2025 Yılı Divan Kurulları Genel Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2 saate yakın konuştular dişe dokunur tek bir konuya bile girmediler ,bankalar birligi ,florya 2.asama vs
Dahada acisi 1 tane bile eleştiri gelmedi ,fener divani gibi

Aklı başında adam Okan’ın yüzüne şunu vurur zaten. 75 milyon €’luk forvet koyduk, UEFA kupası mavalı okudu, olabilirse ancak ligde şampiyon olacağız. Ekonominin içinden geçti, beğenmediği adam 6 ayda parasını alıp gidiyor. Şu lüks prime Terim’de yoktu, üzücü

Gs emekli kanarya sevenler derneği toplanma günü ,ne eksik ne fazla bu kivamda

Aklı başında adam Okan’ın yüzüne şunu vurur zaten. 75 milyon €’luk forvet koyduk, UEFA kupası mavalı okudu, olabilirse ancak ligde şampiyon olacağız. Ekonominin içinden geçti, beğenmediği adam 6 ayda parasını alıp gidiyor. Şu lüks prime Terim’de yoktu, üzücü
Şu anda bırak terimi guardiola, ancelotti, conte gibi dünyanın top 4-5 teknik adamının bile böyle bir lüksü yok.

Guardiola’nın takımı 7-8 senedir aynı adamlardan oluşuyor.

Ancelotti’nin 2 senedir tüm savunma hattı pert oldu bir tane adam almadılar oraya. Hep içeriden çözdüler.

Bir de bize bak :) Okan efendi 9-10 milyon ödetip oyuncu aldırıyor 6 ay sonra ben bunu beğenmedim yenisini alın

Şu anda bırak terimi guardiola, ancelotti, conte gibi dünyanın top 4-5 teknik adamının bile böyle bir lüksü yok.

Ancelotti’nin 2 senedir tüm savunma hattı pert oldu bir tane adam almadılar oraya. Hep içeriden çözdüler.

Bir de bize bak :) Okan efendi 9-10 milyon ödetip oyuncu aldırıyor 6 ay sonra ben bunu beğenmedim yenisini alın
Guardiola örneğin olmamış.

Geçen youtube’deki GS programşarından birini dinliyorum -Eski Açık muhtemelen- diyorlar ki Cuesta’yı Okan transfer dönemi başında sunulsa istemezdi; ne alaka, sonu diye 8 gömdürebiliyor mu? Sanki kiralık topçu alıyorsun. Kaldı ki Okan’ın transfer dönemi başı listesi en az bir Dortmund seviyesi oluyor. Yönetimin çapını bilecek o zaman, Danso-Pavlovic yazmayacak oraya. Bizim listenin birinci ikincisi Messi-Ronaldo; üçüncüsü Ali Lukunku oluyor

Guardiola örneğin olmamış.
Foden, bernardo, ilkay, ederson, de bruyne, dias, stones, walker gibi takımın %70’ini oluşturan adamlar 2017’den beri bu takımda :)

Guardiola’ya yönelik her sene sanki 500 milyon harcatıyor gibi bir algı var fakat işin gerçeğine bakınca bu algı koca bir balon oluyor

Foden, bernardo, ilkay, ederson, de bruyne, dias, stones, walker gibi takımın %70’ini oluşturan adamlar 2017’den beri bu takımda :)

Guardiola’ya yönelik her sene sanki 500 milyon harcatıyor gibi bir algı var fakat işin gerçeğine bakınca bu algı koca bir balon oluyor
Oyuncu aldırmadığı sonucu çıkmaz ki buradan. Geçen sene Doku, Nunes, Kovacic, Gvardiol'u aldırdı. İlkay'ın yerini doldurmayp tekrar İlkay'ı bu sezon aldılar. Daha çok aldıkları adamlardan istedikleri verimi alamadılar diyebiliriz Guardiola için.

Bugun izliyorum kurulu basindayim.

Mali durumu elestiren birine cikip bakin boyle soyle diyen hatip(ama cuesta sorulunca kacan hatip)

Kanser diyen aykutalp baskan(dogru dil degil)

Baskan kamuya acik yerde konusmayin boyle tepkisi- e ne yapilsin pembe tablolar mi cizilsin hep

Yalniz su ana kadar yukarida var mi bilmiyorum ama baskan yayinin 1:41:00 da garip sesler cikariyor, baya guldum:)

Butce Toplantisi gunu- yayin gs kanali

30 nisan teklif alma suresi uzatilmis ama hala ihale karari icin tarih verilmiyor (5 6 dk geriden geliyorum)

Bide merakim 1 2 aya cikacagiz denirken 70 m hasilati floryadan BB ye basacaktik

Simdi 35 M olup bu, 35 M da vadesi gecmis borc kapatilmasi olarak sunuluyor. Yani gene 70 m gomulecek, 35 ekstra fona aktarim gibi bir sey yok.

Şu tesise kruvazör gemiler falan getirmek lazım. Adamlar bu iş için Galataport falan yapıyor. Böyle bir imkanımız varken sosyal tesis olarak kalmamalı
Ordaki kistas bence su: bizim mekanimiz kalsin olarak bakiyor camia oraya. Uyeler gelsin, dugun dernek icinde organizasyinlarla gelir kazanilsin sinirinda tutmak istiyorlar sanirim.

Ama divan uyelerinin esi dostu dugun dernek yapacaksa zaten para kazanmaz.

Restore edilirken ciddi isletme projesi lazim burasi icin

30 nisan teklif alma suresi uzatilmis ama hala ihale karari icin tarih verilmiyor (5 6 dk geriden geliyorum)

Bide merakim 1 2 aya cikacagiz denirken 70 m hasilati floryadan BB ye basacaktik

Simdi 35 M olup bu, 35 M da vadesi gecmis borc kapatilmasi olarak sunuluyor. Yani gene 70 m gomulecek, 35 ekstra fona aktarim gibi bir sey yok.
Bunu da mı uzatmışlar.

Vadesi geçmiş borca izin veren kurul aptallık eder net btw

Ordaki kistas bence su: bizim mekanimiz kalsin olarak bakiyor camia oraya. Uyeler gelsin, dugun dernek icinde organizasyinlarla gelir kazanilsin sinirinda tutmak istiyorlar sanirim.

Ama divan uyelerinin esi dostu dugun dernek yapacaksa zaten para kazanmaz.

Restore edilirken ciddi isletme projesi lazim burasi icin
Bunlar öyle düşünüyordur zaten de atıyorum adaya haftanın en az ziyaret edilen günü Salı mı; bugün için altyapısını hazırlayıp Cruise’dur ya da üye olmayan kişilere organizasyon falan yapılabilir. Haftada 1 gün İle bile ciddi para kazanılır şu işten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt