⚽ 2025 Süper Kupa Final | Galatasaray 0-2 Fenerbahçe | MS | 10 Ocak | ATV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tamamen irrasyonel ve tamamen hissiyatlara dayalı şöyle bir öngörüm var:

sanki;

süper kupayı alırsak, ligi kaybedeceğiz.
süper kupayı kaybedersek, ligi alacağız.

böyle hissediyorum.
mizahi post olarak yorumlarım

kavga döğüşün eksik olmadığı bir derbi diliyorum

Bu maç Ocak ayında olimpiyatta oynatılır mi ? Ver Antalya Izmir bir yere oynat

Hava patlarsa bu maç iptal olur top rüzgardan yürümez bile

Lig macinda eksiklere ragmen favori oldugumuzu kaybetmeyecegimizi söylemistim

Simdi de ayni sekilde favoriyiz

Kadrolardan ziyade biz senelerdir sampiyon oluyoruz ve maclara sampiyon takim olarak cikiyoruz

Bu cok büyük bir avantaj özgüven acisindan

Bugun de kazanacagimizi düsünüyorum

Mevcut eksikleri düşünürsek normal şartlarda güle oynaya kazanacağımız bir maçtı. Hava koşulları önemli bir değişken, her şeyi değiştirebilir. Tff yine yaptı yapacağını.

Haciosman tam bizim taraftarın önünde oturacakmis bakalim nasil muamele olacak kendisine

İnandığım bir din bile yok ama böyle işte her zaman biz sevinemeyiz,her finali alamayız gibi garip gurup mal mal inançlarım var yoksa fbde bir bok yok.Tamamen momentum bazlı olarak bunlar alır gibi geldi bu sefer

İnandığım bir din bile yok ama böyle işte her zaman biz sevinemeyiz,her finali alamayız gibi garip gurup mal mal inançlarım var yoksa fbde bir bok yok.Tamamen momentum bazlı olarak bunlar alır gibi geldi bu sefer
içimizi kararttın allahsız iskender abi :(

Momentum niye onlarda ki, aksine biz kupaya alışmış bir camiayız, onlar en son ne zaman Süper kupa almış muamma. Yani futbol bu tabii oynanacak ve göreceğiz neticeyi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt