Nedim V. Duran
10 Numara!
- 2 Haziran 2024
- 17.219
- 16.583
- 1.548
takım geride deniz gül'ü 85'te sahaya almış takıntılı herif neyseki izlemedim maçı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bence genel anlamda milli takım olsun klüp takımı olsun futbolcu linclemek aptallık.Futbolcu ruhsuz oynarsa gerekli hırsı ortaya koymazsa linçlenir.Bunun dışında her oyuncunun kapasitesi belli..ortada isteksizlik yoksa yoluna devam edeceksin.simdi en iyi bildigimiz seyi yapıp topcuları linc edecegız ülkecek
Bok daha iyisin. Gördün mü iyiyi
Bunlar isin sac trasi , demeç, instagram pozu tarafinda.futbol sahada oynanır adamları küçümsersen ekstra motive etmek dışında bi işe yaramaz
Avustralyalı topçu ne dediyse doğru çıktı . Zaten alınacak bir şey de dememişti.Hakan Çalhanoğlu'ndan Avustralya cephesinin açıklamalarına yanıt: 'Onlar bizi tanıyor, biz onları tanımıyoruz'
Yahu rakibin stoperleri daha felaket.Stoperlerimiz bu seviye için feci ağır...Ön tarafı belki toparlarız ama bu stoper hattıyla işimiz çok zor
Barış fizik falan belli bir seviyeye geldi.Güzelde katkı verdi.Yanliz barisida abartmamiz öyle böyle degil. Adam ölse kanat degil. Kenan girdikten sonra isledi o taraf kanat neymis gösterdi. Yunus bile daha fazla kanat oyuncusu. Bizde ligde attigi goller asistler ok ama cogu zaman oyunuda bozuyor. Gecis oynadigimiz zaman is yapar ama kapanan takimlara karsi hep yetersiz görünür.
Valla balon mu bilmem de kesinlikle top class topçu değil mevkisi düşünüldüğünde. Çok yavaş topla. Dribling desen yok. Sağ kenarda her top alışında uzak köşeye şut denemesi de ayrı komedi, Robben falan anıyor kendisini herhalde. Böyle bir topçuyu sağ kenara atmak falan fecaat karar yani. Acayip hypeladılar özellikle son dönemde, frikiği adımlayarak kurtarmaya çalışan Neuer sağolsun.Ben hayatımda arda güler kadar büyük bir balon görmedim bu arada seviyesi max dortmund falan. Realde oynaması bir futbol mucizesi