Selçuk Sarı
Tecrübeli Üye
- 19 Mayıs 2010
- 6.105
- 4.182
- 2.248
Maç penaltıya gitsin, 119. dk. da Uğurcan girsin ve kupanın adamı olsun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Skora bagli nasil kaybettik vsKaybedersek çok kızarmısınız
hocam bunlar ifb tuzağı olan meritking olayını bile algılayamayıp kabul eden bizi rezil eden bir güruh bunların yönetiminden ne beklenir ki ne zekaları var ne iyi niyetleri. Tek zeka katan kişi erden timurdu yönetime onu da gönderdi dursun. Adam mapusta şuan sahip bile çıkmadı.Kendi taraftarına verdiği değer kırmızı bim poşetlerinden hallice.
İşte Galatasaray yönetimi bu. Çürümüşlük, kalitesizlik.
3 sene üst üste şampiyon olan Gs de bile sırıtıyolar.
Defolup gittiklerini göreceğiz inşallah.
Televizyon bile yerinde durmuyor, sallanıyor Emremrüzgar nasıl çok mu
O takımdan bu takıma Anadoluyu gezip takımları küme düşürmek.Gercekten cok bos bir adam. Bir de cok buyuk futbol adami gibi konusmasi var ya, tam cileden cikariyor. Bunun en buyuk basarisi neydi acaba?
İnşallahBence cok iyi. Ezerek yenersek gene ligden duserler.
her mac öncesi herkese sallayıp galip gelince tek galibiyet msjı olmayan üyeler hakkında inceleme başlatılacaktırNe bakımdan? Rahat rahat söylerim Nfv diye başlayan kisaltmamizi istersen(ceza almayacaksam acik acik yazarım). Bir tane mesajımı çıkart ki Galatasaraylı olmadığım düşünülsün. Üye olduktan sonra formalarımı çekip adminlere atmıştım. Neye göre dikkat çekiyorum? Ne var mesajlarımda
Bilmem. Ama olsa ne guzel olurProtez mi kullanıyo yoksa ektirmiş mi
İstediğim ortam oluşuyor işte fenerliyle sevgi saygı dostluk çerçevesini bırak fotoğraf çekilip çerçeveye bile konulmaz kısasa kısas hakkını vereceksin abi sahada dünden beri ayar olduydum sevgi saygı basın konuşması falan iyi iyi futbolcular bunları duyup gaza gelir güzelceSu edilen küfürleri bunlara yedirmezsek bize de yaziklar olsun
Tilt oluyorum bizim maçlarda bein de kısıyor sesi meselaSpikere bak spikere, kufru duyunca hemen "guzel seyler izleyelim ama..." Diye cumleler.