⚽ 2025 Süper Kupa Final | Galatasaray 0-2 Fenerbahçe | MS | 10 Ocak | ATV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
değişikliklerden sonra takım daha geriye gitti niye geç değişiklik yaptığını şimdi daha iyi anladım

işler böyle giderse şampiyonluk gider

şampiyonluk giderse de haklı olarak ne hoca kalır ne yönetim

o zamana kadar bekleyip göreceğiz

Kadro genişliği anlamında büyük fark var Fenerbahçe ile aramızda. Oyuna soktuğumuz oyuncular komedi resmen. Jakobs zaten yok sayılır, sadece Osimhen eklenecek kadroya +1 olarak. Yedekten yine aynı adamlar girmeye devam edecek.

Şimdi kime söveyim, sezon başı kadrom geniş, nasıl 11 kuracağımı düşünüyorum diye futbol bilmez adama mı, yoksa gevşek gevşek dolaşan beceriksiz yönetime mi.

ifbliler insan değil adi bir topluluk onlar ar damarları çatlak. Şunları sevindiren gevşeksarayı kutlamak lazım

Şirkette bile ne kadar ayak kaydıran, dedikoducu fitneci tip var FB’li.

Benim için insan turnusolü. Bir tane adam görmedim 1 tane.

Şu takıma bu şekilde yenilip 2-3 haftamızın içine edenler uyursa onlar da adam değil.

Burun kıvırdığımız Drissa Camara kadroda olsaydı, kaçıncı dakikada çok sevdiğim Yunus' un yerine girmesini isterdik mesela? Kadro derinliği denen şey tam da budur işte...

Aynen bugün mert muldur-levent mercan beklerine bile pozisyona giremememizin sebebi de kesin 60 milyon euroya transfer yapmamamizdir.Rakibin hücum hattı da musaba-kerem-durandi bugün onu da söyleyelim ayriyeten
Levent mercanin hücumda topla dans etmesi de mi gondouziye yazyo,onu da eklesedin keşke bro

Heriflerde maci açtığımdan beri topu yedi hepsi asıldı maca

Son düzenleme:
Maçı kadar istediler gerçekten.
Bizim oyuncular ve hoca da dahil hatta gevşek taraftarimizda dahil bu bizim kadro boyle eksik feneri dağıtırız diye düşündüler ama 11 oyuncu sahada kosmazsa yan pas geri pas yaparsa cok normal ,esas hoca şaşırttı fenere karsi herzaman yuksek konsantre olurdu

Trabzon'a elensek TS finalde bizden daha iyi oynardı hem biz uzulmezdim hemde TS kupa alirdi belki keşke U19 yedeklerle falan ciksaydik TFF ye tepki ayağına şekli

Ülke ve kulüp tarihi rekoru kırarak 130 milyon euro harcanan o 3 futbolcu nerde arkadaş ? Nerde kardeşimmmmmmmm, nerde nerde

Bu arada beyler lookman'a ihtiyacımız var kanat kısmını çok önemsiz görüyordunuz bugun ayyuka çıktı bu takımın lookman asprilla tipinde birine ihtiyacı var kanat bence os'dan daha elzem bizim için kim küserse küssün kim kulubede oturursa otursun o bizi ilgilendirmez ama gerçekten ihtiyacımzı var.

Fb takımın yüzde 80'ini yeniledi, biz dünya para harcayıp sağ bek sol beki yarım, 10 numarası olmayan, 75 milyonluk santraforunu derbide bile kullanamayan, 35 milyonluk kalecisini yedek bırakan, 40 milyon para verdiği herifi 3 aydır oynatamayan, yedeğinde adam kalmayan takım haline geldik. Oyuna girenlere bak 35 lik İlkay, 33 lük Kaan. Herifler herkese 3 kişiyle bastı, 2 gün önce transfer ettikleri adam 90 dakika oyunu domine etti, aldıkları her adamdan hızlıca fayda sağladılar. Daha bide sözde adam alıcaz, Allah bilir gene kimlere ne paralar gömüp, katkısını göremeyecez.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gennuzi-ismail ikilisi 20/18 ikili mücadele kazanmış. Maçı niye kaybettiğimiz belli.

Bu arada beyler lookman'a ihtiyacımız var kanat kısmını çok önemsiz görüyordunuz bugun ayyuka çıktı bu takımın lookman asprilla tipinde birine ihtiyacı var kanat bence os'dan daha elzem bizim için kim küserse küssün kim kulubede oturursa otursun o bizi ilgilendirmez ama gerçekten ihtiyacımzı var.
Barış var diyorlar. Gördük barışı

Hala yok şu oyuncu yok bu oyuncu derdindesiniz, mesele oyuncular değil.

O oyuncuların alınmasını isteyen ve/veya onay veren hoca kılıklı adamdan hesap soracaksınız.

4 sezonda kendisinden önceki TD'lere asla verilmeyen bütçelerle kurduğu takımlarla, en fazla 15 maçı çok iyi oynatabilen, Avrupada rezil olan adamdan hesap soracaksınız.

Hala arkasında mı duracaksınız, o zaman film sizler için yeni başlıyor, zevk almaya bakın.

Kenardan Nene talisca oguz giriyor
kupadaki nesiri var
4 eleman rahat girebilir

Sen Ahmeti soktun
birde kupada Osimhen
Sayı olarak eksiğiz zaten
Yunus sane Barış bunların da kötü oynama hakkı var
Yusufu sayma 4 oyuncu alabilirsin almalisinda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt