Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Lautaro da mecburen oynadığı için 4-4-2 oynatıyor hocaları. O yüzden sağ kanatta orta saha orjinli de paul oynuyor gibi. Simeonenin forma şansı bulması biraz zor. Bulundukları turnuva ağacı diğer tarafa göre daha kolaydı sanırım yanlış hatırlamıyorsam bi yarı final görürler mi acaba bakalım.Alvarez'den biraz bekliyordum ama o da iyi durumda görünmüyor. Zaten yedekten giriyor. Ben bu turnuvada Guilliano Simeone öyle Di Maria tarzı 2. bir yıldız gibi değil ama vereceği katkıyla ciddi faktör olur diyordum... Tempolu mücadeleci ve skoru da var... Hem Messi'nin defansif zaafını kapatmada hem de taştan gol çıkarmada, hem preste falan... Onu da oynatmıyor... Solda oynamaz mı o çocuk? Ondan mı oynatmıyor bilemedim... A.Madrid'de sağda oynatıyor babası...
Bir de hani biraz vites artırdıklarını falan düşünsek bile Enzo ve McAllister'ı pamuklara sarmaları lazım... Parades'le, Lo Celso'yla falan tutamazlar bu orta sahayı...
Hakemler çok kolladı o turnuvada bariz Messi son bir şampiyonluk kupası kaldırsın diye düzenlenmiş turnuva gibiydiBana sanki bu arjantin 2022'den daha iyi başladı gibi geldi. 2022'de ite kaka gittiler bi yerden sonra messi sırtladı götürdü
Messi çok koşamasa da oyun kurulumunda büyük yardım ederek ve enerjisini çok akıllı kullanarak fazla yük olmuyor. Hücumu o sırtlayınca geridekiler de rahat ediyor ve defansa yoğunlaşabiliyor
Hakemler çok kolladı o turnuvada bariz Messi son bir şampiyonluk kupası kaldırsın diye düzenlenmiş turnuva gibiydi
Aynen. Bir de hakem diye ağlıyorlar. Meksika maçında Messi uzaktan salmasa büyük ihtimalle eleniyorlardi.Bana sanki bu arjantin 2022'den daha iyi başladı gibi geldi. 2022'de ite kaka gittiler bi yerden sonra messi sırtladı götürdü