Halim Kırıkçı
Şef Gümüş Kıvrım
- 12 Ocak 2011
- 74.940
- 39.316
- 3.993
Skriniar ile icardinin de yakin arkadas olduğunu öğrenmiş olduk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Niye kahve heisAmerika tarafindakiler icin lig cok iyi aslinda.
Sabah 9-10 da kahve ve mac izliyorsun gununden yemeden hic.
Ben ona alisigim ondan, cayda olur - sabah rutininde oglene kadar mac keyfi guzel bir sey.Niye kahve heis
Bizde pl gibi 14.30 da mac oynansa fb gs bile olsa orada stadlar bos olur yav. Pek yapilabilitesi yuksek bir sey degil o.Ben ona alisigim ondan, cayda olur - sabah rutininde oglene kadar mac keyfi guzel bir sey.
Epl de oyle, oglen ya da aksamustunu nadiren geciyor maclar. Bi bizim ulkede aksam saati ve trafige gomuluyor. Haftasonlari erken saatlerde olmali maclar yaz sicagi faktoru haricinde
O gozluk ne ya
Bende tam aksine , hazirlik maci tadinda heyecan seviyem.Acayip stresli hissediyorum
Niye rtaşAcayip stresli hissediyorum
Çok dostane bir maç önü oldu bunların kavga küfür kıyamet çirkeflik yapması lazımdı bizimkiler rahat davranmaz inşallahNiye rtaş
Çok sakin maç önü toplantısı oldu gerilim lazım bize bunların itlik puştluk yapması lazım bilenmemis lazımBende tam aksine , hazirlik maci tadinda heyecan seviyem.
Gergin maçlar aksine her zaman boktan maçlar olmustur ya hiç sekmedi bu. Ha bu seferde bu hava durumunda o mal statta rezalet bir mac izleyecez yine iyi mac beklemiyom.Çok dostane bir maç önü oldu bunların kavga küfür kıyamet çirkeflik yapması lazımdı bizimkiler rahat davranmaz inşallah
O mactaki cirkefliklerle olacak.Çok sakin maç önü toplantısı oldu gerilim lazım bize bunların itlik puştluk yapması lazım bilenmemis lazım