2024 Yılı Divan Kurulları Genel Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Senin dediğin gibiymiş Can. İbra edilmezler ise en geç 30 gün içinde olağanüstü seçim kararı almaları gerekiyor. 2023 tüzük değişikliği sadece ibraları tek çatı altında toplamış. Diğer maddeler eskisi gibi geçerli. Ekim ayının ilk haftasında yapılacak olağan kurul toplantısı.

Tüzükteki kısımları yazıyorum aşağıya.

"İbra edilmeyen Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu üyeleri bir seçim dönemi geçmeden yeniden aday olamaz ve seçilemezler.

Görevde olduğu sırada yapılan Yıllık Olağan Genel Kurulda, herhangi bir mali faaliyet yılına ilişkin ibra edilmeyen Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu üyelerinin görevleri sonlanır. Başkan ve Yönetim Kurulu için boşalan görevler ile ilgili olarak Madde 92 ve Madde 93 hükümleri uygulanır. Denetim Kurulu için boşalan görevler ile ilgili olarak Madde 93 hükümleri kıyasen uygulanır ve seçim süreci yalnız Denetim Kurulu için yürütülür."

"Genel Kurulca ibra edilmemesi durumunda, en geç 30 (otuz) gün içinde Olağanüstü Seçim Genel Kurulunu toplantıya çağırmak,"

Bu da Madde 92 ve 93,

"BAŞKANLIĞIN BOŞALMASI

MADDE 92: Kulüp başkanlığı herhangi bir nedenle boşalırsa ve bir sonraki Seçim Genel Kuruluna 6 (altı) aydan daha fazla süre kalmışsa, Tüzük hükümlerine göre 1 (bir) ay içerisinde başkanlık ile diğer tüm organ ve kurulların seçimi için yeni seçim Genel Kurulu yapılır. Genel Kurul tarihine kadar mevcut Yönetim Kurulu 2. Başkan yönetiminde görevine devam eder. Sürenin 6 (altı) aydan daha az kalması durumunda mevcut Yönetim Kurulu 2. Başkan yönetiminde görevine devam eder.

İşbu maddede belirtilen 6 (altı) aylık süre Mayıs ayının ikinci yarısındaki ilk Cumartesi gününden geri saymak sureti ile hesaplanır.

YÖNETİM KURULUNUN VE ÜYELERİNİN İSTİFASI

MADDE 93: Yönetim Kurulu üyeliklerinin boşalması durumunda yedek üyelerden en çok oy alan üye göreve çağırılır.

Başkan dışında Yönetim Kurulu üyeliklerinin boşalması ve Yönetim Kurulunun yedek üyelerin katılımı ile de toplantı çoğunluğunun sağlanamaması halinde Yönetim Kurulu ve Başkan düşmüş sayılır. Bir ay içinde Tüzük hükümlerine uygun olarak yeni seçim yapılır. Yeni Başkan ve Yönetim Kurulu seçilinceye kadar düşmüş sayılan

Başkan ve Yönetim Kurulu görevine devam eder."
en çok önemsediğim kısım ibra olmazlarsa en azından 1 dönem seçilemezler.

tüm uyuşuklar/görüntü var ses yok profilleri şu an yönetimde gibi - topluca kenara itilmiş olurlar gibi.

he burda önemli detayda şu şaka maka - yönetimi eleştiriyoruz ama , iyi kötü Dursun özbek'in söz geçirdiği bir ortam var GS içinde (yani söz tutması değilde , kendi isteiğini iteleme diyelim). O açıdan güçlü isim - tahminen siyasi ilişkileride iyi.

böyle bir şey yaşanırsa hakikaten güclü bir ekip çıkması lazım ortaya - kim olur nasıl olur orasıda muamma işte. Taraftar OH BE moduna girer en başta sonra "nur gözlüm affet"e dönerler güçlü - ayağı yere basan ve iletişimde iyi bir yönetim çıkmazsa.

çünkü florya-kemerburgaz- BB detayları - ne gitti ne geldi parasal olarak vs gibi süreçler hep kilit süreçler. Boş muhalefet ve laf değil - icraat yapacak insanlar gelmesi lazım.

Tüm gözler Erden Timur'a çevrilecek ekimde böyle bir şey yaşanırsa - çok değişik süreç yaşanır. Yeterli üelik süresi var mı aday olmak için vs vs gibi bir sürü detayı var.

bunlar tabii afaki / teoride böyle - ibra konusu geldiğinde derinleşir konu.

en çok önemsediğim kısım ibra olmazlarsa en azından 1 dönem seçilemezler.

tüm uyuşuklar şu an yönetimde gibi - topluca kenara itilmiş olurlar gibi.

he burda önemli detayda şu şaka maka - yönetimi eleştiriyoruz ama , iyi kötü Dursun özbek'in söz geçirdiği bir ortam var GS içinde (yani söz tutması değilde , kendi isteiğini iteleme diyelim). O açıdan güçlü isim - tahminen siyasi ilişkileride iyi.

böyle bir şey yaşanırsa hakikaten güclü bir ekip çıkması lazım ortaya - kim olur nasıl olur orasıda muamma işte. Taraftar OH BE moduna girer en başta sonra "nur gözlüm affet"e dönerler güçlü - ayağı yere basan ve iletişimde iyi bir yönetim çıkmazsa.

çünkü florya-kemerburgaz- BB detayları - ne gitti ne geldi parasal olarak vs gibi süreçler hep kilit süreçler. Boş muhalefet ve laf değil - icraat yapacak insanlar gelmesi lazım.

Tüm gözler Erden Timur'a çevrilecek ekimde böyle bir şey yaşanırsa - çok değişik süreç yaşanır. Yeterli üelik süresi var mı aday olmak için vs vs gibi bir sürü detayı var.

bunlar tabii afaki / teoride böyle - ibra konusu geldiğinde derinleşir konu.
Seni iceri de almiyorlar hala ne bu israr birak genel kurullarini rahat rahat yapsinlar. Darlama adamlari

Seni iceri de almiyorlar hala ne bu israr birak genel kurullarini rahat rahat yapsinlar. Darlama adamlari
divanda üye olsam burda Şu kel can iyi konuşuyor , başkan olmalı yazardınız burda.

sona "KADIKÖYDE OTURUYOMOŞ- CADDE TAKOLOYOMOŞ- GOÇ UN ADAMÜÜÜ" spamleri gelirdi

İdari ibra kalktı, ibra edilmeme ihtimalleri pek yok

idari/mali diye ayırım kalktı diye hatırlıyorum ben. tek oylamada sonuçlanacak *ibra* süreci diye...

bellide olmaz - ekime kadar saha sonuçlarında da sıkıntı olsun , karışır orda biraz ortalık.
İdari kalktı sadece mali var. Birleştirilmedi.

Adam ortaya çıkaranlar hakkında savcılığa başvurmuş. İnanılmaz bir durum bu.

İdari kalktı sadece mali var. Birleştirilmedi.

İdari ya da mali olarak farketmiyor artık. Edilmez ise 2 türlü de edilmiyor. 2023 yılında tüzük değişimi ile 2 kelime kalktı. Sadece ibra kelimesi yazıldı. İbra edilmez ise erken seçim kararı almalı yönetim.

Tüzükteki maddeleri önceki sayfaya eklemiştim. Aşağıya da tüzüğün 3. Kısmı olan sayfanın linkini veriyorum. Tarayıcınızdaki sayfada bul kısmından ibra yazarsanız ilgili maddeleri görebilirsiniz.

Dediğim gibi yönetim eğer ibra edilmezse ve yönetimin görev süresinin bitmesine 6 aydan fazla kalmış ise 30 gün içinde Olağanüstü Seçim kararı alınır yazıyor.

Şahsi fikrim ise dursunu ibra ederler. Bağlantıları kuvvetli. Orası ayrı bir konu.

Adam ortaya çıkaranlar hakkında savcılığa başvurmuş. İnanılmaz bir durum bu.

Dedikleri doğru ise yönetim kapalı divanda böyle bir saçmalık yaptı ise durum düşündüğümüzden çok daha vahim bence. Dursunun derhal istifa etmesi gerek. Ne demek karaborsa olayını çıkaranlar hakkında suç duyurusunda bulunacaklarını söylemek. Saçmalık resmen.

Bu adam çok ciddi zarar verecek bu gidişle kulübe. 1 saniye durması bile hata.

Bu arada kimbilir daha neler oldu, nelwr söylendi. Gizlilik kararı olduğu için bilmiyoruz.

ben dursun tarafının şovu seven Rezan'ı nasıl kendi tarafına çektiklerini merak ediyorum biraz.

florya yetkisinde de aynı şeyi merak etmiştim.

ben dursun tarafının şovu seven Rezan'ı nasıl kendi tarafına çektiklerini merak ediyorum biraz.

florya yetkisinde de aynı şeyi merak etmiştim.

Dursun, Rezzan'ı bu konu hakkında yanına mı çekmiş. Bir haber varsa bununla ilgili görmedim ben. Benim gördüğüm Rezzan'ın olduğu muhalefette ayrıca savcılığa bir şikayette bulunacaklarını yönündeydi.

Hatta Fatih Altaylı öğlen yeni bir tweet attı bununla ilgili. Onda da şunu yazdı.

"Cevap hakkı doğduğu için söz alan Rezan Epözdemir çok iyi bir konuşma yaptı ve yönetimin karaborsa çetesi için değil bu çeteyi ortaya çıkarmak isteyenler hakkında suç duyurusu yaptığını belgeledi."

Florya konusunda da orta nokta buldular gibi. Tam çekme yoktu sanki. Hatta en sonki florya kurul toplantısında toplantı devam ederken Rezzan bizim istediğimiz notları maddeye eklediler demişti.

yönetimin karaborsa çetesi için değil bu çeteyi ortaya çıkarmak isteyenler hakkında suç duyurusu yaptığını belgeledi
bir saniye ya eksik okumuşum...

ben sandım ki Rezan çeteyi ortaya çıkarmak isteyenlerle uğraştı.

*Yönetimin* kısmını kaçırmışım.

oha iyicene arapsaçı bu iş.

bir saniye ya eksik okumuşum...

ben sandım ki Rezan çeteyi ortaya çıkarmak isteyenlerle uğraştı.

*Yönetimin* kısmını kaçırmışım.

oha iyicene arapsaçı bu iş.

Bende çok şaşırdım. 2-3 kere okudum. Yok canım dedim kendime. Yönetim bu kadar da yapmaz.

Ama yapmış işte. Bu olayın acısı görürsün bize dokunur. Dursun denen adamdan acil kurtulmak lazım. Kendi ve bizi bir bataklığa sürüklüyor.

yok otoamtikman olmuyor...

orda yönetimin ibrasızlık durumunda seçim kararı alması lazım. (belmas'ın yaptığı gibi)

hayır arkadaş biz görevimizin başındayızda diyebilirler.

fakat burda ayrı bir sıkıntı çıkıyor ortaya - gerçi çıkmıyorda denebilir.... Kemerburgaz kemerburgaz derken floryayı boşaltıp seçime gidilirse sakat... o süreç sekteye uğrarsa acele bir tesiste oluruz - mevcut tesis yatar (belki altyapı koyulur)

orda ince bir detayda var bu şekilde.
Biz görevimizin başındayız diyemezler Mustafa Cengiz döneminde olmuştu ama onun sebebi o zaman idari- mali ibra farklıydı. Mali ibra edip- idari etmeme olayını hukuk kabul etmiyordu o yüzden görevinin başında durabiliyordu. Artık iki ibra da tek oylama olduğundan ibra edilmezse 30 gün içinde seçim kararı almalılar. Eğer yöneticilerin karaborsa bilet mevzusunda eli olduğuna dair ciddi belgeler varsa mali-idari ibra edilmemeliler zaten.

Biz görevimizin başındayız diyemezler Mustafa Cengiz döneminde olmuştu ama onun sebebi o zaman idari- mali ibra farklıydı. Mali ibra edip- idari etmeme olayını hukuk kabul etmiyordu o yüzden görevinin başında durabiliyordu. Artık iki ibra da tek oylama olduğundan ibra edilmezse 30 gün içinde seçim kararı almalılar. Eğer yöneticilerin karaborsa bilet mevzusunda eli olduğuna dair ciddi belgeler varsa mali-idari ibra edilmemeliler zaten.
yani sezon adına hayırlısı olmaz ama büyük resimde olur mu bilmem..seçilipte 4 ayda indirilmek enteresan bir süreç getirir diye düşünüyorm birazda.

ama erkenden karışmış oluruz sezon açısından, fenerle bjkye yarar epey, okan hoca üzerine rahat rahat oynarlar

şu karaborsadaki zıtlık ve tavırlar yazılan çizilende gene camiaca 2 taraf birbiriyle uğraşıyor havası veriyor bana.

yani sezon adına hayırlısı olmaz ama büyük resimde olur mu bilmem..seçilipte 4 ayda indirilmek enteresan bir süreç getirir diye düşünüyorm birazda.

ama erkenden karışmış oluruz sezon açısından, fenerle bjkye yarar epey, okan hoca üzerine rahat rahat oynarlar

şu karaborsadaki zıtlık ve tavırlar yazılan çizilende gene camiaca 2 taraf birbiriyle uğraşıyor havası veriyor bana.

Yalnız eğer yönetimin içindeki kişilerden biri bile bu olaya karıştığına ait savcılık delil bulursa kulüp bundan etkilenir. Ceza tek yöneticiye kesilmez, kulübe de kesilir.

Sanırım Fatih Altaylı en başta bu yüzden savcılığa gitmedi. Uyardı yönetimi. Önleminizi alın dedi. Bahsedilen isimleri yönetimden çıkartın yedek üyeleri yönetime alıp iç şoruşturma başlatın dedi. Passo ile birlikte bunu yapın. Bilgileri savcılık ile siz paylaşın dedi.

Ama yönetim tam tersini yaptı. İlk basın açıklaması ile iftira dedi. Sonra da dünkü kurulda söylenenler doğru ise bu iddiaları ortaya çıkaranlar hakkında suç duyurusunda bulundu.

Umarım Fatih Altaylı bol keseden sallamıştır ve böyle bir olay olduysa bile yönetimden bir kişi bile bu işe karışmamıştır. Yoksa işimiz gerçekten sıkıntı.

Mali ibrasizluk olursa o dönem yapılan borçları yönetim karşılamak zorunda. O yüzden kimse yanaşmıyor mali ibrasizliga başkan çıkmaz bu yapılırsa korkusu var.

Bana da öyle geliyor. Hatta bir tık üste de çıkıyım bu işin içinde kişisel siyasi çıkarlarda olabilir gibi geliyor bana. Açıkçası yönetimdeki kişilerin bu karaborsa olaylarının içinde olduğunu gösteren net, güçlü bir kanıt yok gibi geliyor bana olsaydı Altaylı bunu çoktan ortaya saçardı. Bu olay bana zamanında yine Altaylı'nın ortaya attığı bir fatura ortaya çıkmış hikayesi gibi geliyor. Karaborsa içinde kulüpte çalışan profesyonellerin yada passo tarafında çalışan kişilerin olabileceğini düşünüyorum daha çok. Alper Narman ismi geçiyor o bildiğim taraftar gruplarıyla içli dışlı biri ama kanıt lazım varsa böyle bir kanıt en yakın zamanda bizde görürüz umarım ve o kanıt görülürse zaten işler başka noktaya evrilir. O kişiler ihraç edilip ayrıca kanun önünde de dolandırıcılık, GS'ye zarar vermeden maddi manevi tazminat davası, ceza davası açılmalı. Eğer ortada yönetimin bu işe karıştığına dair bir kanıt yok ve dedikodu ise o zaman bu dedikoduyu yapan kişiler cezalandırılmalı.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt