2026 DK D Grubu M:1 | Avustralya 2-0 Türkiye | MS | 14 Haziran | TRT 1

takım geride deniz gül'ü 85'te sahaya almış takıntılı herif neyseki izlemedim maçı

simdi en iyi bildigimiz seyi yapıp topcuları linc edecegız ülkecek
Bence genel anlamda milli takım olsun klüp takımı olsun futbolcu linclemek aptallık.Futbolcu ruhsuz oynarsa gerekli hırsı ortaya koymazsa linçlenir.Bunun dışında her oyuncunun kapasitesi belli..ortada isteksizlik yoksa yoluna devam edeceksin.

Bu takımda montellanın oyuncu tercihlerinde çok ciddi hatalar var.Burada bir linçleme olursa normal kabul edebiliriz.
Şu maç en kötü 0-0 bitmeliydi.Yenilen ilk golün açıklaması yok.
Karakterli oyuncular arkadaşlık falan süper diyoruz ama beni saha dışı ilgilendirmiyor abi önemli olan saha içindeki arkadşalık yardımlaşma takım halinde doğru hareket etmek.Şu maçta ben bunu göremedim.Bu olsa özellikle ilk gol yenmezdi.

Maçtan önce dedik forvette stoperlerle boğuşacak biri lazım o yüzden ya Deniz ya da BAY oynamalı diye.

Gitti salak salak Akgötoğlanı 85 dakika oyunda tuttu inanılır gibi değil.

Maçin Özeti

Ekli dosyalar

• Screenshot_2026-06-14-09-42-13-272_com.facebook.katana-edit.webp
    Screenshot_2026-06-14-09-42-13-272_com.facebook.katana-edit.webp
    73,6 KB · Görüntüleme: 13
Yine balliyiz he

Ikinci mac amerikayla olsa simdide bavullari hazirlardik heralde. Su oyun, su moddaki takimi rezil ederlerdi.

Yapacagimizdan degilde , 2de 2 ye gene lider oluyoruz.

Fazla motivasyon olunca kendimizi bir halt sandık oturduk ilk maçtan.

Daha önce de kaybediyorduk ilk maçları ama deve dişi gibi takımlardı.

Avustralya sürekli oynadığı için çok rahattı

valla erken belki ama sanirim 0 cekecegiz gibi, paraguay arjantinide brezilyayida elemelerde yendi, uruguayi 2:0la gecti. abd zaten delik desik eder bizi. adamlarda bi balogun var osimhenin yedegi olarak okadar isterdimki.

Yanliz barisida abartmamiz öyle böyle degil. Adam ölse kanat degil. Kenan girdikten sonra isledi o taraf kanat neymis gösterdi. Yunus bile daha fazla kanat oyuncusu. Bizde ligde attigi goller asistler ok ama cogu zaman oyunuda bozuyor. Gecis oynadigimiz zaman is yapar ama kapanan takimlara karsi hep yetersiz görünür.
Barış fizik falan belli bir seviyeye geldi.Güzelde katkı verdi.
Yabancı sınırı falan sıkmtı doğru ama piyasa yapmışken böyle oyuncuları elden çıkaracaksın.Arkadaş akıllı olacaksın.Bu adam bir kaç seneye aşağıya doğru gidecek bunu görmemek için kör olmak lazım.

Bak oyuncu değişikliğine bile gerek yok. 20. Dk da Kerem i kanada barışı forvete çekse diyeceğim ki hatasından dönmeye çalışıyor. Ama yok aga yok. Bir ülke bu ızdıraba nasıl katlansın?

Keremin forvette olmayacağı daha önceki 2-3 maçta da denemişti belliydi

Ben hayatımda arda güler kadar büyük bir balon görmedim bu arada seviyesi max dortmund falan. Realde oynaması bir futbol mucizesi
Valla balon mu bilmem de kesinlikle top class topçu değil mevkisi düşünüldüğünde. Çok yavaş topla. Dribling desen yok. Sağ kenarda her top alışında uzak köşeye şut denemesi de ayrı komedi, Robben falan anıyor kendisini herhalde. Böyle bir topçuyu sağ kenara atmak falan fecaat karar yani. Acayip hypeladılar özellikle son dönemde, frikiği adımlayarak kurtarmaya çalışan Neuer sağolsun.

Geri
Üst Alt