⚽ 2025 Süper Kupa Final | Galatasaray 0-2 Fenerbahçe | MS | 10 Ocak | ATV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Okan hocanın fener nefreti umarım birkez daha onlari kudurtur bizi de mutlu eder

Sırf maç oynanmasın, ne şiş yansın ne kebap diye göz göre göre fırtınalı havada olimpiyatta oynatacaklar şaka gibi

Hava durumuna bakılırsa maç oynanmayacaktır

Sırf maç oynanmasın, ne şiş yansın ne kebap diye göz göre göre fırtınalı havada olimpiyatta oynatacaklar şaka gibi

Hava durumuna bakılırsa maç oynanmayacaktır

Seve seve oynanacak. Lig başlıyor, avrupa maçları başlıyor. Yazın dünya kupası var. Sezon başında oynatmayarak zaten büyük hatayı yaptılar, şu an iki takım da başka zamanda oynamak istemez.

Stadyum yıkılmadığı sürece bu maç oynanır.

İ*FB'nin toplam 1 kupada kalmaya devam etmesin gerekiyor. Kupa mupa kazanmamalılar.

Fenerliler sarı lacivert yağmurluk ve bayrak koyuyormuş koltuklara

Biz de hazırlık var mı?

Böyle bir rakibe karşı oynayacağız

XRecorder_20260110_01-1.webp

Hava koşulları oyunumuzu aşırı etkilemezse eğer sahanın her alanında onlara üstünlük kuracak oyun ve oyuncu gücüne sahibiz.
Barış-Yunus-Sane çok iyi bir harmoni ve form ile maça geliyorlar arkalarında güven veren Lemina-Toreira ikilisi olacak.
Fener'in ne oyunu ne oyuncu grubu maçı mental, teknik ve fiziksel olarak kaldırabilecek seviyede değil.
Ama neticede bir derbi ve burada favorilerin çok kez kazanamadığını gördük ben yine de takıma aşırı derecede güveniyorum ve tek farklı Galatasaray galibiyeti bekliyorum.

İnanılmaz rüzgar var maç oynansa da oynamaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt