2026 DK I Grubu M:1 | Fransa 3-1 Senegal | MS | 16 Haziran | TRT 1

Ouvvvv ouvvv ouvvvv

Handikapcilarin Hasssss sigarasi keyif sigarasina donustu

Fenalar ustad.

Bitirici olarak , top tasima olarak bir suru opsiyon ve kulube destegi var adamlarda hucumsal olarak.

Ispanyanin 30 dk topa dokunamayan forveti var , tabii tunuva daha yeni basladi, bu takimlarin hepsi ust tura cikacaktir.

Fransa epey iyi ama (almanya da fena degil su ana kadar yakaladigim maclardan)

İspanya'nın santraforsuz oyunda, üstelik en yaratıcı hücum oyuncuları da yedekken, böyle aşırı kapanan takımlara zorlandığı maçlar vardır... Tamamen kapanmayan takımlara karşı da bir görmek lazım onları... Üst turlarda o daha önem kazanabilir... Tabi Yamal ve Williams sahadayken de... Benim yarım saat izlediğim Fransa ama cidden korkutucu görünüyor...

Mendy belki maç genelinde iyiymiştir ama yemeseydi keşke şu şutu ya... O kadar da uzanılmayacak yere gitmemişti...

Bu Mbappe kaplumbağası da Dünya Kupaları tarihinin yıldızı oldu şimdiden... Kupayı da 2. keez (hatta ileride daha fazla) alırsa havasından geçilmez...

İspanya'nın santraforsuz oyunda, üstelik en yaratıcı hücum oyuncuları da yedekken, böyle aşırı kapanan takımlara zorlandığı maçlar vardır... Tamamen kapanmayan takımlara karşı da bir görmek lazım onları... Üst turlarda o daha önem kazanabilir... Tabi Yamal ve Williams sahadayken de... Benim yarım saat izlediğim Fransa ama cidden korkutucu görünüyor...
Katiliyorum, ispanya Niko ve Yamal olmayinca "lezzetsiz" takim oluyor.

Ama fransada Olise-Doue-Dembele-Bappe-Barcola-Cherki... Bitmiyor yahu silahlar🤣

(L.Enrique ye ayri tesekkur etmeleri lazim tabi katkisindan dolayi)

Katiliyorum, ispanya Niko ve Yamal olmayinca "lezzetsiz" takim oluyor.

Ama fransada Olise-Doue-Dembele-Bappe-Barcola-Cherki... Bitmiyor yahu silahlar🤣

Barcola inşallah öyle risk alan Senegal'e girdi diye iyi görünmüştür... Dembele de umarım eski beyinsiz moda döner... Cherki bugün formsuz gördüm, o da öyle kalır... Doue tecrübesizlik kurbanı olursa... Olise ve Mbappe'nin durduğu bir maçta belki elenirler :D

Üzüldüm daha çok

TRT çok masraflı diye 4K yayın veremiyor, görüntü kalitesi berbat halde ama iş çalışana ceza vermek olunca izleyiciye bakın size kulak veriyoruz diye açıklama yapıp görevinden aldık diyor
Kaya cilingiroglu denen sarhoşu trtden atmazlar bunu atarlar

Barcola inşallah öyle risk alan Senegal'e girdi diye iyi görünmüştür... Dembele de umarım eski beyinsiz moda döner... Cherki bugün formsuz gördüm, o da öyle kalır... Doue tecrübesizlik kurbanı olursa... Olise ve Mbappe'nin durduğu bir maçta belki elenirler :D
Denk gelmezlerse Fransa - Portekiz(belki Arjantin) finaline dogru gidiyor bu is. Beklentim buna dondu acikcasi

Çok üst kalite bir maç oldu. Senegal'in kadrosuda çok sağlam, şanssızlıkları Fransa gibi bir takımla açılış maçını oynamaları oldu.
Bu grupta birde italyayı tokat manyağı yapan norveç var daha.. turnuvanın gerçek anlamda ölüm grubu burası..

CPH2797 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2 gol daha attı mı Dünya Kupasının rekor golcüsü Klose'ya (16 gol) yetişiyor, 3 gol atınca ise geçip yeni rekor sahibi oluyor.

Bu turnuva esnasında rekora ortak olmayı bırak muhtemelen direkt rekorun yeni sahibi olacaktır.

Geri
Üst Alt