⚽ 2025 Süper Kupa Final | Galatasaray 0-2 Fenerbahçe | MS | 10 Ocak | ATV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada kadro derinliği derken ben illa her oyuncuya 10 yıllık verelim demiyorum. Bir 30 / 40 bonservis de demiyorum. Yaw bu takımın Sallai gibi çıktığında görevini yapacak standart kalitede oyunculara ihtiyacı var 2/3 adet. 8 veya 6 numarayı bu tanımdan ayırıyorum çünkü oraya iyi transfer lazım.

Ben bu maça çok takılmıyorum açıkçası maça ben bile hiç motive değildim ve izlemedim bile boş olmama rağmen .

Katılıyorum
Zaten ne geliyorsa başımıza başta hoca sonra oyuncuların kendi kariyerleri için CL önceleyip içeriyi boşlamalarından geliyor
CL sadece şamp olup parasını almak için olmalı
Bu kadar basit renktaş, CL'den sömürebildiğin kadar parayı cebine koy ve uzaklaş. O seviye bize göre değil, hiç de olmadı zaten.

Bize karşı doğru ön alan presi yapan her takım bizi elek eder. Millet bizi çözdü
Bazılarının ısrarla anlamak istemediği durum budur. 2-0 kazandığımız KG bile bunu yapabildi; son pasın, son şutun yerini bulmamış olması sonraki mesele. Hele Alanya maçını hatırlamak dahi istemiyorum.

Barış var diyorlar. Gördük barışı
Garip bir tayfamız var 20 gün ara giriyor liglere hemen her şeyi unutup anında yumuşuyoruz çok garip ya, saraya'da aynı şey oldu bütün forum aniden destekler oldu herifi, 20 gün topsuz kalmak bize yaramıyor herkese bir duygusallık bir polyanalık çöküyor birbirine sarılanlar falan. barış , sara övgüleri 2 transfer yeter mesajları. En eleştiri yağmuruna tutan profile alkollü baba yumuşaması geliyor aniden çok ilginç ruh halleri ya.

Uyduruk bi düzenlemeyle herifleri süper kupaya ilave ettiler. Dünyanin neresinde yari final ve final üzeri oynanir bu? Kurala göre sampiyon ve kupayi kazanan oynar. Her ikisini bi takim kazandimi kupa finali kaybedene karsi oynanir. Burda hem GSin hem trabzonun hakki yeniyor. Yeterki karsi taraf üzülmesin bi kupa alabilisin. Yinede bi derbi maci bukadar yoklar oynanmaz.

Bence aşırı kötü değildik ama iyi hiç değildik tabi. Adamlar daha diri, daha konsantre, daha istekli ve daha iyi hazırlanmış göründü. Günay tercihi de eğer gerçekten sadece tercihse patladı açıkçası. Torreira - İlkay değişikliğinde izlemeyi bırakmak lazımdı. Sakatlık vs yoksa o da yanlış değişiklik. Oradan sonra takımın dikiş tutmayacağı çok belliydi. İzledim tabi yine ama mesela Olimpiyat'ta olsam orada çıkar dönüş yoluna koyulurdum. İlkay, Yunus yerine girmeliydi girecekse ve o zamana kadar kurduğumuz baskıyı devam ettirmeliydik.

Böyle çerez kupa maçlarında kaybetmek genellikle bize olumlu yansıyor. O açıdan dert etmiyorum çok AMA yönetim de sırf bundan dolayı tutup "yıldız transferi" yapmaya yönelmemeli. Elbette kaliteli ama doğru oyunculara yönelmeli.

Guzel kardeşlerim kadro transfer üzerinden bu maci okursanız sene sonu kupa yerine sapını alırız bugun rakibin bek oyunculari yok ortasahasinda 2 önemli adami yok
As forveti yok
Taliscasi yok
Yok oglu yok
Sen osi harici tam kadrosun
Ama sahada koşmadın mücadele etmedin ,çünkü küçümsedin rehavete dustun

şimdi okanın açıklamaları dinleyin sinirleriniz iyice zıplayacak

Ts maçına yedek çıkacaktık. Osimhen olmadan derbi alamayız

Ya arkadaş kötü oynarsın tamamda, rakip gelirken resmen önlerini açtık ya. Bir tane müdahale eden, basan olmadı. Yemek için çaba sarfettik resmen. Ne hoca kenarda bundan rahatsız oldu; nede isyan eden bi futbolcu vardı. Bu Galatasaray için kabul edilecek bi durum değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt