⚽ 2025 Süper Kupa Final | Galatasaray 0-2 Fenerbahçe | MS | 10 Ocak | ATV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yasin kol verilmez bu maça. Onu lige saklarlar. Gerçi kimse ses çıkarmıyor her maça verseler nolacak.

ben herkesin aksine, bu maçı yasin kol yönetsin istiyordum. baskı altında kalmaması mümkün değildi. ne kadar dizginlemeye çalışacaktıysa da, duygularıyla karar alan ortalama bir hakemdi sonuçta. eninde sonunda gs lehine kritik bir iki düdük çalacaktı.

hum ise çok çok çok tehlikeli bir hakem. maçın önüne geçmeme ihtimalini zor görüyorum. osimhen'siz gs'ı da malesef favori olarak görmüyorum.

ben herkesin aksine, bu maçı yasin kol yönetsin istiyordum. baskı altında kalmaması mümkün değildi. ne kadar dizginlemeye çalışacaktıysa da, duygularıyla karar alan ortalama bir hakemdi sonuçta. eninde sonunda gs lehine kritik bir iki düdük çalacaktı.

hum ise çok çok çok tehlikeli bir hakem. maçın önüne geçmeme ihtimalini zor görüyorum. osimhen'siz gs'ı da malesef favori olarak görmüyorum.
Biz osimhensiziz de fbde kim var ya

Favoriyiz işte %62ye 38

halil umut meler, cihan aydın ve mehmet türkmen slovakyada filan olsalardı çıkışlarında iyi hakem olurlardı ama maalesef burada bozuldular

Bunlar transfer yapmasada şaşırmam

Biz osimhensiziz de fbde kim var ya
ya şöyle ki,

osimhenli gs olunca billahi de city'den bile korkmuyorum. o güven oluşuyor.

osimhen'siz olunca gençlerbirliği maçı bile gözümde büyüyor.

elbette ki osimhen ile de yenildik. hatta kocaeli'ne yenildik. osimhen'siz daha yeni ts'a 4 attık. bunların farkındayım da, sonuç almaktan değil, güven duymaktan bahsediyorum.

bu maçta hakemden ziyade iki takımda bence kontrollü oynar hakemlik cok şey olmaz
bizde osi yok ama fenerin kadroda çok eksık
lig öncesi zorlamaz kimse

ya şöyle ki,

osimhenli gs olunca billahi de city'den bile korkmuyorum. o güven oluşuyor.

osimhen'siz olunca gençlerbirliği maçı bile gözümde büyüyor.

elbette ki osimhen ile de yenildik. hatta kocaeli'ne yenildik. osimhen'siz daha yeni ts'a 4 attık. bunların farkındayım da, sonuç almaktan değil, güven duymaktan bahsediyorum.
Tabi yenilebiliriz de karşımızdaki itlerin çekinilecek bir takım olduğunu pek düşünmüyorum

Ligdeki maçta sağ beksiz sol beksiz saçma sapan derme çatma bir kadroyla pozisyon dahi vermeyip galibiyetin kıyısından dönmüştük. Osi de o gün %50siyle falan oynamıştı. Bi de hocanın fbye karşı üstünlüğü var ona da güveniyorum biraz, bakalım

bu maçta hakemden ziyade iki takımda bence kontrollü oynar hakemlik cok şey olmaz
bizde osi yok ama fenerin kadroda çok eksık
lig öncesi zorlamaz kimse
fb kapanacak, biz açmaya çalışacağız.
fb kontra kovalayacak. faul, duran top kovalayacak.
kilit açacak oyuncumuz pek yok.
dengede giden bir maç olur.
kritik anlardaki hakem kararları sonucu belirler. muhtemelen o kararların tamamına yakını da fb lehine çıkar.
bu koşullarda galip gelmek, osimhen'siz, oldukça zor.

fb kapanacak, biz açmaya çalışacağız.
fb kontra kovalayacak. faul, duran top kovalayacak.
kilit açacak oyuncumuz pek yok.
dengede giden bir maç olur.
kritik anlardaki hakem kararları sonucu belirler. muhtemelen o kararların tamamına yakını da fb lehine çıkar.
bu koşullarda galip gelmek, osimhen'siz, oldukça zor.

fener mou gittiginden beri hiç kapalı oynamadı daha dogrusu oynayamıyor kontra kovalıyorlar dogru ama tedesco mou gibi geride bekletmiyor takımı bütün derbilerde bile açık oynatıyor
mou yapıyordu o kapanma olayını forveti bile geri çekıyordu
bunlarda ise ortasahayla hucum arası cıddı bosluklar oluyor cunku ondeki 4lünün hicbiri geri yardıma gelmiyor
kilit açacak oyuncu ilk derbiye göre daha fazla bizde
osi ciddi eksık ama onlarında dun kadrosunu gördük

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt