2024 Yılı Divan Kurulları Genel Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Galatasaray Kulübünün yıllık olağan genel kurul toplantısının 5 Ekim Cumartesi günü yapılacağı açıklandı.​

ilk tarih ise 1 hafta erteleme (çoğunluk olmadığından) 12 Ekime atar.

ki öyle açıklanmış ..yeterli çoğunluk ilk günde hiç bir zaman olmaz. 12si de sen ona.

@Hasan Bekir

Bunlar senin karaborsa olayıyla ilgili forumda yazdığın cümleler değil mi :)

Yakaladım seniiiii

Neyi yakaladın tam olarak? Evet suçlu varsa cezasını çekmeli ama ortada yalan yere iftira atan varsa o kişide bir ceza almalı. Her insan normalde böyle düşünür. Daha önce Erden Timur'a yada GS'ye x bir şekilde iftira atıldığında sen iftira atanlar cezalandırılmasın mı diyordun? Ben o zamanda bu isimler cezalandırılmalı diyordum çünkü. Gerçi sana cevap vermekte benim hatam. Boş ver, evet yakaladın.

Liseyi öğrencilere bırakalım toplantıları başka yerde yapalım

1726661206801.webp

Turcan Bolayır'dan Yönetime: "İcardi'nin bacağına bizim doktorlar bakmalı"

"Icardi'nin tedavi için kendi ülkesine gitmesi Türk doktorlarına hakarettir. Türkiye'de bugün en iyi MR makineleri var, ne gerekiyorsa var. Harika doktorlarımız var. Ben bunu kabul edemiyorum."

Turcan Bolayır: "Osiensen inşallah katkılı olur. 'Böyle futbolcular tek başına maç alır' diye bir hipotez var. Dünyada görülmemiş ya. Futbol kollektif bir oyun sana yandan arkadaşların top atmazsa ne yapacaksın? Futboldan anlıyorum kitaplar da okudum ben."

Turcan Bolayır'dan Yönetime: "İcardi'nin bacağına bizim doktorlar bakmalı"

"Icardi'nin tedavi için kendi ülkesine gitmesi Türk doktorlarına hakarettir. Türkiye'de bugün en iyi MR makineleri var, ne gerekiyorsa var. Harika doktorlarımız var. Ben bunu kabul edemiyorum."
Turcan Bey’e acı gerçek açıklanmalı diye düşünüyorum Icardi Arjantin’e pompaya gitmiştir

Futbol olmasa herhangi bir Fransız lisesinden farkınız kalmaz dediği lafa bak

bu fosiller 1 kere bile stada gelip mac izlemez 1 kere kulübe katkı verecek maddi birşey yapmazlar

işte bu taner aşkın gibiler yüzünden geri gidiyoruz ,gs lisesini tamamen kulüpten ayırmalıyız

Turcan Bolayır: "Osiensen inşallah katkılı olur. 'Böyle futbolcular tek başına maç alır' diye bir hipotez var. Dünyada görülmemiş ya. Futbol kollektif bir oyun sana yandan arkadaşların top atmazsa ne yapacaksın? Futboldan anlıyorum kitaplar da okudum ben."

Osiensen diyen kişi futbol hakkında futboldan anlıyorum diyor:D:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt