Ahmet Öktem
Sarı Üye
- 5 Mayıs 2025
- 728
- 341
- 383
Şimdi Musaba ve Gendouzi sürme gözlü oldu demek 
İkiside çöp valla.
İsterse 50 uydurma süper kupa alsınlar istemem
İkiside çöp valla.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mevzu transfer zaten değil bunu biliyorum. Derbilerde halimiz ortada bu sezon. Ama bugün Fb'nin yaptığı transferleri çıkar kupa yine bizimdi. Zaten bizimkileri sudan çıkmış balığa döndüren bu oldu.Cengiz mevzu transfer degil bu mamciyarin 90 dk tekrar izleyin anlayacaksiniz, bugun sahadaki 5 6 oyuncu sahaya konsantre olsa ve mücadele etse abartmiyorum en kötü uzatmaya giderdi bu mac
Bugun 1 kisi bile sahada değildi tek 1 kisi bile yoktu yani sen bugun bernardo silvayi camavinga oynatsan emin ol cok şey degismezdi, izlediysen eger Kocaeli maçını gözümün önüne getir
Şimdi Musaba ve Gendouzi sürme gözlü oldu demek
İkiside çöp valla.
Bende aynını gördüm çok küçümsemiş ciddiye alıp çıksak sahaya gömerdik onları kadro olarak bizim gerimizdeler ama ciddiyet olunca böyle oluyor işte şu yönden iyi oldu yönetim bu günkü rezillikten sonra kredisini tüketti taraftar anasını ağlatır o transferler 3 güne inerTamamen nasil olsa aliriz kafasında çıkılmış bi mac
Mucadele yok arzu yok
O nedenle gerektiği kadar tepki bile verilmiyor bence
Maçın özeti
Maçın özeti
Adamlar ezik de bizimkiler neden tepki göstermiyor, siniyor. Sahada da aynısı oldu. Maçtan sonra kaptanımız bugün de onlar kazandı diyebiliyor. Benim tepkim bu tepkisizliğe.Bunlar normal seyler cunku hepsi ezik durumda 4 yıldır tokatliyoruz adamlari yani içleri yanıyor ki denk gelen oyuncuylada alakalı tabi
Maçın özeti
Totemciler harici yenilecegimizi bilen oldumu hic mac öncesi yorumlarda ?