2025 Yılı Divan Kurulları Genel Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray Divan Kurulu Başkanı Aykutalp Derkan: "Karşımızda asalet ve zarafetten çok uzak kişiler veya topluluklar var. Derbi maç öncesi ve önemli Avrupa maçı öncesinde bu konuda daha fazla köpürtmeye gerek olmadığını düşünüyorum. Yalnız, burada çok enteresan bir konu var. Türk futbolunun rekabeti açısından kulüpler önemlidir. Ancak, adilane ve eşit, güzel oyunu bozmayacak şekilde yapılan uygulamaların da futbol otoritesi tarafından buna uygun olması lazım."

İşin çözümü para ciddi bir bütçe gerektirecektir. İnşaatın ilk kısmını kulüp koyar ama daha sonrası için Voleybol, Basketbol salonlarının isim hakkı sponsorluğu imzalanıp o kaynakla tamamlanmalı. Bunun dışında 3-4 senede biter herhalde tamamen.

kazma vurulmadan - şanitye moduna geçilmeden bir şey demek zor. farklı farklı kütleler ve fonksiyonlar var

maket iyi hoş güzel (o çizgi çizgi kısımlaın çoğu eğim - belli olmasada çatısı yeşil görünenler bina kütlesi diye okuyorum) . özellikle en alt sağdaki salonun sağ tarafında istinat duvarı mıdır bilmiyorum ama - deprem konusunda allah korusunluk bir yaklaşım o en sağ taraf.

ağaçlanrılımalı kademe yapılmalı ve zemini her daim gözlenmeli. Düz kademeli duvarda allaha emanet modu olur (tıpkı fener stadındaki mevcut ve yapılmayı planlanan kapasite arttırma işinin o loasyondaki zeminin etüdüne çok ciddi şekilde bağlı olduğu gibi)

bunlar şakaya gelmez , 50k + insan hayatını etkileyecek şeyler bunlar.

Hatipe tek eleştiri var mı yok

Dertlerinin ET olduğu belli olmuş oldu, eleştiri kültürüymüş aynen.

Jelert Jacobs Cuesta transferlerinin hesabını sormayan herkes haindir.
ben biraz daha harcanan parayı sorgulayacak isimleri bekliyorum bakalım...

yoksa gene galiba sadece en büyük abi var ya fırça atan - anca o iki kelam edecek galiba .

Çok yanlış şeyler peşinde koşuluyo ve gelecek düşünülmüyo

50 senedir çerez parasıyla amatör şube yönetip armayı rezil kepaze etmekten başka bir şey yaptığı yok kimsenin, bi aysal hariç

Tüm şubelerin kapatılması gerekirken bu şubeler için salon malon yapmak akıl tutulması boşa masraf,salonumuz yokken rezil oluyoduk biraz da para harcayıp salonumuz varken rezil olalımdan başka bir şey değil bu

Ayrıca stad yapılalı 15 sene oldu,kapasite zaten az,çimin güneş almaması,çatının kapanmaması,stada çivi çakılmaya izin verilmemesi gibi türlü sorunlar var,kulübün şimdiden yer tahsis etmesi gerekiyodu bi 10-15 sene sonrası için

10 sene sonra başka yere stad yapmak zorunda kalacaksın ama salonu malonu oraya yapmış oldun yine ayrışacaksın,tesisi kemerburgaza diktin yine uzaklaşacaksın

Bari bunları akıl edebilecek 1 kişi olsun kulüpte

Kemerburgazda alan var galiba,20-30 bin artırılabilir 100 bin kapasiteli bir yer alın ve sponsorluk görüşmelerine başlayın,burak elmas vasıfsızı bile son anda patlamasa 100m dolar forma stad ismi sponsoru bulabiliyodu stad yapımı için illaki birileri bulunur,hem stad ve antrenman tesisleri de aynı yerde olur

Mevcut stadın da üstünü kapatalım salon sporları için kullanalım,bu salona malona harcanacak para kb da stad için kullanılmalı

futbola Fitbol
young boys'a YangsBois diyen bir arkadaş geldi.

Nelsson ve Angelino üzerinden yapılanma eleştirisi geldi.

biraz hocaya iğneleme yapıyor bu ağabey (Ömer Tümay) - "kaybettiğiniz her adam anormal maliyetlere neden oluyor"

divan başkanından"mevcut assetler ile dikkat edelim" uyarısı geldi.

Yürüyen anti-fener divan üyesi Reşit bey geldi.

ouvv Okan hocayı fatih hoca mı eğitir acaba diye bir eleştiri geldi harcama ile avrupa başarısı olmaması ile bağlantılı

başkan : Rekorlar kırıyor diye bir savunma yaptı

divanları asla sevmem siz erkekler ve şu bürokrasileriniz çoook sıkıcııı

siz erkekler ve şu bürokrasileriniz çoook sıkıcııı
Refred.gif

Galatasaray Divan Kurulu Üyesi Reşit Ömer Kükner: "Sokağa çıkın, 'şikeci' diye bağırın, dönüp bakacak bir tane Galatasaraylı bulamazsınız. Kitlesel olarak kimin dönüp bakacağını hayalimde yaşıyorum. UEFA'da hala güncel olarak listenin ortalarında yer alıyorlar."

boşuna demiyorum yürüyen anti-fener diye bu adama :D

Adaya falan para gömecez kamyonla

Stad yanı binalara da kamyonla para gömecez

Futbol takımımıza katkısı kocaman bir sıfır

Onun yerine Kemerburgaz'a gömüp dünyanın en iyi 5-10 tesisinden birini yapmalıydık

Sadece A takım ve altyapı değil ileride olası B ve C takımlarını da destekleyecek bir tesis olmalıydı, ufak bir stadyum bile olmalıydı hatta

Kulübümüzün Mart ayı olağan Divan Kurulu toplantısı gerçekleştiriliyor. Gündeme dair açıklamalar şöyle:

Dursun Özbek: "2019 yılında 25 Milyon € olan forma ve ürün satış hasılatına, bugün 85 Milyon € seviyelerine getirmiş bulunuyoruz. Bu büyük başarı tablo, Avrupa'nın ilk 10 takımı arasına sokuyor. Bu sene 1 milyon forma satışı hedefiyle yola çıktık. Şu an 670 bin seviyelerini geçtik. Sezon sonu gelmeden bu hedefe ulaşacağız. Satışlarımız gayet güzel gidiyor."

Dursun Özbek: "UEFA tarafından hazırlanan Avrupa kulüpleri finans ve yatırım raporunda, Galatasaray önemli başarılara ulaşarak hem Türkiye'nin en büyük kulübü olduğunu gösteriyor hem de Avrupa'nın büyükleri arasında yerini sağlamlaştırmaya devam ediyor."

Dursun Özbek: "Galatasaray 120 yılda ağabeylerimiz sayesinde, bir dünya markası olma konumuna getirilmiş. Biz de tesisleşmeyi tamamlayalım."

Dursun Özbek: "Bizi cesaretlendiren, Galatasaray armasının peşinde koşmaya cesaretlendiren husus bu... Bütün imkanlarımızla Galatasaray'ı daha güzel günlere taşımak için çalışıyorum. Sadece sizden bir şey istiyorum: Yaptığımız işlerde cesaretlendirin!"

Dursun Özbek: Galatasaray Adası'nı çok önemsiyorum. Çünkü ada bizim mirasımız, ada bizim prestijimiz, ada bizim her şeyimiz olduğundan sezona yetiştirmek için üstün gayretle çalışıyoruz.

1741777019519.webp

Kaynak: Youtube

Ulas Allah rizasi icin sen yapma bari. Attigin basliga bak zaten sinirlerimiz gergin.

Neyi satisi yaa? Tff ye ve iktidara karsi bizi satman mi iyi?!?!? Puhhhhh

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt