Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 78.276
- 68.481
- 5.003
Cidden onu unuttum , bundan daha iyi. Scaloni yine mallıklarına devam ediyorSimeonenin nasıl oynamaz garip o şaban yerine
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cidden onu unuttum , bundan daha iyi. Scaloni yine mallıklarına devam ediyorSimeonenin nasıl oynamaz garip o şaban yerine
Fransanin yuruye yuruye samp olmasi lazim zaten korkunc bir kadroDaha önce tartışmıştık. Adamlar 2022 kadrosuna Doue, Olise, Kone filan ekledi. Arjantin'den Di Maria Otamendi filan eksildi.
Şimdi yallah köyüne şarlatan seni
Bunları hafife mi aldılar bilmiyorum ama önceki maçlardaki iştahlı arjantin yoktu. Çok yorgun ve statik göründüler
Zaten Dünya kupasının gerçek finali İspanya Fransa yarı finalinde olacakMessi fanı olarak Arjantin' i Fransa ve İspanya' nın bariz gerisinde görüyorum. O ikisinden başkasını kupayı kazanması büyük sürpriz olur.
hoca mongol gibi küçük takımlara 4 orta sahayla çıkarsa böyle devam eder
şu maça 4 ofansif adamla çıksa ilk yarıdan 2-3 olurdu
Simoenin oglan var paz var su sonradan giren gonzalezmi ne tam bir sigir. Biraz etrafina bakinsin sca hoca 4 mactir o cikcak bu gircek hep ayni seyleri yapiyor bir di maria lazim hucuma ama oda topcu gibi topcuydu yerini doldurmak zorAbi yok ki doğru dürüst hücumcu... En iyisi Lautaro işte... Ayaklarında beton var gibi hareket ediyor... Alvarez'in derdi ne bilmiyorum...
Simoenin oglan var paz var su sonradan giren gonzalezmi ne tam bir sigir. Biraz etrafina bakinsin sca hoca 4 mactir o cikcak bu gircek hep ayni seyleri yapiyor bir di maria lazim hucuma ama oda topcu gibi topcuydu yerini doldurmak zor
Şimdi yallah köyüne şarlatan seni
yav adam bi tane gol attı diye herifi ronaldinho yaptınız yine abartmalara doyamıyorsunuz
herifin ne olduğu bile belli değil daha