2026 DK Son 32 | Arjantin 3-2 Yeşil Burun Adaları | MS | 4 Temmuz | TRT 1

Bu turnuvada izledigimiz yesil burun bizim cocuklari buldozer gibi ezerdi valla.

O senaryoda bile " iste ufacik afaya bile yeniliyorsu " diye kucumseme olurdu .

Messi fanı olarak Arjantin' i Fransa ve İspanya' nın bariz gerisinde görüyorum. O ikisinden başkasının kupayı kazanması büyük sürpriz olur.

Bunları hafife mi aldılar bilmiyorum ama önceki maçlardaki iştahlı arjantin yoktu. Çok yorgun ve statik göründüler

Biraz o da var ama işte atletik ve gözü kara ve biraz hücum etmeyi bilen hızlı takım baya ağlattı çok da yetenekli olmamalarına rağmen. Kolombiya bunların benzer tarzının 3 gömlek üstü takım mesela... Şansları yaver giderse farka bile koşarlar... 2022'ye göre çok geride zaten Arjantin. Bir kere 2022 Alvarez ile şimdiki Lautaro farkı çok fark ediyor... Lautaro pres falan yapamıyor... Hücumda da etkili değil... Bu seneki Alvarez de 2022'dekiyle alakası yok nedense. Nesi var bilmiyorum... Di Maria yok, yerine oynayanlar çooooook aşırı vasat... Enzo bugün sahaya bıraktı... De Paul biraz daha bitik... Bir McAllester top oynuyor takımda... Lisandro oyun kurmada-paslarda falan çok iyi ama defansif zaafları var... Bekler zaten 2022'de de zayıf karındı, hala öyle ve yük daha çok biniyor...

hoca mongol gibi küçük takımlara 4 orta sahayla çıkarsa böyle devam eder

şu maça 4 ofansif adamla çıksa ilk yarıdan 2-3 olurdu

Abi yok ki doğru dürüst hücumcu... En iyisi Lautaro işte... Ayaklarında beton var gibi hareket ediyor... Alvarez'in derdi ne bilmiyorum...

Abi yok ki doğru dürüst hücumcu... En iyisi Lautaro işte... Ayaklarında beton var gibi hareket ediyor... Alvarez'in derdi ne bilmiyorum...
Simoenin oglan var paz var su sonradan giren gonzalezmi ne tam bir sigir. Biraz etrafina bakinsin sca hoca 4 mactir o cikcak bu gircek hep ayni seyleri yapiyor bir di maria lazim hucuma ama oda topcu gibi topcuydu yerini doldurmak zor

Simoenin oglan var paz var su sonradan giren gonzalezmi ne tam bir sigir. Biraz etrafina bakinsin sca hoca 4 mactir o cikcak bu gircek hep ayni seyleri yapiyor bir di maria lazim hucuma ama oda topcu gibi topcuydu yerini doldurmak zor

Simeone'yi ben de söylüyorum ama o da böyle aman aman yaratıcı bir hücumcu değil. Daha çok tempo, koşu, geniş alanda top taşıma oyuncusu... O da bir şeydir tabi de...

Nico Paz da rolü Messi'yle çok çakışıyor... Kanat ne kadar oynar bilemiyorum...

Arjantin'in kadrosu genel olarak zaten cacıkistan. Gerçekten Messi büyüsüyü ve liderliği ile iş yapıyorlar.

ülkemiz adına yine utanç maçı

Bu maçın hafiften bir ters köşe yapacağı belliydi uzatmayı ve 2 gol yemesini beklemiyordum yine de.

Messi gol atmış mutluyuz gururluyuz.

Vay anasını sayın seyirciler ne yeşil burunmuş be..
İlk maç ispanyaya da haksızlık yapmışız bu arada, pozisyon bile vermediler bu yeşil buruna :)
Messi'ye de saygılar, tarihi sürprize izin vermedi, attığı golde top kontrolü ve vuruş olağanüstüydü.. asist sayısında da rekoru kırdı..
Turnuvada tüm maçlar çok çekişmeli geçiyor, sadece fransa şu ana kadar oynadığı tüm maçları eze eze kazandı. Herkesten daha iyi durumdalar net olarak..

CPH2797 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yav adam bi tane gol attı diye herifi ronaldinho yaptınız yine abartmalara doyamıyorsunuz

herifin ne olduğu bile belli değil daha

Gsc nin bu huyuna bayılıyorum yahu.. Tam bir turnusol görevi görüyor.. Kim pohpohlanıyorsa uzak durmalı, kim b.klanıyorsa ilgilenilmeli..

Di Maria gibi gidişatı her an degistirecek ex star yok bu Arjantin'de

Geri
Üst Alt