- 27 Ocak 2010
- 139.049
- 105.306
- 5.648
mizahi post olarak yorumlarımtamamen irrasyonel ve tamamen hissiyatlara dayalı şöyle bir öngörüm var:
sanki;
süper kupayı alırsak, ligi kaybedeceğiz.
süper kupayı kaybedersek, ligi alacağız.
böyle hissediyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
mizahi post olarak yorumlarımtamamen irrasyonel ve tamamen hissiyatlara dayalı şöyle bir öngörüm var:
sanki;
böyle hissediyorum.
üzerlerine vazifeymiş gibi pozisyonlar hakkında yorum yapıyorlar tam çıldırmalıkatv spikerlerini dusundukce yani
Maça çıkmazsak ne olur Magic Velimtamamen irrasyonel ve tamamen hissiyatlara dayalı şöyle bir öngörüm var:
sanki;
böyle hissediyorum.
içimizi kararttın allahsız iskender abiİnandığım bir din bile yok ama böyle işte her zaman biz sevinemeyiz,her finali alamayız gibi garip gurup mal mal inançlarım var yoksa fbde bir bok yok.Tamamen momentum bazlı olarak bunlar alır gibi geldi bu sefer
Bana kalsa bu arada taaa jorge jesus zamanından beri fb yeniyor bizi onu da soyleyelim.Taaa o zamandan beri momentum ayağına bunlar alır diyorum.Daha bir bok olmadıiçimizi kararttın allahsız iskender abi![]()
Şampiyon Cimbom, Cimbom Süper Kupayı, FB aldı babayı.tamamen irrasyonel ve tamamen hissiyatlara dayalı şöyle bir öngörüm var:
sanki;
böyle hissediyorum.
Akşamı bekliyorlarOkan Buruk düşmanları nerede usta? @Feramuz Kayalar
Momentum niye onlarda ki, aksine biz kupaya alışmış bir camiayız, onlar en son ne zaman Süper kupa almış muamma. Yani futbol bu tabii oynanacak ve göreceğiz neticeyi.İnandığım bir din bile yok ama böyle işte her zaman biz sevinemeyiz,her finali alamayız gibi garip gurup mal mal inançlarım var yoksa fbde bir bok yok.Tamamen momentum bazlı olarak bunlar alır gibi geldi bu sefer