Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.808
- 66.868
- 5.003
Arda g.tünü kaldıramıyor. Çok ağır
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bi ara ismi bizimle de anılan Elias Montiel ilk 11 de Pachuca daPachuca ve salzburg saflarındayız artık
Zaten rotasyon için bir 9 numara bakıyorlar bakmışsın Morata'yi almışlar mesela.Daha iyisini bilmek değil de benim hatırladığım Real'in hep iyi bir net 9'u vardı. Ronaldo'da kendini net 9'a cevirdi ama Mbappe bunu yapabilecek gibi durmuyor. Bu adamlar CL'yi alırken bile birden fazla maçı Juanlu oyuna girince cevirdiler.
hoca sen transfer istiyorsun gibi
ayran gibi takım arda da girince cacık gibi oluyorBundan sonra Rezil Madrid deriz
Bi sefer işimiz düştü heriflere onda da yenemediler şu hırboları.Bundan sonra Rezil Madrid deriz
Nası lanRealde buyuk topcu kalmadi hepsi ortalama herifler.
köhn verelim iyi çocukturSol bek isterim heis
Ben bazı takımların DNA'larının değişmemesi taraftarıyım. İlk 11'e 9 ile daha iyi oynarlar diye düşünüyorum.Zaten rotasyon için bir 9 numara bakıyorlar bakmışsın Morata'yi almışlar mesela.
Ana planda klasik 9 numara olmaz öyle Vini'yi satalım demekle olmuyor, nereye satıyorsun öyle genç ve klas oyuncuyu demezler mi? Bunu kimseye anlatamazsin. Liverpool mesela klasik 9'la oynuyor mu? Hayır. Doğru yerleşim ve oyun anlayışı ile çok fark etmez bu mesela İspanya Millî takımı için de aynı şey geçerli.
TRT Spor dediyse doğruduroha trtspor: arab takimlari bi kac seneye sampiyonlar ligine dahil olabilir diyorlar.