Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Keşke iki pırpır hızlı ve dinamik BEKlerimiz olsa.
Bugün hollanda maçında 2 gol atan babelKeşke iki pırpır hızlı ve dinamik BEKlerimiz olsa.
Terim 442 planı yapıyorsa, sağ kanat da banko FEG olur ve sanki sol da defansif açıdan Belhanda oynar (orta saha orijinli).
Orta da içe Nzonzi ve Lemina.
Feghouli_Nzonzi_Lemina_???
________Andone_Falcao
Andone ile SS mevkisinde forma savaşına girer.Bugün hollanda maçında 2 gol atan babel
D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Babel sola yakın ama hollanda da son 2 yıldır depayla hücümda göre alıyor. Sola yakın ama sağ kanattan oyun kuruldupunda sürekli ceza sahasına giriyor. Andone sonradan girecektir. 11 oynaması zor gibi.Andone ile SS mevkisinde forma savaşına girer.
Ama doğru Solda da oynayabilir, lakin 442 de defansif yük baya fazlaşır. Zor maçlar da gekevektir.
Babel ama Hollanda da 433 /4231 sisteminde oynuyor.Babel sola yakın ama hollanda da son 2 yıldır depayla hücümda göre alıyor. Sola yakın ama sağ kanattan oyun kuruldupunda sürekli ceza sahasına giriyor. Andone sonradan girecektir. 11 oynaması zor gibi.![]()
Yine de bilemiyorum. Hoca çılgındır biraz.Babel sola yakın ama hollanda da son 2 yıldır depayla hücümda göre alıyor. Sola yakın ama sağ kanattan oyun kuruldupunda sürekli ceza sahasına giriyor. Andone sonradan girecektir. 11 oynaması zor gibi.![]()
Bu sene kanatlar son 3 yıla göre farklı.
O yüzden ben Belhanda’nın sola geçip 4-4-2’ye daha yakın bir diziliş ile maçlara çıkmaya başlayacağımızı düşünüyorum.
Babel-Falcao-Andone’den ikisi oynar.
Muslera
Mariano Luyindama Marcao Nagatomo
Feghouli Lemina Nzonzi Belhanda
Falcao Babel
bu dizilişin şundan ne farkı var?3-4-2-1 olsa nasıl olur baklava
Muslera
Luyindama Nzonzi Marcao
Mariano Seri Lemina Nagatomo
Feghouli Belhanda
Falcao
Muslera