GSC Haber 2025 Yaz Transfer Dönemi İçin Kaleci Listesi

1. Kalecimiz kim olmali

• Kullanılan toplam oy
    47
Joan Garcia Barcelona yapiyor :(

𝐁𝐑𝐄𝐀𝐊𝐈𝐍𝐆: AGREEMENT in PRINCIPLE between Barcelona and Joan Garcia. The goalkeeper's signing is closer than ever. [@sport]

Tzolakis
Marco Carnesecchi
Guillaume Restes
Joan Garcia
Elia Caprile

👀
Sevgili Alper bende diyorum ki Matevz Vidovsek uygun maliyetli biraz uzun ama inanılmaz penaltı kurtarıyor .Hemde %100 oynayan oyuncu .Oynamayan yedek oturandan ziyade bu oyuncu bize uyar kanaatindeyim.Ne dersin.?

Sevgili Alper bende diyorum ki Matevz Vidovsek uygun maliyetli biraz uzun ama inanılmaz penaltı kurtarıyor .Hemde %100 oynayan oyuncu .Oynamayan yedek oturandan ziyade bu oyuncu bize uyar kanaatindeyim.Ne dersin.?
Wonderkid falan degilse kucuk liglerden bir kaleci almam benim mantigima ters geliyor hele Muslera sonrasi. Buyuk ligde oynayan veya buyuk takim gormus kaleci almak daha mantikli bence.

Ayrica kaleci kriterleri arasinda Guney Amerikali veya Ak Deniz ulkesinden olmasi bence daha uygun bizim kulubun ve taraftarin DNA'sina bakinca.

Wonderkid falan degilse kucuk liglerden bir kaleci almam benim mantigima ters geliyor hele Muslera sonrasi. Buyuk ligde oynayan veya buyuk takim gormus kaleci almak daha mantikli bence.

Ayrica kaleci kriterleri arasinda Guney Amerikali veya Ak Deniz ulkesinden olmasi bence daha uygun bizim kulubun ve taraftarin DNA'sina bakinca.
Senin kriterlere göre minimum 15-20M Euro gidecek diyorsun o vakit.

Ilk defa 14 sene sonra kaleci transferini dusunmeye basladim ki bundan once boyle bir derdimiz olmadi hic.

Kisa tutmaya calisacagim cunku kac gundur dusunuyorum ve mantigima dogru gelen bir profil ararken hangi kriterler on plana cikiyor diye bir kriter listesi yaptim;

Bati ve Kuzey Avrupa (Fransa haric)
Dogu Avrupa
Afrikali

Uygun olan:

Guney Amerikali
veya
Ak deniz ulkesinden olmasi

Bizim kaleci ile bir bag kurmamiz lazim, tabi Muslera sonrasi her yeni gelenle bir yabancilik yasayacagiz ama bu sebeple ilk once sicak kanli olmasi, guler yuzlu, saha icinde gol attigimizda taraftara donup sevincten bagirmasi, isler kotu gidince de bizim Ak deniz insanindaki sert ve agresif bagirma sekli, bunlarin hepsini ariyorum yeni yapilacak kaleci transferinde. Cunku taraftarin ilk dikkat cekecegi bunlar oluyor saha icinde. O yuzden fazla duygusuz tiplerden uzak durulmali kanaatindeyim.

Bunun disinda baski icinde ayakta durmasini bilecek, bunun icinde ya buyuk takimda kalecilik yapmis olmasi lazim ya da en azindan Top 5 ligden bir takimda son 2 sezonda as 11 kalecisi olarak tecrube edinmis olmasi gerekiyor diye dusunuyorum.

Caprile'nin satin alma opsiyonunu kullanacak Cagliari

8 milyon euro

GScimbom ortak aklı

Ne diye onden seni yolluyor peki o ortak akil ?

Kimseyi kirmadan mesaj yazmanin nesi zoruna gitmis ortak aklin bana soyleyebilir nezaket cercevesinde sonucta adam yemiyoruz burada

Birde senden rica ediyorum her mesaja atlamasan.En azindan kendine ozsaygin vardir degil mi hayri cund

Ne diye onden seni yolluyor peki o ortak akil ?

Kimseyi kirmadan mesaj yazmanin nesi zoruna gitmis ortak aklin bana soyleyebilir nezaket cercevesinde sonucta adam yemiyoruz burada

Birde senden rica ediyorum her mesaja atlamasan.En azindan kendine ozsaygin vardir degil mi hayri cund

İşte bu tavrınız yüzünden nöbetten atıldınız rtaş

Ayrıca senli değil de sizli konuşalım lütfen saygılarımla

İşte bu tavrınız yüzünden nöbetten atıldınız rtaş

Ayrıca senli değil de sizli konuşalım lütfen saygılarımla

Saygilarini aldim.

Eksik olma

Basit bir soru soruyorum.Sadece nedenini ogrenmek icin ama beni tahrik etmek icin alinti yapip mudahil oluyorsun.Yani sen giriyorsun ve kendin bu negatifligi uzerine cekiyorsun yoksa sana bisey uzatan olmadi hayri cund neyse sevgilerimle.

Ter Stegen
Tzolakis
Marco Carnesecchi
Guillaume Restes
Petrovic
Elia Caprile

Bunlardan birini almaliyiz.

1000121019.webp

Most prevented goals in Europe's Top 7 Leagues 🧤

🇷🇸 Vanja Milinković-Savić (+14.9)
🇷🇸 Djordje Petrović (+11.0)
🇭🇺 Péter Gulácsi (+10.1)
🇸🇳 Yehvann Diouf (+9.1)
🇷🇸 Marko Dmitrović (+8.6)
🇫🇷 Lucas Chevalier (+8.4)

Serbia = Shot-stopping HQ

Sırbistan son yıllarda gözde futbolcular yetiştirdi. Kalecileri de sağlam. Altyapıda insan kaynağı için sistem mi kurdular, nasıl çıkıyor bu topçular acaba.

Bulka diyorum ama Sırp olursa daha iyi olacak sanki.

Alex Meret, Napoli ile 2 yıllık yeni sözleşme imzaladı.

Seçenekler birer birer eleniyor hala sonuç alamadık.

Muslera'nın gidişi bu kadar net belliyken Sane ile anlaşıp hala kaleci transferini bitirememiş olmamız da enteresan.

Geri
Üst Alt