Orhan Terzi
Ulubatlı Souness
- 17 Aralık 2008
- 33.948
- 27.194
- 3.013
Messi olmasa bu arjantin ilk 16 göremez hiç bir turnuvada
argentina takımını töhmet altına bırakmağa meyleden bir mesaj sanki Heis
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Messi olmasa bu arjantin ilk 16 göremez hiç bir turnuvada
Maçın adamı nasıl messi oluyor
F'süphanallah
Orası zaten bilinen birşeydi. Fb ve rizespor gibiler portekiz ve yeşil burunAdamlar gizli Portekiz bu arada sonuçta... Çoğu Portekiz altyapılı... Belki Portekiz vatandaşı ciddi kısmı... Belki öyle bir motivasyonları da vardır ayrıca![]()

Alvarez de öyle. Hayal kırıklığı oldu. 2022'deki fedakarlık ve adanmışlık yokMessi bunları 2022'de tek başına şampiyon yaptı. Ulan o enzo fernandez gencecik adam bu maçta emekli topçu gibi koşuyordu
Direk zan altında bırakıyorum heis. Messi dışındakilerin yapması gereken tek şey var o da hep koşmakargentina takımını töhmet altına bırakmağa meyleden bir mesaj sanki Heis
Alvarez de öyle. Hayal kırıklığı oldu. 2022'deki fedakarlık ve adanmışlık yok
hayri hüstad hg
messi 1 gol 1 asist sebebiynen galiba
Dimaria'nın yeri çok belli oluyor. En azından o biraz eşlik ediyorduAlvarez de öyle. Hayal kırıklığı oldu. 2022'deki fedakarlık ve adanmışlık yok
Hic bisey yapmasina gerek yok sahada oylece dursa da yeter ama 2022 gibi fransayi bidaha yeme ihtimali acisindan demistim yapamaz artik bence ki 40 yasinda normal yani. Her yaşında acik ara en iyiysiydi benim icin ama o 20 lerinin basindaki dribling ve gol makinesi hali insani maziye göturuyorAdam daha ne yapsın? Sıfıra bile inip orta yaptı. Neredeyse 4 gol atacaktı. Sadece eskisi gibi 3 - 4 kişiyi ipe dizemiyor
Evet oydu. Messi press yapmaya çalışıyordu beyefendi yürüyor.valla arjantinli topçuları karıştırıyorum o yüzden soruyorum, A. Madrid Alvarez di mi?
bu tarz transfer haberleri ile gündem olan topçulardan turnuvalarda cidden hayır gelmiyor
Almada denen mal niye oynadı mesela hiç anlamadımNnico gonzalez kim ya mal mal adamlar
Simeonenin oğlan nasıl oynamaz garip o şaban yerineAlmada denen mal niye oynadı mesela hiç anlamadım
Daha önce tartışmıştık. Adamlar 2022 kadrosuna Doue, Olise, Kone filan ekledi. Arjantin'den Di Maria Otamendi filan eksildi.Hic bisey yapmasina gerek yok sahada oylece dursa da yeter ama 2022 gibi fransayi bidaha yeme ihtimali acisindan demistim yapamaz artik bence ki 40 yasinda normal yani. Her yaşında acik ara en iyiysiydi benim icin ama o 20 lerinin basindaki dribling ve gol makinesi hali insani maziye göturuyor