2025 Yılı Divan Kurulları Genel Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
peşinattan fona bir şey aktarmamışız - BB den çıkıp kalanını geçmişe dair borçlara kullanıyormuşuz. (Fonda tutuyoruz vs demedi o peşinat ile ilgili kısaca)
Yetki alınırken peşinatın böyle kullanılacağı açıklanmış ve yetki bunu göre alınmıştı. Bundan sonra gelecek paralar artık dokunmadan doğrudan fona geçecek yetki bu şekildeydi.

Yetki alınırken peşinatın böyle kullanılacağı açıklanmış ve yetki bunu göre alınmıştı. Bundan sonra gelecek paralar artık dokunmadan doğrudan fona geçecek yetki bu şekildeydi.

Yatırım fonu olarak duracak değil mi. Kalan borçların faizi vs ödemeleri buradan gelecek faiz ile yapılacak şekilde vs.

yok o anlamda demedim - hep Florya gelirleri fonda tutulacak ve kitli olacak muhabbeti vardı ya .

o fon henüz yok herhalde anlamında dedim. çok önemil detay çünkü.

Yaklaşık 14-15 milyon dolar derneğin kasasında var şu an. Yine sermaye artışı nedeniyle AŞ'ni kasasında da 80-85 milyon dolar arası para var normalde bunun ciddi miktarı BB'ye gidecekti ama o borçta kapandığı için o parayı nerede kullanılacak bakalım?

Yatırım fonu olarak duracak değil mi. Kalan borçların faizi vs ödemeleri buradan gelecek faiz ile yapılacak şekilde vs.
Artık gelen para fonda duracak o fondan elde edilen gelirler amatör branş, tesisleşme, yeni arazi alımı vb. için kullanılabilecek. Ana paraya Genel Kurul izni olmadan dokunulamayacak.

O iş geçti artık emrah president
5 seneye yine bankalar birliğinin kapısını tıklatacağız
Aziz bir president olarak seninle aynı fikirdeyim Hayri president.
Sahi forumda president altı kimse yok insanın aklına president geliyor kaldır president kaldır, forumdaki seyyar satıcılar biz presidentlara bir şey yapmaya kalkmasın 👀 :love:

Galatasaray adasındaki tost'a zam geldiyse lütfen bilgilendirin renktaslar. Divan üyelerimiz bu konuda çok hassas.

Kemerburgaz alt yapı tesis inşaat durumunu, Riva'nın 2. etabının 1. durumu inşaat ve satışlar 4-6 ay önce başlamıştı onun son durumu ile ilgili bilgi isterdim veya orada bununla ilgili soru sorardım. Spk ile ilgili olduğu için sakıncalı olabilir oradan gelen para nasıl kullanılacak onu da sorardım özellikle normalde BB için kullanılacak ama şu an boşa düşen kısım?

Evet BB tarihcesinden sonra konusmacilar vakti

Kemerburgaz alt yapı tesis inşaat durumunu, Riva'nın 2. etabının 1. durumu inşaat ve satışlar 4-6 ay önce başlamıştı onun son durumu ile ilgili bilgi isterdim veya orada bununla ilgili soru sorardım. Spk ile ilgili olduğu için sakıncalı olabilir oradan gelen para nasıl kullanılacak onu da sorardım özellikle normalde BB için kullanılacak ama şu an boşa düşen kısım?
Benim gelen ve giden kaynaklar olarka ne nereye hususunda aklim epey karisik.

Nivak pesinati var
Spk geliri var
Napoli odemesi var
Bb odemesi var

Nerde neyimiz var nakit olarak hic kestiremiyorum

Yuh artık.. 70 yaşında adamsın.. Plaj ve havuzdan faydalanamıyorum diye konuşma yapıyor heriff..

Öde aidatını gir havuza.. Utanmaz herif..

Burada Osi kap gelebilir. Güzel ve anlamlı da olur.

Her mikrofonu goren bb tarihcesi konusacaksa isimiz var. Baskan anlatti iste...

Fena bayiyorlar bazen

Her mikrofonu goren bb tarihcesi konusacaksa isimiz var. Baskan anlatti iste...

Fena bayiyorlar bazen
Orası merak edileni sorma yeri yada öneri yeri. Denilenleri tekrarlama yeri değil ki. Store ile ilgili öneri, eleştiri yada sermaye artışını belki soramazsın sonuçta SPK işin içinde diye ama alt yapı tesis inşaatını yada yatırım için yeni bir arsa alma çalışması var mı gibi sorular olması gerekirken çok sıkıcı şu an.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt