağabey

Fatih Altaylı, Dursun Özbek’in konuşmalarına “Yatakta kadınla basılmış erkek gibi kaçamak bir beyanda bulundu“ dedi. Yönetim masasından tepki gelip sesler yükselince, Divan Başkanının uyarısıyla lafını geri aldı. (GS Divan Kurulu)

Masumiyet karinesi altında bu yazıyı yazmakta ne bileyim garip olmuş.

Eğer böyle bir olay yaşanmamışsa ve insanlar masum ise gerçekler zaten ortaya eninde sonunda çıkar. O zaman iftira atıldı ise o iftirayı atan kişiler hakkında hukuksal olarak gereğini yaparlar.

Sonuçta kanunlar nezdinde suçu ispat edilene kadar herkes masumdur. Buna kimse bir şey demiyor.

Ama bu olayları iftira, belge olmadan yapılan karalama diyerek savunmakta doğru değil. Kim ne derse desin yapılan suçlamalarla isimler, mekanlar veriliyor. Basit bir karalama hareketi olsa bu kadar detay verilmezdi bence. Kongre üyelerinin olayı savunmaktansa tam tersi incelenmesini istemesi gerekirdi.

En basitinden bu olaylar olmadan önce satışa çıkıp bulunamayan biletler artık bulunabiliyor. Ve kimse de bunun nasıl olduğunu açıklayamıyor. Ne garip değil mi. Tesadüf sanırım.

Belli ki yönetime yakın birileri olayı masumiyet karinesi ya da karalama altında genel kurulda gündeme getirecek. Geçiştirecek.

Bende tam tersini yapılmasını isterdim. Bahsedilen geçen kişiler ve mekanlara ait kamera kayıtları incelenip denilen şeyler olmamışsa bir iç soruşturma ile kongre üyelerine bilgilendirme yapılması daha doğru olacaktı.

Yanlış olmuş. Aynı yönetimin cl maç öncesi alelacele basın açıklama yapması gibi.
Suçsuzluk kanıtı istenemez. Suçu atan kişi ispat etmek zorundadır. Hukuk böyle.

Masumiyet karinesi altında bu yazıyı yazmakta ne bileyim garip olmuş.

Eğer böyle bir olay yaşanmamışsa ve insanlar masum ise gerçekler zaten ortaya eninde sonunda çıkar. O zaman iftira atıldı ise o iftirayı atan kişiler hakkında hukuksal olarak gereğini yaparlar.

Sonuçta kanunlar nezdinde suçu ispat edilene kadar herkes masumdur. Buna kimse bir şey demiyor.

Ama bu olayları iftira, belge olmadan yapılan karalama diyerek savunmakta doğru değil. Kim ne derse desin yapılan suçlamalarla isimler, mekanlar veriliyor. Basit bir karalama hareketi olsa bu kadar detay verilmezdi bence. Kongre üyelerinin olayı savunmaktansa tam tersi incelenmesini istemesi gerekirdi.

En basitinden bu olaylar olmadan önce satışa çıkıp bulunamayan biletler artık bulunabiliyor. Ve kimse de bunun nasıl olduğunu açıklayamıyor. Ne garip değil mi. Tesadüf sanırım.

Belli ki yönetime yakın birileri olayı masumiyet karinesi ya da karalama altında genel kurulda gündeme getirecek. Geçiştirecek.

Bende tam tersini yapılmasını isterdim. Bahsedilen geçen kişiler ve mekanlara ait kamera kayıtları incelenip denilen şeyler olmamışsa bir iç soruşturma ile kongre üyelerine bilgilendirme yapılması daha doğru olacaktı.

Yanlış olmuş. Aynı yönetimin cl maç öncesi alelacele basın açıklama yapması gibi.
Suçsuzluk kanıtı istenemez. Suçu atan kişi ispat etmek zorundadır. Hukuk böyle.

Bravo ama dava yıllar sürer ve çamur üzerinde kalır. Sonucunu kimse hatırlamaz. Haber bile olmaz. Zaten kanıt yoksa dava açılmaması lazım.

Burada farklı düşünüyorum. O çamur temizlenmedikçe yönetimin üzerinde kalacak.

Zaten bunun farkındalar ki dışarıdan bir firma ile anlaşıp iç soruşturmaya başladılar.

Aslında en başında cl maçı öncesi iftira diye saçma bir basın açıklaması yapacaklarına en son yaptıkları hamleyi en başta yapmaları lazımdı. Geç kaldılar. Tepki gördüler.

Bu arada iç soruşturma sonucuna ve bunu yürüten firmaya insanlar güvenir güvenmez orası apayrı bir konu. Kişilerin kendi kararı artık.

türkiye burası arkadaşlar

şuç attığın zaman üzerine çullanılır - abzürt şekilde suçlanan sıyrılmaya çalışır

suçlayan kıs kıs kıs takılır kenarda - maksadı uğraşırmaktır çünkü

toplum içinde o kadar fazla varki bu durum. Her daim suç atmak rahat - ama suçlananın itibarsızlıştırılması ışık hızıyla olur.

Fatih altaylı belgeleri göstermiş ama dursun'a vermemiş güvenmediği için.

şuç attığın zaman üzerine çullanılır - abzürt şekilde suçlanan sıyrılmaya çalışır

toplum içinde o kadar fazla varki bu durum. Her daim suç atmak rahat - ama suçlananın itibarsızlıştırılması ışık hızıyla olur.

Burada ince bir nüans var yalnız Can.

Bu olay çıkmadan önce satışta bulunamayan biletler nedense olay çıktıktan sonra bulunmaya başladı. X'te, burada bir çok taraftar bunu paylaştı.

Bir de yurtdışından bilet alan bir çok kişi x'te fahiş fiyatlar ile bilet aldıklarını paylaştılar.

Bu 2 olay olmasa ben daha farklı düşünebilirdim. Ama bu 2 olay nedeni ile bu yaşananların çokta temiz olmadığını düşünüyorum.

Bekleyip göreceğiz artık.

İzleyen renkdaşlara soruyorum hiç transfer linci falan oldu mu bununla alakalı bir şey konuşuldu mu yoksa direkt gündemde ki karaborsa mevzuları ile falan mı geçiştirdiler sadece ?

O yüzden suç atıldığı kime atıldığına bakmaktan ziyade somut kanıtlara bakmak lazım. Yoksa bu gün desteklemediğin birine atılır yarın desteklediğin birine atılır. İşin olay tarafı şu yönetimdeki bazı kişilerin Erden Timur'a haksız ithamlar, suçlamalar yaptığı söyleniyor ya dünyada da böyle bir şey var sen başkasına yaparsan başkası da sana yapar ne ekersen onu biçersin demişler.
Bundan bağımsız asıl suçlama ise bu ve önü alınmazsa ileride başarılı olabilecek yönetici bulamazsın. Zamanında GS'de geleceğin başkanı gözüyle bakılan Hakan Üstünberk, Adnan Polat zamanı kendi içinde bulunan yönetime yapılanlar yüzünden bir daha hiç bir yönetimde hatta GS içinde görev bile almadı. Polat sonrası Aysal dönemi basketteki görevinde devam etti ama kısa sürede ayrılmıştı mesela.

Kulüp geçte olsa bir iç soruşturma başlattı. Sadece bunu en başta yapacaklardı. Geç kaldılar. Eğer bir suçlama varsa genel kurul ve kongre üyeleri ile yönetilen bir kulüpte görevlendirilen yönetimin bunu yapmaması söz konusu olamazdı. Denetleme kurulu olaya müdahil oldu demek ki. Yoksa bu olayı geçiştirerek ya da bu bir iftira diyerek görmezden gelmeleri sonrası yönetim kongre üyelerine hesap veremezdi.

Bu saaten sonra varsa ellerinde bilgi olanlar verir. Ona göre soruşturma devam eder.

Dediğim gibi artık bekleyip sonucu göreceğiz.

"Son dönemde karaborsa bilet ile kulübümüzü, yönetim kurulu üyelerimizi ve çalışanlarımızı ilişkilendirme iddialarıyla ilgili Denetim Kurulumuzun mevzuattan kaynaklanan yetki ve sorumlulukları çerçevesinde başlattığı soruşturması devam etmektedir. Bu çalışmalar kapsamında, Remed Uluslararası Destek ve Danışmanlık Hizmetleri A.Ş. tarafından geliştirilen, bir ihbar/bildirim platformu, elinde bilgi belge olan ve Kulübümüze ihbarda bulunmak isteyen, tüm kişilerin kullanımına sunulmuştur.

Gelen ihbarlar Denetim Kurulu tarafından yürütülen iç soruşturmada kullanılacak ve suç teşkil eden ihbarlar savcılıkla paylaşılacaktır.

Site : www.remedetikhat.com.tr
Kullanıcı Adı: Galatasaray1905
Şifre: Galatasaray1905"

Yalnız x'te sızdırılan haberlere bakıyorum bayağı sert geçiyor kurul.

Çok ağır itham yapanlar var. Bu olay gündemde daha çok kalır.

Burada ince bir nüans var yalnız Can.

Bu olay çıkmadan önce satışta bulunamayan biletler nedense olay çıktıktan sonra bulunmaya başladı. X'te, burada bir çok taraftar bunu paylaştı.

Bir de yurtdışından bilet alan bir çok kişi x'te fahiş fiyatlar ile bilet aldıklarını paylaştılar.

Bu 2 olay olmasa ben daha farklı düşünebilirdim. Ama bu 2 olay nedeni ile bu yaşananların çokta temiz olmadığını düşünüyorum.

Bekleyip göreceğiz artık.
ben zaten sıkıntı yok dmeiyorum yav

sabaha kadar sıkıntı varda - hukuk vs muhabbetini geniş açıdan bakmamak lazım bizim ülkede onu demeye getirdim.

karaborsa önlenemez bir şey dünya genelinde.

sıkıntı bunu bile bile çıkar yaratarak içeriden yapan varsa. çünkü hiç bir zaman bu kadar zor bilet vs durumu olmuyordu.

özetle kulüp içiyle mi alakalı - tedarikçi /sistem passoligle mi alakalı vs vs .

yoksa durum çok vahim genel anlamda.

ben zaten sıkıntı yok dmeiyorum yav

sabaha kadar sıkıntı varda - hukuk vs muhabbetini geniş açıdan bakmamak lazım bizim ülkede onu demeye getirdim.

karaborsa önlenemez bir şey dünya genelinde.

sıkıntı bunu bile bile çıkar yaratarak içeriden yapan varsa. çünkü hiç bir zaman bu kadar zor bilet vs durumu olmuyordu.

özetle kulüp içiyle mi alakalı - tedarikçi /sistem passoligle mi alakalı vs vs .

yoksa durum çok vahim genel anlamda.
Kulüp başarılı olduğu her zaman oluyordu bu bilet mevzuları. Elmas dönemi Barca maçlarında olmuştu diye hatırlıyorum ama bu kadar yoğun olmamıştı tabi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt