⚽ 2025 Süper Kupa Final | Galatasaray 0-2 Fenerbahçe | MS | 10 Ocak | ATV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fener ezik 1 camia yıllardır ezikler, böle tek maçlık maçlarda senden 5 katı motive olmalarıda bence normal tek çıkışları bu tarz maçlar.

Sende de göt kalkıklığı olunca sonuç böle oluyor .

Cengiz mevzu transfer degil bu mamciyarin 90 dk tekrar izleyin anlayacaksiniz, bugun sahadaki 5 6 oyuncu sahaya konsantre olsa ve mücadele etse abartmiyorum en kötü uzatmaya giderdi bu mac
Bugun 1 kisi bile sahada değildi tek 1 kisi bile yoktu yani sen bugun bernardo silvayi camavinga oynatsan emin ol cok şey degismezdi, izlediysen eger Kocaeli maçını gözümün önüne getir
Mevzu transfer zaten değil bunu biliyorum. Derbilerde halimiz ortada bu sezon. Ama bugün Fb'nin yaptığı transferleri çıkar kupa yine bizimdi. Zaten bizimkileri sudan çıkmış balığa döndüren bu oldu.

Yav Genduzi yerine Bartuğ oynayacaktı o mu üstünlük kuracaktı bize.

Musaba nöbette çöpün teki yapıldı. Bugün fiziğini kullanıp Barış ile omuz omuza çarpıştı, bozdu oyununu. Eren'in üstüne her top sürdüğünde Eren geri geri kaçıp durdu.

Şimdi Musaba ve Gendouzi sürme gözlü oldu demek 😂
İkiside çöp valla.
İsterse 50 uydurma süper kupa alsınlar istemem

Musaba üst düzey bir tip değil de gendouzi çok iyi, hoca etkenide var şu amrabat morinho'ya değil bu herife gelmiş olsa yardıyordu muhtemelen betiste iyi bir form çiziyordu çünkü. Tedesco zeki bir adam ligin çöplüğünü hemen farketti hayvan gibi basıyorlar her yerde gendouzi anadolu oyuncularına nefes bile aldırmayacak umarım işler düşündüğümün tam tersi gider çöp olur gider hırto.

Tamamen nasil olsa aliriz kafasında çıkılmış bi mac

Mucadele yok arzu yok

O nedenle gerektiği kadar tepki bile verilmiyor bence
Bende aynını gördüm çok küçümsemiş ciddiye alıp çıksak sahaya gömerdik onları kadro olarak bizim gerimizdeler ama ciddiyet olunca böyle oluyor işte şu yönden iyi oldu yönetim bu günkü rezillikten sonra kredisini tüketti taraftar anasını ağlatır o transferler 3 güne iner

Bunlar normal seyler cunku hepsi ezik durumda 4 yıldır tokatliyoruz adamlari yani içleri yanıyor ki denk gelen oyuncuylada alakalı tabi
Adamlar ezik de bizimkiler neden tepki göstermiyor, siniyor. Sahada da aynısı oldu. Maçtan sonra kaptanımız bugün de onlar kazandı diyebiliyor. Benim tepkim bu tepkisizliğe.

Fener kupa kazansin diye organize edildigini söyleyenler var ama rakip her türlü hazirligini yapti bu maca guendouzi musaba ve nene’yi yetistirdiler yani maci ciddi’ye aldilar

Ayrica oyuncular ve teknik heyet bu macin lige de bir avantaj olacaginin farkindaydi mac önü yapilan aciklamalarda

Ciddi’ye almazsan rakip de ihtiyaci olan kupa icin savasir psikolojik üstünlük saglamak icin

Lig yarisinda sanslar esit hale geldi hatta reaksiyon gelmezse avantajli duruma bile gecebilirler

Herkes isini ciddi’ye almali bundan sonra

Öyle bir maç oynadık ki birbirine bağıran, çağıran, sitem eden kimse yoktu. Sanki hepsi anlaşmış da “Beyler, çok kasmayalım; olursa olur” demiş gibiydiler. Bir tane futbolcu da çıkıp oynadığınız topun anasını yumruklayayım diye topa bile dikmedi ya.

Oyuna tepki sarı kartı bile almadı kimse.

Totemciler harici yenilecegimizi bilen oldumu hic mac öncesi yorumlarda ?

Osimhen, Sİngo, Uğurcan, Jakobs da olsa biz bu maçı kaybederdik. Takımda aşırı bir rehavet var. Hem de çok aşırı. Bu çok can sıkıcı bir durum.

Okan öyle bir Hocamı bilmiyorum ama çoğu Hocalar kurşunu atar bitirir ve değişmesi gerekir.
Direksiyonu feci bir şekilde kırması lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt