Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 78.277
- 68.484
- 5.003
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dortmund da oynayamaz. Nefesini götünden alır malesef.Ben hayatımda arda güler kadar büyük bir balon görmedim bu arada seviyesi max dortmund falan. Realde oynaması bir futbol mucizesi

1 kişi eksik hep takım bu şekilde zor.Tam da bunun için mesaj yazacaktım.
Yabancı kuralı sınırsız olup milli oyuncuların %90 - 95'i yurt dışına gitsin. Yoksa bjkli tepki gösterir fenerli tepki gösterir Galatasaraylılar tepki gösterir diye haketmeyen isimler oynar.
Hakan Orkun Arda olmuyor işte.
Balon nedir ?:crushed: :crushed: :crushed: :crushed: :crushed: :crushed: :crushed:
Ekli dosyayı görüntüle 326197Ekli dosyayı görüntüle 326196
Abd mi çok iyiydi bilmiyorum ama paraguay rezalet oynadı. Haiti bile daha iyi top oynadı onlardanTürkiye ile Paraguay üçüncülük için mücadele edecek. üçüncü olursak Round 32 de yüksek ihtimal Almanya ile karşılacağız.
Bok daha iyisin. Gördün mü iyiyi
Üstüne Merih ve Abdul de kağnı gibi.1 kişi eksik hep takım bu şekilde zor.
ABD iyi. Paraguay bize ayni sekilde kapansin biz zorlaniriz.Abd mi çok iyiydi bilmiyorum ama paraguay rezalet oynadı. Haiti bile daha iyi top oynadı onlardan
Abartmayalım..Kapanan takımlara karşı sıkıntı var.Amerika maç farklı olabilir.ABD yeneriz diyorsunuz şaka gibisiniz ben bu takımın gol atabilecegini dahi düşünmüyorum