Akın Sayman
Büyük Kaptan
- 19 Haziran 2014
- 24.168
- 17.847
- 2.228
Başkana ağır hakaret var begenmesekte başkana aziz adisin ifadesi kullanmak ayıpSen niye fenerli agziyla yaziyorsun, sevgili renktas? Yakisti mi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Başkana ağır hakaret var begenmesekte başkana aziz adisin ifadesi kullanmak ayıpSen niye fenerli agziyla yaziyorsun, sevgili renktas? Yakisti mi?
Yasin kol verilmez bu maça. Onu lige saklarlar. Gerçi kimse ses çıkarmıyor her maça verseler nolacak.
Biz osimhensiziz de fbde kim var yaben herkesin aksine, bu maçı yasin kol yönetsin istiyordum. baskı altında kalmaması mümkün değildi. ne kadar dizginlemeye çalışacaktıysa da, duygularıyla karar alan ortalama bir hakemdi sonuçta. eninde sonunda gs lehine kritik bir iki düdük çalacaktı.
hum ise çok çok çok tehlikeli bir hakem. maçın önüne geçmeme ihtimalini zor görüyorum. osimhen'siz gs'ı da malesef favori olarak görmüyorum.
Favoriyiz işte %62ye 38
Git transfer konusuna yaz birader maç konuşuluyor burdaBunlar transfer yapmasada şaşırmam
ya şöyle ki,Biz osimhensiziz de fbde kim var ya
bu maçta hakemden ziyade iki takımda bence kontrollü oynar hakemlik cok şey olmazben herkesin aksine, bu maçı yasin kol yönetsin istiyordum. baskı altında kalmaması mümkün değildi. ne kadar dizginlemeye çalışacaktıysa da, duygularıyla karar alan ortalama bir hakemdi sonuçta. eninde sonunda gs lehine kritik bir iki düdük çalacaktı.
hum ise çok çok çok tehlikeli bir hakem. maçın önüne geçmeme ihtimalini zor görüyorum. osimhen'siz gs'ı da malesef favori olarak görmüyorum.
Tabi yenilebiliriz de karşımızdaki itlerin çekinilecek bir takım olduğunu pek düşünmüyorumya şöyle ki,
osimhenli gs olunca billahi de city'den bile korkmuyorum. o güven oluşuyor.
osimhen'siz olunca gençlerbirliği maçı bile gözümde büyüyor.
elbette ki osimhen ile de yenildik. hatta kocaeli'ne yenildik. osimhen'siz daha yeni ts'a 4 attık. bunların farkındayım da, sonuç almaktan değil, güven duymaktan bahsediyorum.
fb kapanacak, biz açmaya çalışacağız.bu maçta hakemden ziyade iki takımda bence kontrollü oynar hakemlik cok şey olmaz
bizde osi yok ama fenerin kadroda çok eksık
lig öncesi zorlamaz kimse
fb kapanacak, biz açmaya çalışacağız.
fb kontra kovalayacak. faul, duran top kovalayacak.
kilit açacak oyuncumuz pek yok.
dengede giden bir maç olur.
kritik anlardaki hakem kararları sonucu belirler. muhtemelen o kararların tamamına yakını da fb lehine çıkar.
bu koşullarda galip gelmek, osimhen'siz, oldukça zor.
Nerde doluşmuş gösterebilir misinYine hertaraf 3 atarız 5 atarızcılar ile dolmuş. Hiç iyiye işaret değil bu.