2025 FIFA Kulüpler Dünya Kupası Maçları | Şampiyon Chelsea

90+da hakem jokerine rağmen habibileri yenemediler

Daha iyisini bilmek değil de benim hatırladığım Real'in hep iyi bir net 9'u vardı. Ronaldo'da kendini net 9'a cevirdi ama Mbappe bunu yapabilecek gibi durmuyor. Bu adamlar CL'yi alırken bile birden fazla maçı Juanlu oyuna girince cevirdiler.
Zaten rotasyon için bir 9 numara bakıyorlar bakmışsın Morata'yi almışlar mesela.

Ana planda klasik 9 numara olmaz öyle Vini'yi satalım demekle olmuyor, nereye satıyorsun öyle genç ve klas oyuncuyu demezler mi? Bunu kimseye anlatamazsin. Liverpool mesela klasik 9'la oynuyor mu? Hayır. Doğru yerleşim ve oyun anlayışı ile çok fark etmez bu mesela İspanya Millî takımı için de aynı şey geçerli.

Bu ölü turnuva için özel şarkı yapmışlar inanılır gibi değil

Zaten rotasyon için bir 9 numara bakıyorlar bakmışsın Morata'yi almışlar mesela.

Ana planda klasik 9 numara olmaz öyle Vini'yi satalım demekle olmuyor, nereye satıyorsun öyle genç ve klas oyuncuyu demezler mi? Bunu kimseye anlatamazsin. Liverpool mesela klasik 9'la oynuyor mu? Hayır. Doğru yerleşim ve oyun anlayışı ile çok fark etmez bu mesela İspanya Millî takımı için de aynı şey geçerli.
Ben bazı takımların DNA'larının değişmemesi taraftarıyım. İlk 11'e 9 ile daha iyi oynarlar diye düşünüyorum.

oha trtspor: arab takimlari bi kac seneye sampiyonlar ligine dahil olabilir diyorlar.

Maclari izliyorum ama dünya kupasi heyecani yok acikcasi

Milli takimlara alistigimiz icin farkli geliyor

Geri
Üst Alt