2026 DK D Grubu M:1 | Avustralya 2-0 Türkiye | MS | 14 Haziran | TRT 1

Şu şekilde izlediğimiz bir müsabaka oldu malesef :

22375 (8).webp

Bir de bu takimi 2002 takimi ile karsilastiriyorlardi. Ulan o takim baba Brezilya’yi elinden kacirdi. Hasan Sas, Hakan Sukur, Ilhan Mansiz, Umit Davala, Emre Belezoglu vs.

Su anki takimda forvet yok yahu.

Tam da bunun için mesaj yazacaktım.
Yabancı kuralı sınırsız olup milli oyuncuların %90 - 95'i yurt dışına gitsin. Yoksa bjkli tepki gösterir fenerli tepki gösterir Galatasaraylılar tepki gösterir diye haketmeyen isimler oynar.
Hakan Orkun Arda olmuyor işte.
1 kişi eksik hep takım bu şekilde zor.

Hoca Kerem'e cok fazla süre verdi, rakibin boylu olmasinin dezanvatajıyla Kerem'in orda kaybolmasiyla fazla ısrar etmeden oyundan almaliydi. Deniz Gül orda havadan gelen toplara cikardi top indirirdi, ayrica orda rakibin kalesine attigimiz sutlarda orda yol acardi fizigiyle. Her sut rakibe carpti, geride kalan da kaleyi bile tutturamadik duran top haricinde. Bu kadar süre Montella nin orda ezilmesini izlemesi olcak iş degil. Hoca ya yazarim ben bu macı. Sürekli ayni seylerde takili kalmasi sacma isler. Cekirge bir ziplar iki ziplar olmayinca nedir bu ısrar.

Türkiye ile Paraguay üçüncülük için mücadele edecek. üçüncü olursak Round 32 de yüksek ihtimal Almanya ile karşılacağız.

Can,Deniz,Aral bize veya fenere giderse ilk milli maçta ilk 11 oynar. kerem Antep'e flan giderse bir daha milli takıma çağrılmaz. montella sana ne kadar sövsek az

ABD yeneriz diyorsunuz şaka gibisiniz ben bu takımın gol atabilecegini dahi düşünmüyorum
Abartmayalım..Kapanan takımlara karşı sıkıntı var.Amerika maç farklı olabilir.
Ama bu montellanın oyuncu tercihleri değişikleri felaket..
kadroyuda çok abarttığmız net.
Özellikle tabiki kaliteli oyuncular fakat arda,kenan,barış gibi oyuncular olduğundan çok fazla abartılıyor..
özellikle anlamsız abartılı arda ve kenan güzellemesi yapılıyor.

Geri
Üst Alt