2025 Yılı Divan Kurulları Genel Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya adam cikip

2 sampiyonluk baskanimiza yazar
Futbol aklimiz odur demis.

Ya yuru git chatgpt ye sor ne desem diye bari yuh ya.

Salon bombosken cevap vermek kolay.

Yonetim gelirken 13. Ydu diyor...1. olunca 1 teneke aliyoruz, o tenekeye 2 ay dunya turnesi yapiyoruz, sonra Young Boys ajaxi alkmaari selamlarini gonderiyor bzie.

Metin ozturk- hatipoglu gercekten gitmezi lazim acilen.

Bu isimler sportif bir olusum icin gercekten fazla "Ceket profl" kaliyor

Bahsettiğin o kişi yine normal eleştirilerini yaptı farklı olarak Ömer Tumay diye biri çıktı onun eleştirileri yerindeydi hem futbol aklı transferler vs. hem de iletişim ve bazı başka konularda doğru noktalara değindi. Özmızrak bu sefer açıkcası eleştirileri pek yerinde değildi ilk önce Tüzük'e takıldı o konu devletin verdiği izne bağlı oldu 9 aylıklar ile birlikte normale dönüyor dense de aynı konuda takılı kaldı sonra zarar kısmında da oyuncu satış-kira gelirlerini katmayıp dışarda bırakması zaten hataydı. Kendisinden daha sert ve doğru nokta eleştiriler bekliyordum.
Mali genel kurulda daha nitelikli olur, divanlarda divan baskanina takti o 3 aydir belki daha fazla

A aaa son cumleye bak

11 yil samp.olamayanlar , 7 yil masal anlatanlar alkislaniyor, biz huzunlu ayriliyoruz.

Ne oldu Metin Bey Galatasaray dunyasinda sak sakci olmamasi mi dokundu? En buyuk gurur duyulacak nokta hayalci degil realist olmamuz..

A aaa son cumleye bak

11 yil samp.olamayanlar , 7 yil masal anlatanlar alkislaniyor, biz huzunlu ayriliyoruz.

Ne oldu Metin Bey Galatasaray dunyasinda sak sakci olmamasi mi dokundu? En buyuk gurur duyulacak nokta hayalci degil realist olmamuz..
Nankörlük etmeyin dedi üstü kapalı.

A aaa son cumleye bak

Onu dediğinde git Fb'ye yönetici ol o zaman diye geçirdim içimden. Metin Öztürk herhalde en hazmetmediğim GS yöneticisi.

BB den ne haber? Takip etmedim divanı bilen varsa bilgi paylaşabilir mi beler

Nankörlük etmeyin dedi üstü kapalı.
Ne icraatini biliyoruz kendilerininde nankorluk etmeyelim

Resmen biz baskan ne derse onu yapariz, kendi insiyatifimiz yok, hakaret yiyoruz diyor.

Cikanlar konusanlar cok az bile dedi, bazilarida bilerek konusmadi da yani. Keske biri onu bunu konusuyoruz , gecen seneye gore vs diyoruz ama 1 ay bile ince degil kac milyon euro kulfete girdik, yazin sezonun yarisinda hatta artik daha fazlasinda sakat adama 8 mi 9 mu ne verecegiz. 9 verdigimiz adam yedek kulubesinde, onun yerinede adam alindi gene..

Bazi seyler akillarla dalga gecilir haldeyken neyin nankorlugu, esas nankorluk bugun iftiharla her toplantida paragraf paragraf konusulan peojelerin ilk ciktigi nokta 13. Oldugumuz sezonda yapildi kendisine hatirlatilmali biraz...

Iste boyle yoneticiler sampiyon olunca her sey resetlenir sanan profiller,0 yarar maximun zarar bana gore.

fosil grubun ,birkaç istisna haric tamamının,ivedi şekilde ölmesi lazım

Sermaye artışı sonrası BB borcu 1.2-1.3 milyar seviyesine düştü bu gün o konuda ekstra bir şey konuşulmadı. Florya ihalesi sonuçlanınca bu kalan tutar da öndenip tamamen bitecek.
Boş beleş oyunculara sadece bu sene verilen bonservis ücretleriyle o borcu kapatmıştık şimdi.

Uzun vadede ne ekonomik olarak nede avrupada başarı anlamında bizden hiçbirşey olmaz.özellikle transfer konusunda yer yerinden oynaması lazımdı.
Bomboş konuşmalar bomboş söylemler.Sürekli aynı kişilerin hiçbir etkisi olmayan konuşmaları.
Heleki o bolayır denen hadsizin konuşma sırasında hemen indirilmesi gerekiyordu aşağıya..
Göstere göstere bu klübün önünü kesmeye çalışıyorlar.Herşey kabak gibi ortada.Bu konudada tepkiler olmalıydı.Aman bunların çoğuda aynı yönetim gibi hain.Bu yüzden bolayır denen utanmaz arlanmazı o söylediklerine pişman edeceksin orada.

Şak şak isteyen poh poh isteyen gitsin Fener'i tutsun. Burası GALATASARAY

Değerli hazirun, ben köylü cocuguyum. elit hissetmek için GS divanini seyrettigim doğrudur.

1 hafta sonra Genel Kurul olacak diye biliyorum o yüzden bu Divan'da önemli bir şey olmaz.

Dursun Özbek: "Erkek basketbol takımımız Şampiyonlar Ligi'nde Final Four'a kaldı, bu akşam da erkek voleybol takımımız Fenerbahçe'ye karşı maça çıkacak, bugün de net galibiyet alacaklarından ve finale çıkacaklarından eminim.Hepimizi gururlandıran kadın voleybol takımımız da yarın akşam üçüncülük mücadelesine başlayacak. Hafta sonu da evimizde tekerlekli sandalye basketbol takımımız şampiyonluk için son maçına çıkacak. Tüm takımlarımıza başarılar diliyorum. Bu takımlarımıza alkış istiyorum... Tabii kuvvetli alkışın esası, bunun Kadıköy'den duyulması..."

Keyfi yerine geldi. Yüzler gülüyor.

1744802392632.webp

Hasılat 53 mio € düşmüş.

02-2024 - 7.678.882/33= 232.7 mio €
02-2025 - 7.722.200/43= 179.6 mio €

79af647b8ddd29a02380ba58a318fae3.jpg

Danışmanlık giderlerine bak.
Kulübü menajerlerle birlikte soymuşlar.

YÖNETİM İSTİFA

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt