Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Son iki gol öyle olduKaleci zamanlaması kötü. Yencek gol değil.
Aha bu
Fenalar ustad.
Bitirici olarak , top tasima olarak bir suru opsiyon ve kulube destegi var adamlarda hucumsal olarak.
Ispanyanin 30 dk topa dokunamayan forveti var , tabii tunuva daha yeni basladi, bu takimlarin hepsi ust tura cikacaktir.
Fransa epey iyi ama (almanya da fena degil su ana kadar yakaladigim maclardan)
NerdeyseHandikapcilarin Hasssss sigarasi keyif sigarasina donustu
Katiliyorum, ispanya Niko ve Yamal olmayinca "lezzetsiz" takim oluyor.İspanya'nın santraforsuz oyunda, üstelik en yaratıcı hücum oyuncuları da yedekken, böyle aşırı kapanan takımlara zorlandığı maçlar vardır... Tamamen kapanmayan takımlara karşı da bir görmek lazım onları... Üst turlarda o daha önem kazanabilir... Tabi Yamal ve Williams sahadayken de... Benim yarım saat izlediğim Fransa ama cidden korkutucu görünüyor...
Katiliyorum, ispanya Niko ve Yamal olmayinca "lezzetsiz" takim oluyor.
Ama fransada Olise-Doue-Dembele-Bappe-Barcola-Cherki... Bitmiyor yahu silahlar![]()
Üzüldüm daha çokBu adam hep böyleymiş zaten niye kiziyorsunuz herife
Kaya cilingiroglu denen sarhoşu trtden atmazlar bunu atarlarÜzüldüm daha çok
TRT çok masraflı diye 4K yayın veremiyor, görüntü kalitesi berbat halde ama iş çalışana ceza vermek olunca izleyiciye bakın size kulak veriyoruz diye açıklama yapıp görevinden aldık diyor
Denk gelmezlerse Fransa - Portekiz(belki Arjantin) finaline dogru gidiyor bu is. Beklentim buna dondu acikcasiBarcola inşallah öyle risk alan Senegal'e girdi diye iyi görünmüştür... Dembele de umarım eski beyinsiz moda döner... Cherki bugün formsuz gördüm, o da öyle kalır... Doue tecrübesizlik kurbanı olursa... Olise ve Mbappe'nin durduğu bir maçta belki elenirler![]()