⚽ 2025 Süper Kupa Final | Galatasaray 0-2 Fenerbahçe | MS | 10 Ocak | ATV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Maç penaltıya gitsin, 119. dk. da Uğurcan girsin ve kupanın adamı olsun😁

Kendi taraftarına verdiği değer kırmızı bim poşetlerinden hallice.

İşte Galatasaray yönetimi bu. Çürümüşlük, kalitesizlik.
3 sene üst üste şampiyon olan Gs de bile sırıtıyolar.

Defolup gittiklerini göreceğiz inşallah.
hocam bunlar ifb tuzağı olan meritking olayını bile algılayamayıp kabul eden bizi rezil eden bir güruh bunların yönetiminden ne beklenir ki ne zekaları var ne iyi niyetleri. Tek zeka katan kişi erden timurdu yönetime onu da gönderdi dursun. Adam mapusta şuan sahip bile çıkmadı.

Ne bakımdan? Rahat rahat söylerim Nfv diye başlayan kisaltmamizi istersen(ceza almayacaksam acik acik yazarım). Bir tane mesajımı çıkart ki Galatasaraylı olmadığım düşünülsün. Üye olduktan sonra formalarımı çekip adminlere atmıştım. Neye göre dikkat çekiyorum? Ne var mesajlarımda
her mac öncesi herkese sallayıp galip gelince tek galibiyet msjı olmayan üyeler hakkında inceleme başlatılacaktır

bizim taraftar bunları kadıköyde bile bastırıyor bugunde bastıracaktır

Bizim taraftar şu şikeci terör sempatizanlarına bir araba dayak atsa keşke.

Ruzgardan edersonun degaji gol olmasin Gunay.

Ne yazıkki taraftar psikolojik üstünlügü kaybetmiş

Su edilen küfürleri bunlara yedirmezsek bize de yaziklar olsun
İstediğim ortam oluşuyor işte fenerliyle sevgi saygı dostluk çerçevesini bırak fotoğraf çekilip çerçeveye bile konulmaz kısasa kısas hakkını vereceksin abi sahada dünden beri ayar olduydum sevgi saygı basın konuşması falan iyi iyi futbolcular bunları duyup gaza gelir güzelce

Günay’ın yan top sıkıntısı var şu maçta. FB’de son maçtan sonra buna umut bağlar. Sıkıntı oldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt